Diaz rolgordijnen kopen in Diaz Nossegem: een waardevolle investering

Rolgordijnen van Diaz Nossegem: functionaliteit en gezelligheid in één

Zoek je rolgordijnen voor je huis in Nossegem? Je bent meer dan welkom bij onze verdelers. Diaz is al heel wat jaren expert in raamdecoratie. Rolgordijnen zijn één van onze populairste artikelen. Da's geen verrassing. Bij het inkleden van je woning in Nossegem vormen ze de finishing touch! Je creëert er extra privacy en gezelligheid mee wanneer jij dat wil. Dankzij het brede stoffengamma en de mogelijkheid tot automatische bediening, stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze specialisten in de buurt van Nossegem zorgen ervoor dat je met het perfecte rolgordijn naar huis gaat.

Verschillende stofsoorten

Iedere ruimte in je woning is anders ingedeeld. Daarom wordt er door onze verdeler nabij Nossegem een uitgebreid gamma van stoffen aangeboden. Voor een slaapkamer kies je immers verduisterende rolgordijnen, terwijl de leefruimte misschien eerder vraagt om lichtdoorlatend materiaal. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren beschikbaar en daarnaast zijn sommige stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen al snel vies worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen feel en look. Zit je nog met twijfels over de juiste keuze? Onze Diaz-experten in de buurt van Nossegem helpen je graag. verduisterende rolgordijnen living

Functie van het rolgordijn: dat bepaal jij!

Het woord gordijn wordt vaak enkel gekoppeld aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen kan je inzetten om te verduisteren, maar het gaat verder dan dat. Zo kan je een rolgordijn ook inzetten als zonwerend scherm, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Of misschien zet jij ze wel in als puur decoratief stuk. Er is dus heel wat mogelijk. Zo geef je elk rolgordijn in jouw woonst een eigen specifieke functie.

Gemaakt op Belgische bodem

Voor Diaz is kwaliteit een belangrijke troef. Daarom produceren we onze producten in België. Op die manier hebben we een direct zicht op de productie, waardoor we de kwaliteit snel en grondig kunnen controleren. In tegenstelling tot veel van onze concurrenten, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij. roze rolgordijnen bureau

Kies voor optimaal comfort met automatische bediening

Geen zin om je rolgordijnen telkens handmatig te bedienen? Dat snappen we maar al te goed. Met onze automatische bediening maak je het jezelf een pak gemakkelijker. Je hebt de keuze uit batterijgestuurde of elektrische bediening, waardoor je overal geniet van ultiem comfort. Je kan het besturingssysteem zelfs downloaden op je gsm. Met apps als Google Home en Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening van je rolgordijnen altijd binnen handbereik. Gemakkelijk, snel én veilig.

Prijs-kwaliteit: een mooie verhouding

Diaz streeft ernaar enkel goede kwaliteit af te leveren. Wat dat betekent? We werken met producten uit verschillende prijstakken. Ons assortiment gaat van low budget tot de iets duurdere, geavanceerde producten. Tot de duurdere categorie behoren onder andere elektrische aandrijvingen en bepaalde stoffen. Kwaliteit opleveren blijft hoe dan ook onze prioriteit, ongeacht de prijsklasse. Elk product wordt met de nodige zorg samengesteld door toegewijde interieurkenners. Zo zorgen onze rolgordijnen in je woonst jarenlang voor sfeer en gezelligheid.

Onze verdeler in de buurt van Nossegem: expert in rolgordijnen

Al onze producten kan je verkrijgen via de webshop van Diaz. Maar toch nodigen we je graag uit bij onze verdeler nabij Nossegem. Een rolgordijn uitkiezen doe je immers niet zomaar. Voor de beste keuze kan je altijd een beroep doen op onze vakmensen. Zij weten perfect wat je nodig hebt! Ze reiken je suggesties aan waar je zelf misschien nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw noden en smaak. Een rolgordijn dat écht het verschil maakt voor jouw woning in Nossegem. Vind je dichtstbijzijnde verdeler en kom langs!

Onze winkels in de buurt