gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Nieuwmunster? Een sterk staaltje maatwerk!

Diaz rolgordijnen in Nieuwmunster: gezelligheid en functionaliteit in één

Rolgordijnen kopen in Nieuwmunster? Dan ben je bij onze verdelers aan het goede adres. Wij zijn al heel wat jaren dé expert in rolgordijnen, jaloezieën en duo rolgordijnen op maat. Rolgordijnen behoren tot één van onze populairste artikelen. Da's niet verwonderlijk. Ze vormen de finishing touch bij het inkleden van je woning. Ze zorgen voor extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Dankzij het brede stoffenassortiment en de mogelijkheid tot automatische bediening, stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Voor het kiezen van het perfecte rolgordijn in de buurt van Nieuwmunster helpen onze specialisten je graag verder.

Prijs-kwaliteit: een eerlijke verhouding

Voor elk product dat we opleveren streven we de beste kwaliteit na. Wat dat betekent? Wij bieden je verschillende prijstakken aan. Ons assortiment gaat van low budget tot de iets duurdere, geavanceerde producten. Denk bijvoorbeeld aan elektrische aandrijvingen of duurdere stoffen. En toch blijft ons doel voor elk budget onveranderd: kwaliteit afleveren. Elk product wordt dan ook vervaardigd door toegewijde vakmensen. Met onze rolgordijnen kan je heel wat jaren genieten van sfeer en gezelligheid in jouw Nieuwmunsterse woonst.
lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Optimaal comfort: rolgordijnen met automatische bediening

Het beu om je rolgordijnen in Nieuwmunster handmatig te moeten bedienen? Dat begrijpen we maar al te goed. Kies voor onze elektrische rolgordijnen en maak het jezelf gemakkelijk. Je kan kiezen voor batterijgestuurde of elektrische bediening. Het kan zelfs met je telefoon! Met apps als Google Home, Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd bij de hand. Gemakkelijk, snel én veilig.

Functie van het rolgordijn: dat bepaal je zelf!

Bij het woord gordijn wordt vaak enkel gedacht aan verduisterende rolgordijnen. Onze rolgordijnen bieden je ook die optie, maar er is meer. Het is perfect mogelijk om je rolgordijnen te gebruiken als zonwerend scherm, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Zelfs als puur decoratief stuk werkt het perfect. Er zijn dus heel wat mogelijkheden. Zo dient elk rolgordijn in jouw Nieuwmunsterse woonst z'n eigen specifieke functie.
elektrische rolgordijnen living

Stofsoorten

Iedere ruimte van je Nieuwmunsterse woning is anders. Daarom wordt er door onze verdeler nabij Nieuwmunster een uitgebreid assortiment van stoffen aangeboden. Voor een leefruimte kies je meestal lichtdoorlatend materiaal, terwijl een slaapkamer misschien eerder vraagt een rolgordijn dat verduisterend werkt. Onze rolgordijnen op maat zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk te reinigen. Handig voor ruimtes waarin de stoffen wat sneller vuil worden: de keuken of badkamer bijvoorbeeld. Elk rolgordijn heeft z'n eigen look en feel. Nog twijfels bij je keuze? De Diaz-experten in de buurt van Nieuwmunster weten wat je nodig hebt.

Op Belgische bodem gemaakt

Diaz levert enkel verfijnde kwaliteit af. Daarom laten we al onze rolgordijnen produceren in België. Omdat we zo een direct zicht hebben op de productie, kan de kwaliteit grondiger gecontroleerd worden. Diaz gaat voor producten van eigen makelij met een stevig kwaliteitslabel.

Onze verdeler in de buurt van Nieuwmunster: expert in rolgordijnen

De meeste Diaz-producten zijn te verkrijgen via de webshop. Maar toch nodigen we je graag uit bij onze verdeler nabij Nieuwmunster. Een rolgordijn wordt immers niet zomaar gekozen. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze kan zich altijd laten helpen door onze interieurkenners. Zij staan al jaren in het vak en weten perfect wat je nodig hebt! Ze delen tips met je en reiken informatie aan. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw smaak. Een rolgordijn dat voor jouw huis in Nieuwmunster het verschil maakt. Je dichtstbijzijnde verdeler verwelkomt je met open armen!

Onze winkels in de buurt