gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

De finishing touch van elke ruimte: rolgordijnen in Nieuwkerken-Waas

Diaz rolgordijnen in Nieuwkerken-Waas: gezelligheid en functionaliteit in één

Op zoek naar rolgordijnen in Nieuwkerken-Waas? Met veel plezier nodigen we je uit bij onze verdelers. Diaz is al heel wat jaren expert in rolgordijnen, jaloezieën en duo rolgordijnen op maat. Vooral de rolgordijnen trekken heel wat aandacht. Voor ons geen verrassing. Ze vormen de finishing touch bij het inkleden van je woning. Je creëert er extra privacy en gezelligheid mee wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, kan het gordijn volledig worden afgestemd op jouw voorkeuren. Onze vakmensen in de buurt van Nieuwkerken-Waas zorgen ervoor dat je met het perfecte rolgordijn naar huis gaat.

Verschillende stoffen

Iedere ruimte in je Nieuwkerken-Wase woonst heeft zijn eigen functie. Daarom kan je bij de verdeler van onze rolgordijnen nabij Nieuwkerken-Waas een uitgebreid stoffenassortiment terugvinden. Een leefruimte vraagt immers om lichtdoorlatend materiaal, terwijl je in de slaapkamer misschien eerder zal kiezen voor een verduisterend rolgordijn. Onze rolgordijnen op maat zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor je badkamer of keuken, waar de stoffen wat sneller vies worden. Elk rolgordijn heeft z'n eigen unieke feel en look. Wil je met zekerheid kiezen? Onze Diaz-experten in de buurt van Nieuwkerken-Waas helpen je graag.
lichtdoorlatende rolgordijnen eetkamer

Rolgordijnen met automatische bediening voor optimaal comfort

Zie je het niet zitten om je rolgordijnen in Nieuwkerken-Waas handmatig te bedienen? Dat snappen we maar al te goed. Automatische bediening biedt je de oplossing. Je kan kiezen voor elektrische of batterijgestuurde bediening. Het kan zelfs met je telefoon! Met apps als Google Home, Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd binnen handbereik. Gemakkelijk, snel én veilig.

Functie van het rolgordijn: dat bepaal je zelf!

Het woord gordijn koppelen we vaak enkel aan het verduisteren van een ruimte. Onze rolgordijnen bieden je ook die optie, maar er is meer. Een rolgordijn is bijvoorbeeld perfect te gebruiken als zonwerend screen! Of misschien zie jij ze wel gewoon als puur decoratief stuk. Je merkt het al: er zijn heel wat mogelijkheden. Geef op die manier elk rolgordijn in jouw Nieuwkerken-Wase woning een eigen specifieke functie
transparante rolgordijnen living

Prijs-kwaliteit: een eerlijke verhouding

Diaz levert enkel producten van goede kwaliteit af. Wat dat wil zeggen? Wij bieden je verschillende prijseenheden aan. Ons assortiment gaat van low budget tot de iets duurdere, geavanceerde producten. Bepaalde stoffen en de eventuele toevoeging van elektrische aandrijving zijn onder andere factoren die de prijs beïnvloeden. En toch houden we binnen elk budget gelijk doel voor ogen: kwaliteit afleveren. Elk product wordt met de nodige zorg vervaardigd door gedreven interieurprofessionals. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je Nieuwkerken-Wase woonst heel wat jaren voor gezelligheid en sfeer.

Op Belgische bodem samengesteld

Diaz streeft de beste kwaliteit na. Daarom kiezen we ervoor om onze rolgordijnen te produceren in België. Daardoor kunnen we de kwaliteit grondiger en sneller controleren. In tegenstelling tot onze concurrenten, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.

Onze verdeler in de buurt van Nieuwkerken-Waas: rolgordijnenexpert

Via de webshop zijn de meeste van onze producten te verkrijgen. Maar toch nodigen we je graag uit bij onze verdeler nabij Nieuwkerken-Waas. Een rolgordijn kies je immers niet zomaar. Voor de beste keuze kan je altijd een beroep doen op onze interieurspecialisten. Dankzij hun jarenlange ervaring weten zij precies wat je nodig hebt! Ze reiken je informatie aan waar je zelf misschien nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw smaak en noden. Een rolgordijn dat voor jouw woning in Nieuwkerken-Waas écht het verschil maakt. Kom gerust langs bij je dichtstbijzijnde verdeler!

Onze winkels in de buurt