Diaz rolgordijnen in Niel-Bij-Sint-Truiden: geschikt voor elke ruimte van je woning

Rolgordijnen van Diaz Niel-Bij-Sint-Truiden: functionaliteit en gezelligheid in één

Wil je graag rolgordijnen kopen in Niel-Bij-Sint-Truiden? Dan kan je zeker terecht bij onze verdelers. Diaz is al heel wat jaren expert in raamdecoratie. De rolgordijnen zijn zonder twijfel één van onze populairste producten. Da's niet verwonderlijk. Ze vormen de finishing touch bij de inkleding van je woonst in Niel-Bij-Sint-Truiden. Je creëert er extra privacy en gezelligheid mee wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze specialisten in de buurt van Niel-Bij-Sint-Truiden geven je maar al te graag advies over de beste gordijnkeuze!

Samengesteld op Belgische bodem

Voor Diaz is kwaliteit een belangrijke troef. Vandaar de keuze om onze producten in België te laten produceren. Omdat we zo een direct zicht hebben op de productie, kunnen we de kwaliteit grondiger controleren. In tegenstelling tot onze concurrenten, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij. lichtdoorlatende rolgordijnen eetkamer

Soorten stoffen

Iedere ruimte in je woonst is anders. Daarom kan je bij de verdeler van onze rolgordijnen nabij Niel-Bij-Sint-Truiden een uitgebreid stoffenassortiment terugvinden. Een slaapkamer vraagt immers om verduisterende rolgordijnen, terwijl je in de leefruimte misschien eerder zal kiezen voor lichtdoorlatend materiaal. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Da's handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen sneller vuil durven worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen unieke feel en look. Wil je met zekerheid voor de juiste keuze gaan? De experten van Diaz in de buurt van Niel-Bij-Sint-Truiden helpen je graag.

Prijs-kwaliteit: een mooie verhouding

Diaz streeft ernaar enkel goede kwaliteit af te leveren. Wat we daarmee willen zeggen? We bieden producten uit verschillende prijseenheden aan. Ons gamma gaat van low budget tot iets duurdere, geavanceerde producten. Tot de duurdere categorie behoren onder andere elektrische aandrijvingen en bepaalde stoffen. En toch houden we binnen elk budget onveranderd doel voor ogen: kwaliteit leveren. Toegewijde interieurspecialisten maken elk product dan ook met de nodige zorg. Zo zorgen onze rolgordijnen jarenlang voor sfeer en gezelligheid in je woonst. transparante rolgordijnen living

Functie van het rolgordijn: dat bepaal jij!

Het woord gordijn wordt vaak enkel gekoppeld aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen kan je daarvoor gebruiken, maar het gaat verder dan dat. Het is perfect mogelijk om je rolgordijnen in te zetten als zonwerend scherm, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Of misschien zie jij ze wel gewoon als puur decoratief stuk. De ruime stofkeuze biedt je dus heel wat mogelijkeden. Zo krijgt elk rolgordijn in jouw woonst z’n eigen specifieke functie.

Kies voor ultiem comfort met automatische bediening

Is handmatige bediening niks voor jou? Dat begrijpen we maar al te goed. Met onze automatische bediening gaat het een pak gemakkelijker. Kies voor elektrische of batterijgestuurde bediening en geniet zo van optimaal comfort. Je kan het besturingssysteem zelfs downloaden op je gsm. Met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd binnen handbereik. Gemakkelijk, veilig én snel.

Onze verdeler in de buurt van Niel-Bij-Sint-Truiden: rolgordijnenexpert

Via de webshop van Diaz zijn al onze producten te verkrijgen. En toch bevelen we het warm aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Niel-Bij-Sint-Truiden. Een rolgordijn uitkiezen doe je immers niet zomaar. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze laat zich begeleiden door onze vakmannen. Dankzij hun jarenlange ervaring weten zij precies wat je nodig hebt! Ze delen tips met je en reiken informatie aan. Zo ga je zeker naar huis met het juiste product. Een rolgordijn dat zonder twijfel het verschil maakt in jouw woning in Niel-Bij-Sint-Truiden. Vind je dichtstbijzijnde verdeler en kom langs!

Onze winkels in de buurt