gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Neeroeteren? Da’s kwaliteit voor elk budget

Rolgordijnen van Diaz Neeroeteren: functionaliteit en gezelligheid in één

Ben je van plan rolgordijnen te kopen in Neeroeteren? Je bent meer dan welkom bij onze verdelers. Diaz mag zichzelf al heel wat jaren expert noemen in rolgordijnen, jaloezieën en duo rolgordijnen op maat. De rolgordijnen zijn één van onze populairste artikelen. Dat komt niet als een verrassing voor ons. Ze vormen de kers op de taart bij het inkleden van je huis. Daarnaast zorgen ze voor extra privacy wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze specialisten in de buurt van Neeroeteren geven je maar al te graag advies over de beste gordijnkeuze!

Verschillende stoffen

De verschillende ruimtes in je Neeroeterse woning hebben elk hun eigen functie. Daarom kan je bij de verdeler van onze rolgordijnen nabij Neeroeteren een uitgebreid stoffenassortiment terugvinden. Een leefruimte vraagt immers om lichtdoorlatend materiaal, terwijl je in de slaapkamer misschien eerder zal kiezen voor verduisterende rolgordijnen. Onze rolgordijnen op maat zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk te reinigen. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen wat sneller vuil worden. Elk rolgordijn heeft z'n eigen stijl. Nog twijfels bij je keuze? Onze Diaz-experten in de buurt van Neeroeteren helpen je graag.
verduisterende rolgordijnen living

Prijs-kwaliteit: een eerlijke verhouding

Voor elk product dat we opleveren streven we de beste kwaliteit na. Wat we daarmee precies bedoelen? We werken met producten uit verschillende prijscategorieën. In ons assortiment vind je zowel lowbudgetproducten als iets duurdere artikelen terug. Tot de duurdere categorieën behoren onder andere bepaalde stoffen en elektrische aandrijvingen. En toch blijft ons doel voor elk budget onveranderd: kwaliteit afleveren. Elk product laten we dan ook maken door toegewijde vakmensen. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je Neeroeterse woonst heel wat jaren voor sfeer en gezelligheid.

Functie van het rolgordijn: dat bepaal je zelf!

Het woord gordijn wordt vaak enkel gekoppeld aan verduisterende rolgordijnen. Ook onze rolgordijnen bieden je die functie, maar er is meer. Zo kan je een rolgordijn ook gebruiken als zonwerend scherm, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Of misschien zijn rolgordijnen voor jou wel puur decoratief. Je merkt het al: er zijn heel wat mogelijkheden. Zo komt de specifieke functie voor elk rolgordijn in jouw Neeroeterse woonst tot zijn recht.
roze rolgordijnen bureau

Kies voor ultiem comfort: rolgordijnen met automatische bediening

Ben je het beu om je rolgordijnen in Neeroeteren telkens handmatig te moeten bedienen? Dat snappen we maar al te goed. Met onze elektrische rolgordijnen gaat het een pak gemakkelijker. Kies voor elektrische of batterijgestuurde bediening en geniet zo van optimaal comfort. Het besturingssysteem kan zelfs via je gsm gedownload worden. Met apps als Google Home, Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd bij de hand. Veilig, snel én gemakkelijk.

Op Belgische bodem gemaakt

Wij van Diaz staan erop dat kwaliteit primeert. Daarom produceren we onze producten in België. Daardoor kunnen we de kwaliteit grondiger en sneller controleren. Diaz gaat voor producten met een stevig kwaliteitslabel van eigen makelij.

Onze verdeler in de buurt van Neeroeteren: expert in rolgordijnen

Via de webshop van Diaz zijn al onze producten te verkrijgen. Maar toch nodigen we je graag uit bij onze verdeler nabij Neeroeteren. Een rolgordijn kan je immers niet zomaar kiezen. Om de juiste keuze te garanderen, helpen onze vakmensen je graag verder. Dankzij hun jarenlange ervaring weten zij precies wat je nodig hebt! Ze reiken je suggesties aan waar je zelf misschien nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw smaak en behoeftes. Een rolgordijn dat voor jouw woning in Neeroeteren het verschil maakt. Vind je dichtstbijzijnde verdeler en kom langs!

Onze winkels in de buurt