gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Kwaliteit op maat met de Diaz rolgordijnen in Neerhespen

Diaz rolgordijnen in Neerhespen: gezelligheid en functionaliteit in één

Wil je graag rolgordijnen kopen in Neerhespen? Met veel plezier nodigen we je uit bij onze verdelers. Diaz is al heel wat jaren expert in rolgordijnen, jaloezieën en duo rolgordijnen op maat. De rolgordijnen zijn één van onze populairste producten. Da's geen verrassing voor ons. Ze vormen de finishing touch bij het inkleden van je huis. Daarnaast zorgen ze voor extra privacy wanneer jij dat wil. Van stof tot bediening (handmatig of automatisch): jij stemt het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze specialisten in de buurt van Neerhespen geven je maar al te graag advies over de beste gordijnkeuze!

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Bij het woord gordijn denken we vaak enkel aan het verduisterende rolgordijnen. Ook onze rolgordijnen kan je daarvoor gebruiken, maar het gaat verder dan dat. Zo kan je een rolgordijn ook gebruiken als zonwerend scherm, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Of misschien zie jij ze wel gewoon als puur decoratief stuk. De stoffen die wij gebruiken laten je toe te spelen met verschillende opties. Zo dient elk rolgordijn in jouw Neerhespense woning z'n eigen specifieke functie.
lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Gemaakt op Belgische bodem

Diaz streeft de beste kwaliteit na. Daarom laten we al onze rolgordijnen produceren in België. Omdat we zo een direct zicht hebben op de productie, kan de kwaliteit grondiger gecontroleerd worden. In tegenstelling tot onze concurrenten, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.

Verschillende stoffen

Iedere ruimte in je Neerhespense woning is anders ingedeeld. Daarom wordt er door onze verdeler nabij Neerhespen een uitgebreid assortiment van stofsoorten aangeboden. Een slaapkamer vraagt immers om een verduisterend rolgordijn, terwijl je in de leefruimte misschien eerder zal kiezen voor een lichtdoorlatende stof. Onze rolgordijnen op maat zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen sneller vies durven worden. Elk rolgordijn heeft z'n eigen stijl. Wil je met zekerheid kiezen? De Diaz-experten in de buurt van Neerhespen weten wat je nodig hebt.
roze rolgordijnen bureau

Prijs-kwaliteit: een mooie verhouding

Wij van Diaz leveren enkel producten van goede kwaliteit af. Wat dat concreet betekent? Wij hebben verschillende prijseenheden in de aanbieding. In ons assortiment vind je zowel lowbudgetproducten als iets duurdere producten terug. Denk bijvoorbeeld aan elektrische aandrijvingen of duurdere stoffen. Binnen elke reeks blijft ons doel onveranderd: kwaliteit leveren. We zorgen er dan ook voor dat elk product gemaakt wordt door gemotiveerde interieurkenners. Zo zorgen onze rolgordijnen heel wat jaren voor gezelligheid en sfeer in je Neerhespense woonst.

Optimaal comfort: rolgordijnen met automatische bediening

Ben je het beu om je rolgordijnen in Neerhespen telkens handmatig te moeten bedienen? Dat snappen we maar al te goed. Kies voor onze elektrische rolgordijnen en maak het jezelf gemakkelijk. Kies voor elektrische of batterijgestuurde bediening en geniet zo van ultiem comfort. Of wat dacht je van een besturingssysteem via je telefoon? Met apps als Google Home, Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd bij de hand. Snel, veilig én gemakkelijk.

Onze verdeler in de buurt van Neerhespen: expert in rolgordijnen

Al onze producten zijn verkrijgbaar op de webshop van Diaz. En toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Neerhespen. Een rolgordijn wordt immers niet zomaar gekozen. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze kan zich altijd laten helpen door onze vakmannen. Zij weten perfect wat je nodig hebt! Ze reiken je informatie aan waar je zelf misschien nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw stijl en noden. Een rolgordijn dat voor jouw huis in Neerhespen écht het verschil maakt. Vind je dichtstbijzijnde verdeler en kom langs!

Onze winkels in de buurt