gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in de Mijnstreek? Da’s kwaliteit voor elk budget

Rolgordijnen van Diaz Mijnstreek: functionaliteit en gezelligheid in één

Ben je van plan rolgordijnen te kopen in de Mijnstreek? Dan ben je bij onze verdelers aan het goede adres. Diaz is al heel wat jaren expert in rolgordijnen, jaloezieën en duo rolgordijnen op maat. Rolgordijnen zijn één van onze populairste producten. Da's niet verwonderlijk. Ze vormen de finishing touch bij het inkleden van je woning. Je creëert er extra gezelligheid en privacy mee wanneer jij dat wil. Van stof tot bediening (handmatig of automatisch): jij stemt het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze experten in de buurt van Mijnstreek geven je maar al te graag keuze-advies!

Jij bepaalt hoe je je rolgordijn gebruikt

Het woord gordijn linken we vaak enkel aan het verduisteren van een ruimte. Uiteraard bieden onze rolgordijnen je ook die functie, maar het gaat verder dan dat. Zo kan een rolgordijn ook van pas komen in kantoorruimtes, als zonwerend scherm bijvoorbeeld. Misschien zie jij rolgordijnen wel gewoon als puur decoratief. Er is dus heel wat mogelijk. Geef op die manier elk rolgordijn in jouw woning in de Mijnstreek een eigen specifieke functie
lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Gemaakt op Belgische bodem

Diaz staat erop dat haar producten van hoge kwaliteit zijn. Daarom laten we al onze rolgordijnen produceren in België. De kwaliteit kan zo nog sneller en grondiger gecontroleerd worden. In tegenstelling tot veel van onze concurrenten, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.

Prijs-kwaliteit: een mooie verhouding

Diaz streeft ernaar enkel goede kwaliteit af te leveren. Wat dat betekent? We bieden producten uit verschillende prijstakken aan. Ons assortiment gaat van low budget tot iets duurdere, geavanceerde producten. Denk bijvoorbeeld aan elektrische aandrijvingen of duurdere stoffen. Hoe dan ook, ons doel blijft altijd hetzelfde: kwaliteit opleveren. Elk product wordt dan ook gemaakt door gemotiveerde vakmensen. Zo zorgen onze rolgordijnen in je woonst in de Mijnstreek jarenlang voor sfeer en gezelligheid.
transparante rolgordijnen living

Soorten stoffen

Iedere ruimte van je woning in de Mijnstreek is anders. Daarom biedt onze verdeler van rolgordijnen nabij Mijnstreek een uitgebreid assortiment van stoffen aan. Een slaapkamer vraagt immers om een verduisterend rolgordijn, terwijl je in de leefruimte misschien eerder zal kiezen voor een lichtdoorlatende stof. Onze rolgordijnen op maat zijn beschikbaar in meerdere kleuren en sommige stoffen zoals de screendoeken zijn afwasbaar. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen al snel vuil worden. Elk rolgordijn heeft z'n eigen feel en look. Wil je met zekerheid kiezen? De Diaz-experten in de buurt van Mijnstreek weten wat je nodig hebt.

Optimaal comfort: rolgordijnen met automatische bediening

Zie je het niet zitten om je rolgordijnen in de Mijnstreek handmatig te bedienen? Daar hebben we begrip voor. Automatische bediening biedt je de oplossing. Je hebt de keuze uit batterijgestuurde of elektrische bediening, waardoor je overal geniet van ultiem comfort. Je kan het besturingssysteem zelfs downloaden op je gsm. Hou de bediening altijd binnen handbereik met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz. Veilig, snel én gemakkelijk.

Onze verdeler in de buurt van Mijnstreek: rolgordijnenexpert

Veel van onze producten zijn te koop via de webshop. Toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Mijnstreek. Een rolgordijn kiezen doe je immers niet zomaar. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze kan zich laten begeleiden door één van onze vakkenners. Dankzij hun jarenlange ervaring weten zij precies wat je nodig hebt! Ongetwijfeld reiken ze je informatie aan waar je misschien zelf nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw noden en stijl. Een rolgordijn dat er in jouw woonst in de Mijnstreek écht toe doet. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler verwelkomen je met open armen!

Onze winkels in de buurt