gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Kwaliteit op maat met de Diaz rolgordijnen in Michelbeke

Diaz rolgordijnen in Michelbeke: gezelligheid en functionaliteit in één

Ben je van plan rolgordijnen te kopen in Michelbeke? Met veel plezier nodigen we je uit bij onze verdelers. Al een hele tijd is Diaz expert in rolgordijnen, jaloezieën en duo rolgordijnen op maat. Rolgordijnen zijn één van onze populairste producten. Dat verbaast ons niet. Ze vormen de kers op de taart bij het inkleden van je woonst. Daarnaast zorgen ze voor extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, kan je het gordijn volledig afstemmen op jouw voorkeuren. Onze vakkenners in de buurt van Michelbeke helpen je maar al te graag verder bij het uitkiezen van een geschikt rolgordijn.

Rolgordijnen met automatische bediening voor ultiem comfort

Wil je je rolgordijnen in Michelbeke liever niet handmatig bedienen? Daar hebben we begrip voor. Met onze elektrische rolgordijnen gaat het een pak gemakkelijker. Er is keuze uit elektrische of batterijgestuurde bediening. Besturing lukt zelfs met je telefoon! Met apps als Google Home, Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd binnen handbereik. Een gemakkelijke, snelle én veilige oplossing!
verduisterende rolgordijnen living

Prijs-kwaliteit: een gebalanceerde verhouding

Voor elk product dat we afleveren streven we de beste kwaliteit na. Wat dat nu precies betekent? Wij werken met verschillende prijstakken. In ons assortiment vind je zowel lowbudgetproducten als iets duurdere producten terug. Denk bijvoorbeeld aan duurdere stoffen of elektrische aandrijvingen. En toch houden we binnen elk budget hetzelfde doel voor ogen: kwaliteit leveren. We zorgen er dan ook voor dat elk product vervaardigd wordt door gedreven vakmannen. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je Michelbeekse woonst jarenlang voor gezelligheid en sfeer.

Soorten stoffen

De verschillende ruimtes in je Michelbeekse huis hebben elk hun eigen functie. Daarom kan je bij de verdeler van onze rolgordijnen nabij Michelbeke een uitgebreid assortiment van stoffen terugvinden. Een slaapkamer vraagt immers om verduisterende rolgordijnen, terwijl je in de leefruimte misschien eerder zal kiezen voor lichtdoorlatend materiaal. Onze rolgordijnen op maat zijn beschikbaar in meerdere kleuren en daarnaast kan je sommige stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk reinigen. Da's ideaal voor je keuken of badkamer, waar de stoffen sneller vuil durven worden. Elk rolgordijn heeft z'n eigen unieke look en feel. Wil je met zekerheid voor de juiste keuze gaan? De specialisten in de buurt van Michelbeke helpen je graag.
transparante rolgordijnen living

Made in Belgium

Diaz staat erop dat haar producten van verfijnde kwaliteit zijn. Vandaar de keuze om onze producten in België te produceren. De kwaliteit kan zo nog sneller en grondiger gecontroleerd worden. In tegenstelling tot onze concurrenten, gaan wij voor producten van eigen makelij met een stevig kwaliteitslabel.

Functie van het rolgordijn: dat bepaal je zelf!

Het woord gordijn doet ons vaak enkel denken aan het verduisteren van een ruimte. Onze rolgordijnen bieden je ook die optie, maar er is meer. Een rolgordijn is bijvoorbeeld perfect te gebruiken als zonwerend scherm! Of misschien zet jij ze wel in als puur decoratief stuk. Zoals je merkt, zijn er heel wat mogelijkheden. Zo komt de specifieke functie voor elk rolgordijn in jouw Michelbeekse woning tot zijn recht.

Onze verdeler in de buurt van Michelbeke: expert in rolgordijnen

Al onze producten zijn beschikbaar op de webshop van Diaz. Toch raden we je aan om eens langs te komen bij de verdeler nabij Michelbeke. Een rolgordijn kies je immers niet zomaar. Wie echt zeker wil zijn van de goede keuze, kan beroep doen op één van onze vakmensen. Zij hebben jarenlange ervaring en weten perfect wat jij nodig hebt. Ze delen tips met je en reiken informatie aan. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw noden en stijl. Een rolgordijn dat voor jouw woonst in Michelbeke écht het verschil maakt. Vind je dichtstbijzijnde verdeler en kom langs!

Onze winkels in de buurt