gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

De rolgordijnen van Diaz in Merchtem, da’s kwaliteit op maat

Diaz rolgordijnen in Merchtem: gezelligheid en functionaliteit in één

Ben je van plan rolgordijnen te kopen in Merchtem? Met veel plezier nodigen we je uit bij onze verdelers. Wij zijn al heel wat jaren dé expert in rolgordijnen, jaloezieën en duo rolgordijnen op maat. Rolgordijnen behoren tot één van onze populairste artikelen. Da's niet verwonderlijk. Ze vormen de kers op de taart bij de inkleding van je woonst. Daarnaast zorgen ze voor extra privacy wanneer jij dat wil. Dankzij het brede stoffenassortiment en de mogelijkheid tot automatische bediening, stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Voor advies bij het kiezen van het perfecte rolgordijn kan je terecht bij onze vakkenners in de buurt van Merchtem.

Prijs-kwaliteit: een gebalanceerde verhouding

Voor elk product dat we opleveren streven we de beste kwaliteit na. Wat we daarmee precies bedoelen? Wij hebben verschillende prijstakken in de aanbieding. Ons assortiment gaat van low budget tot iets duurdere, geavanceerde producten. Tot de duurdere categorie behoren onder andere elektrische aandrijvingen en bepaalde stoffen. Kwaliteit opleveren blijft hoe dan ook onze prioriteit, ongeacht de prijsklasse. Elk product wordt dan ook geproduceerd door toegewijde vakkenners. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je Merchtemse woonst heel wat jaren voor gezelligheid en sfeer.
lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Op Belgische bodem gemaakt

Diaz wil enkel verfijnde kwaliteit opleveren. Vandaar de keuze om onze producten in België te produceren. Daardoor kunnen we de kwaliteit grondiger en sneller controleren. In tegenstelling tot onze concurrenten in Polen of Tsjechië, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.

Stofsoorten

Iedere ruimte in je Merchtemse woonst is anders ingedeeld. Daarom wordt er bij onze verdeler nabij Merchtem een uitgebreid assortiment van stofkeuze aangeboden. Een leefruimte vraagt immers om lichtdoorlatend materiaal, terwijl je in de slaapkamer misschien eerder zal kiezen voor een verduisterend rolgordijn. Onze rolgordijnen op maat zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor ruimtes waarin de stoffen wat sneller vies worden: de badkamer of keuken bijvoorbeeld. Elk rolgordijn heeft z'n eigen stijl. Zit je nog met twijfels over de juiste keuze? Onze Diaz-experten in de buurt van Merchtem helpen je graag.
transparante rolgordijnen living

Optimaal comfort: rolgordijnen met automatische bediening

Geen zin om je rolgordijnen in Merchtem handmatig te moeten bedienen? Dat begrijpen we. Met onze elektrische rolgordijnen maak je het jezelf een pak gemakkelijker. Er is keuze uit elektrische of batterijgestuurde bediening. Het kan zelfs met je telefoon! Met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd bij de hand. Veilig, snel én gemakkelijk.

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Bij het woord gordijn denken we vaak enkel aan het verduisterende rolgordijnen. Uiteraard bieden onze rolgordijnen je ook die functie, maar het gaat verder dan dat. Een rolgordijn is bijvoorbeeld perfect te gebruiken als zonwerend screen! Of misschien zie jij ze wel gewoon als puur decoratief stuk. Er zijn dus heel wat opties. Op die manier geef je elk rolgordijn in jouw Merchtemse woonst een eigen specifieke functie.

Onze verdeler in de buurt van Merchtem: rolgordijnenexpert

Via de webshop zijn de meeste van onze producten te verkrijgen. Maar toch nodigen we je graag uit bij onze verdeler nabij Merchtem. Een rolgordijn kan je immers niet zomaar kiezen. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze kan zich altijd laten helpen door onze interieurkenners. Zij staan al jaren in het vak en weten perfect wat je nodig hebt! Misschien reiken ze je wel suggesties aan waar je zelf nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw stijl. Een rolgordijn dat zonder twijfel het verschil maakt in jouw woonst in Merchtem. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler verwelkomen je met open armen!

Onze winkels in de buurt