gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Melle: geschikt voor elke ruimte van je woning

Diaz rolgordijnen in Melle: gezelligheid en functionaliteit in één

Rolgordijnen kopen in Melle? We nodigen je met veel plezier uit bij één van onze verkooppunten. Diaz is al heel wat jaren expert in raamdecoratie. De rolgordijnen zijn zonder twijfel één van onze populairste artikelen. Da's geen verrassing voor ons. Ze vormen de kers op de taart bij het inkleden van je woonst in Melle. Ze creëren extra privacy en gezelligheid wanneer jij dat wil. Van stof tot bediening (handmatig of automatisch): jij stemt het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Voor het kiezen van het perfecte rolgordijn kunnen onze experten in de buurt van Melle je zeker verder helpen.

Optimaal comfort met automatische bediening

Geen zin om je rolgordijnen telkens handmatig te bedienen? Dat snappen we. Kies voor onze automatische bediening en maak het jezelf gemakkelijk. Kies voor batterijgestuurde of elektrische bediening en geniet zo van ultiem comfort. Tegenwoordig kan je zelfs gebruikmaken van je telefoon! Met apps als Alexa en Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening van je rolgordijnen altijd binnen handbereik. Gemakkelijk, veilig én snel. lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Prijs-kwaliteit: een gebalanceerde verhouding

Wij van Diaz leveren enkel producten van goede kwaliteit af. Wat dat precies wil zeggen? Wij werken met verschillende prijsklassen. In ons assortiment kan je zowel lowbudgetproducten als iets duurdere artikels terugvinden. Bepaalde stoffen en de eventuele toevoeging van elektrische aandrijving zijn onder andere factoren die de prijs beïnvloeden. Binnen elke reeks blijft ons doel hetzelfde: kwaliteit afleveren. Elk product wordt dan ook vol toewijding gemaakt door interieurspecialisten. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je Melse woonst jarenlang voor gezelligheid en sfeer.

Stofsoorten

Iedere ruimte in je Melse woning is anders ingedeeld. Daarom kan je voor een uitgebreid gamma van stofsoorten bij onze verdeler nabij Melle terecht. Voor een leefruimte kies je meestal lichtdoorlatende rolgordijnen, terwijl een slaapkamer misschien eerder vraagt om verduisterend materiaal. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk te reinigen. Da's ideaal voor je keuken of badkamer, waar de stoffen sneller vuil durven worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen stijl. Wil je met zekerheid voor de juiste keuze gaan? Onze vakmensen in de buurt van Melle weten wat je nodig hebt. roze rolgordijnen bureau

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Het woord gordijn wordt vaak enkel gelinkt aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen kan je daarvoor gebruiken, maar het gaat verder dan dat. Zo kan een rolgordijn ook van pas komen in kantoorruimtes, als zonwerend scherm bijvoorbeeld. Of misschien zie jij het wel als puur decoratief stuk. Zoals je merkt, zijn er heel wat mogelijkheden. Zo dient elk rolgordijn in jouw Melse woning z’n eigen specifieke functie.

Made in Belgium

Diaz staat erop dat haar producten van hoogstaande kwaliteit zijn. Daarom kiezen we ervoor om onze rolgordijnen te produceren in België. Omdat we zo een direct zicht hebben op de productie, kunnen we de kwaliteit grondiger controleren. In tegenstelling tot onze concurrenten, gaan wij voor producten van eigen makelij met een stevig kwaliteitslabel.

Onze verdeler in de buurt van Melle: rolgordijnenexpert

Al onze producten kan je verkrijgen via de webshop van Diaz. Maar toch nodigen we je graag uit bij onze verdeler nabij Melle. Een rolgordijn uitkiezen doe je immers niet zomaar. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze kan zich altijd laten helpen door onze vakmensen. Zij weten perfect wat je nodig hebt! Ongetwijfeld geven ze je ideeën waar je zelf nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw noden en smaak. Een rolgordijn dat voor jouw woonst in Melle écht het verschil maakt. Vind je dichtstbijzijnde verdeler en kom langs!

Onze winkels in de buurt