gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

De rolgordijnen van Diaz in Meerdonk, da’s kwaliteit op maat

Rolgordijnen van Diaz Meerdonk: functionaliteit en gezelligheid in één

Rolgordijnen kopen in Meerdonk? Dan kan je zeker terecht bij onze verdelers. Al heel wat jaren zijn we dé expert in rolgordijnen, jaloezieën en duo rolgordijnen op maat. De rolgordijnen zijn zonder twijfel één van onze populairste producten. Da's geen verrassing. Ze zijn de finishing touch bij het inkleden van je woonst. Daarnaast zorgen ze voor extra privacy wanneer jij dat wil. Er is een breed assortiment van stoffen beschikbaar en ook automatische bediening is een optie. Zo stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze vakkenners in de buurt van Meerdonk helpen je maar al te graag verder bij het uitkiezen van een geschikt rolgordijn.

Made in Belgium

Diaz wil enkel hoogstaande kwaliteit leveren. Daarom kiezen we ervoor om onze rolgordijnen te produceren in België. Op die manier hebben we een direct zicht op de productie, waardoor we de kwaliteit snel en nauwgezet kunnen controleren. In tegenstelling tot onze concurrenten, gaan wij voor producten van eigen makelij met een stevig kwaliteitslabel.
lichtdoorlatende rolgordijnen eetkamer

Verschillende stofkeuze

Iedere ruimte in je Meerdonkse woonst heeft zijn eigen indeling. Daarom kan je bij de verdeler van onze rolgordijnen nabij Meerdonk een uitgebreid stoffenassortiment terugvinden. Voor een slaapkamer kies je immers verduisterende rolgordijnen, terwijl de leefruimte misschien eerder vraagt om lichtdoorlatend materiaal. Onze rolgordijnen op maat zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor je badkamer of keuken, waar de stoffen wat sneller vuil worden. Elk rolgordijn heeft z'n eigen unieke look en feel. Wil je zeker zijn van de juiste keuze? De Diaz-experten in de buurt van Meerdonk weten wat je nodig hebt.

Functie van het rolgordijn: dat bepaal je zelf!

Het woord gordijn linken we vaak enkel aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen kan je daarvoor gebruiken, maar da's niet alles. Een rolgordijn kan je bijvoorbeeld perfect gebruiken als zonwerend scherm! Misschien zie jij rolgordijnen wel gewoon als puur decoratief. Je merkt het al: er zijn heel wat mogelijkheden. Geef op die manier elk rolgordijn in jouw Meerdonkse woonst een eigen specifieke functie
roze rolgordijnen bureau

Rolgordijnen met automatische bediening voor ultiem comfort

Geen zin om je rolgordijnen in Meerdonk telkens handmatig te bedienen? Dat snappen we maar al te goed. Elektrische rolgordijnen zijn de ideale oplossing voor jou. Kies voor elektrische of batterijgestuurde bediening en geniet zo van ultiem comfort. Besturing lukt zelfs met je telefoon! Met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd bij de hand. Snel, veilig én gemakkelijk.

Prijs-kwaliteit: een eerlijke verhouding

Diaz streeft ernaar enkel goede kwaliteit af te leveren. Wat dat betekent? Wij hebben verschillende prijstakken in de aanbieding. Ons assortiment gaat van low budget tot de iets duurdere producten. De prijs hangt onder andere af van de stofkeuze en eventuele toevoeging van elektrische aandrijving. Ons doel blijft binnen eender welke prijsklasse gelijk: kwaliteit leveren. Elk product wordt dan ook vol toewijding gemaakt door vakmensen. Zo zorgen onze rolgordijnen jarenlang voor sfeer en gezelligheid in je Meerdonkse woonst.

Onze verdeler in de buurt van Meerdonk: expert in rolgordijnen

Veel van onze producten zijn te koop via de webshop. Maar toch nodigen we je graag uit bij onze verdeler nabij Meerdonk. Een rolgordijn uitkiezen doe je immers niet zomaar. Wie echt zeker wil zijn van de goede keuze, kan beroep doen op één van onze interieurkenners. Zij weten perfect wat je nodig hebt! Ze reiken je informatie aan en delen tips met je. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw stijl en behoeftes. Een rolgordijn dat voor jouw woonst in Meerdonk écht het verschil maakt. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler zullen je met open armen verwelkomen!

Onze winkels in de buurt