gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Meerbeke? De investering waard!

Diaz rolgordijnen in Meerbeke: gezelligheid en functionaliteit in één

Op zoek naar rolgordijnen in Meerbeke? Dan kunnen onze verdelers je vast op weg helpen. Diaz is al heel wat jaren expert in rolgordijnen, jaloezieën en duo rolgordijnen op maat. Eén van onze populairste producten? De rolgordijnen! Da's niet verwonderlijk. Ze vormen de kers op de taart bij de inkleding van je woning. Daarnaast zorgen ze voor extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Van stof tot bediening (handmatig of automatisch): jij stemt het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze vakmensen in de buurt van Meerbeke geven je maar al te graag keuze-advies!

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Bij het woord gordijn wordt vaak enkel gedacht aan verduisterende rolgordijnen. Ook onze rolgordijnen bieden je die functie, maar er is meer. Zo kan je een rolgordijn ook gebruiken als zonwerend scherm, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Of misschien zet jij ze wel in als puur decoratief stuk. Je merkt het al: er zijn heel wat mogelijkheden. Zo komt de specifieke functie voor elk rolgordijn in jouw Meerbeekse huis tot zijn recht.
verduisterende rolgordijnen living

Rolgordijnen met automatische bediening voor ultiem comfort

Wil je je rolgordijnen in Meerbeke liever niet handmatig bedienen? Dat begrijpen we maar al te goed. Automatische bediening biedt je de oplossing. Je kan kiezen voor batterijgestuurde of elektrische bediening. Het besturingssysteem kan zelfs via je gsm gedownload worden. Met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd binnen handbereik. Veilig, snel én gemakkelijk.

Verschillende stofsoorten

Iedere ruimte van je Meerbeekse huis is anders. Daarom kan je bij de verdeler van onze rolgordijnen nabij Meerbeke een uitgebreid assortiment van stofkeuze terugvinden. Voor een slaapkamer kies je immers verduisterende rolgordijnen, terwijl de leefruimte misschien eerder vraagt om lichtdoorlatend materiaal. Onze rolgordijnen op maat zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk te reinigen. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen wat sneller vies worden. Elk rolgordijn heeft z'n eigen feel en look. Wil je zeker zijn van de juiste keuze? De experten van Diaz in de buurt van Meerbeke helpen je graag.
roze rolgordijnen bureau

Prijs-kwaliteit: een gebalanceerde verhouding

Diaz levert enkel producten van goede kwaliteit af. Wat we daarmee bedoelen? Wij werken volgens verschillende prijscategorieën. In ons assortiment kan je zowel lowbudgetproducten als iets duurdere artikelen terugvinden. Denk bijvoorbeeld aan elektrische aandrijvingen of duurdere stoffen. En toch blijft ons doel voor elk budget hetzelfde: kwaliteit leveren. Elk product wordt dan ook vervaardigd door toegewijde interieurprofessionals. Met onze rolgordijnen kan je heel wat jaren genieten van sfeer en gezelligheid in jouw Meerbeekse woonst.

Gemaakt op Belgische bodem

Diaz staat erop dat haar producten van hoge kwaliteit zijn. Daarom laten we onze rolgordijnen produceren op Belgische bodem. De kwaliteit van onze materialen kan zo nog beter worden nagegaan. In tegenstelling tot onze concurrenten in Tsjechië of Polen, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.

Onze verdeler in de buurt van Meerbeke: rolgordijnenexpert

Veel van onze producten zijn te koop via de webshop. Toch raden we je aan om eens langs te komen bij de verdeler nabij Meerbeke. Een rolgordijn wordt immers niet zomaar gekozen. Om de juiste keuze te garanderen, helpen onze vakmannen je graag verder. Dankzij hun jarenlange ervaring weten zij precies wat je nodig hebt! Ongetwijfeld geven ze je ideeën waar je zelf nog niet eerder aan dacht. Je gaat gegarandeerd naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw behoeftes en smaak. Een rolgordijn dat écht het verschil maakt voor jouw woonst in Meerbeke. Kom gerust langs bij je dichtstbijzijnde verdeler!

Onze winkels in de buurt