Diaz rolgordijnen in Meerbeek voor elke ruimte en elk budget

Rolgordijnen van Diaz Meerbeek: functionaliteit en gezelligheid in één

Op zoek naar rolgordijnen voor je huis in Meerbeek? Met veel plezier nodigen we je uit bij onze verdelers. Al heel wat jaren zijn we dé expert in raamdecoratie. De rolgordijnen zijn zonder twijfel één van onze populairste artikelen. Da's geen verrassing voor ons. Ze zijn de finishing touch bij het inkleden van je woonst in Meerbeek. Je creëert er extra gezelligheid en privacy mee wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, kan je het gordijn volledig afstemmen op jouw voorkeuren. Voor het kiezen van het perfecte rolgordijn kunnen onze specialisten in de buurt van Meerbeek je zeker verder helpen.

Optimaal comfort met automatische bediening

Is handmatige bediening niks voor jou? Da's begrijpelijk. Automatische bediening is de ideale oplossing voor jou. Je kan kiezen voor batterijgestuurde of elektrische bediening. Tegenwoordig kan je zelfs gebruikmaken van je telefoon! Met apps als Google Home, Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd binnen handbereik. Snel, veilig én gemakkelijk. lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Functie van het rolgordijn: dat bepaal jij!

Het woord gordijn wordt vaak enkel gelinkt aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen bieden je die functie, maar het gaat verder dan dat. Zo kan je een rolgordijn ook inzetten als zonwerend screen, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Of misschien zie jij ze wel gewoon als puur decoratief stuk. Er is dus heel wat mogelijk. Zo komt de specifieke functie voor elk rolgordijn in jouw woning tot zijn recht.

Soorten stoffen

Iedere ruimte in je woonst is anders. Daarom wordt er bij onze verdeler nabij Meerbeek een uitgebreid assortiment van stofkeuze aangeboden. Een leefruimte vraagt immers om lichtdoorlatende rolgordijnen, terwijl je in de slaapkamer misschien eerder zal kiezen voor verduisterend materiaal. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk te reinigen. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen wat sneller vies worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen stijl. Nog twijfels over wat voor jou de beste keuze is? De experten van Diaz in de buurt van Meerbeek helpen je graag. transparante rolgordijnen living

Made in Belgium

Diaz streeft de beste kwaliteit na. Vandaar de keuze om onze producten in België te produceren. Daardoor kunnen we de kwaliteit sneller en grondiger controleren. In tegenstelling tot onze concurrenten, gaan wij voor producten van eigen makelij met een stevig kwaliteitslabel.

Prijs-kwaliteit: een gebalanceerde verhouding

Wij van Diaz streven ernaar om enkel producten van goede kwaliteit af te leveren. Wat dat betekent? Wij hebben verschillende prijscategorieën in de aanbieding. Ons assortiment gaat van low budget tot iets duurdere, geavanceerde producten. Tot de duurdere categorie behoren onder andere elektrische aandrijvingen en bepaalde stoffen. En toch houden we binnen elk budget onveranderd doel voor ogen: kwaliteit afleveren. We zorgen er dan ook voor dat elk product geproduceerd wordt door gedreven vakkenners. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je woonst heel wat jaren voor gezelligheid en sfeer.

Onze verdeler in de buurt van Meerbeek: expert in rolgordijnen

Via de webshop van Diaz zijn al onze producten te verkrijgen. Handig! Maar toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Meerbeek. Een rolgordijn wordt immers niet zomaar gekozen. Wie echt zeker wil zijn van de goeie keuze, kan beroep doen op één van onze interieurkenners. Dankzij hun jarenlange ervaring weten zij precies wat je nodig hebt! Ze reiken je suggesties aan waar je zelf misschien nog niet eerder aan dacht. Je gaat gegarandeerd naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw noden en smaak. Een rolgordijn dat voor jouw huis in Meerbeek het verschil maakt. Je bent meer dan welkom bij je dichtstbijzijnde verdeler!

Onze winkels in de buurt