gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Mechelen? Een sterk staaltje maatwerk!

Rolgordijnen van Diaz Mechelen: functionaliteit en gezelligheid in één

Wil je graag rolgordijnen kopen in Mechelen? Met veel plezier nodigen we je uit bij onze verdelers. Al heel wat jaren zijn we dé expert in rolgordijnen, jaloezieën en duo rolgordijnen op maat. De rolgordijnen zijn één van onze populairste artikelen. Da's niet verwonderlijk. Bij het inkleden van je woonst vormen ze de finishing touch! Ze creëren extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Je stemt het gordijn trouwens volledig af op jouw voorkeuren. Er is voldoende stofkeuze en ook automatische bediening kan voorzien worden. Onze vakkenners in de buurt van Mechelen geven je maar al te graag keuze-advies!

Op Belgische bodem gemaakt

Diaz staat erop dat haar producten van hoge kwaliteit zijn. Daarom kiezen we ervoor om onze rolgordijnen te produceren op Belgische bodem. Daardoor kunnen we de kwaliteit sneller en grondiger controleren. Diaz gaat voor producten van eigen makelij met een stevig kwaliteitslabel.
lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Het woord gordijn wordt vaak enkel gekoppeld aan verduisterende rolgordijnen. Ook onze rolgordijnen kan je daarvoor gebruiken, maar da's niet alles. Zo kan een rolgordijn perfect gebruikt worden als zonwerend screen, bijvoorbeeld in kantoorruimtes! Of misschien zijn rolgordijnen voor jou wel puur decoratief. Zoals je merkt, zijn er heel wat mogelijkheden. Geef op die manier elk rolgordijn in jouw Mechelse woning een eigen specifieke functie

Prijs-kwaliteit: een eerlijke verhouding

Voor elk product dat we afleveren streven we de beste kwaliteit na. Wat we daarmee precies bedoelen? We bieden producten uit verschillende prijsklassen aan. In ons assortiment kan je lowbudgetproducten terugvinden, maar ook iets duurdere artikels. De prijs hangt onder andere af van de stofkeuze en eventuele toevoeging van elektrische aandrijving. Kwaliteit opleveren blijft hoe dan ook onze prioriteit, ongeacht de prijsklasse. Elk product is dan ook samengesteld door gemotiveerde interieurspecialisten. Met onze rolgordijnen kan je heel wat jaren genieten van sfeer en gezelligheid in jouw Mechelse woonst.
roze rolgordijnen bureau

Kies voor ultiem comfort: rolgordijnen met automatische bediening

Wil je je rolgordijnen in Mechelen liever niet handmatig bedienen? Dat snappen we maar al te goed. Met onze elektrische rolgordijnen gaat het een pak gemakkelijker. Kies voor elektrische of batterijgestuurde bediening en geniet zo van optimaal comfort. Besturing lukt zelfs met je telefoon! Met apps als Google Home, Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd bij de hand. Gemakkelijk, snel én veilig.

Soorten stoffen

Iedere ruimte van je Mechelse huis is anders. Daarom biedt de verdeler van onze rolgordijnen nabij Mechelen een uitgebreid assortiment van stoffen aan. Voor een leefruimte kies je meestal lichtdoorlatend materiaal, terwijl een slaapkamer misschien eerder vraagt een rolgordijn dat verduisterend werkt. Onze rolgordijnen op maat zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen al snel vuil worden. Elk rolgordijn heeft z'n eigen uitstraling. Twijfel je nog over de juiste keuze? Onze specialisten in de buurt van Mechelen weten waar je nood aan hebt.

Onze verdeler in de buurt van Mechelen: rolgordijnenexpert

Veel van onze producten zijn te koop via de webshop. En toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Mechelen. Een rolgordijn kiezen doe je immers niet zomaar. Wie echt zeker wil zijn van de goede keuze, kan beroep doen op één van onze vakmannen. Dankzij hun inzichten weten zij precies wat jij nodig hebt. Ongetwijfeld reiken ze je informatie aan waar je misschien zelf nog niet eerder aan dacht. Zo ga je zeker naar huis met het juiste product. Een rolgordijn dat voor jouw woonst in Mechelen écht het verschil maakt. Je dichtstbijzijnde verdeler verwelkomt je met open armen!

Onze winkels in de buurt