gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Mariekerke? De investering waard!

Rolgordijnen van Diaz Mariekerke: functionaliteit en gezelligheid in één

Wil je graag rolgordijnen kopen in Mariekerke? Dan kan je zeker terecht bij onze verdelers. Al een hele tijd is Diaz expert in rolgordijnen, jaloezieën en duo rolgordijnen op maat. Rolgordijnen zijn één van onze populairste artikelen. Da's geen verrassing. Bij het inkleden van je woning vormen ze de finishing touch! Ze creëren extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Voor het kiezen van het perfecte rolgordijn in de buurt van Mariekerke helpen onze experten je graag verder.

Prijs-kwaliteit: een mooie verhouding

Diaz levert enkel producten van goede kwaliteit af. Wat dat wil zeggen? Wij werken met verschillende prijscategorieën. Ons assortiment gaat van low budget tot de iets duurdere producten. Denk bijvoorbeeld aan duurdere stoffen of elektrische aandrijvingen. En toch houden we binnen elk budget gelijk doel voor ogen: kwaliteit opleveren. Elk product wordt met de nodige zorg samengesteld door gemotiveerde interieurprofessionals. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je Mariekerkse woonst heel wat jaren voor sfeer en gezelligheid.
lichtdoorlatende rolgordijnen eetkamer

Made in Belgium

Diaz wil enkel hoogstaande kwaliteit leveren. Daarom kiezen we ervoor om onze rolgordijnen te produceren op Belgische bodem. De kwaliteit kan zo nog sneller en grondiger gecontroleerd worden. In tegenstelling tot onze concurrenten, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.

Optimaal comfort: rolgordijnen met automatische bediening

Ben je het beu om je rolgordijnen in Mariekerke telkens handmatig te moeten bedienen? Daar kunnen we inkomen. Met onze elektrische rolgordijnen gaat het een pak gemakkelijker. Je hebt de keuze uit batterijgestuurde of elektrische bediening, waardoor je overal geniet van optimaal comfort. Het kan zelfs met je telefoon! Met apps als Alexa en Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening van je rolgordijnen altijd binnen handbereik. Snel, veilig én gemakkelijk.
transparante rolgordijnen living

Soorten stoffen

Iedere ruimte in je Mariekerkse woning heeft zijn eigen functie. Daarom kan je bij de verdeler van onze rolgordijnen nabij Mariekerke een uitgebreid assortiment van stoffen terugvinden. Voor een slaapkamer kies je immers verduisterende rolgordijnen, terwijl de leefruimte misschien eerder vraagt om lichtdoorlatend materiaal. Onze rolgordijnen op maat zijn beschikbaar in meerdere kleuren en daarnaast kan je sommige stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk reinigen. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen wat sneller vies worden. Elk rolgordijn heeft z'n eigen unieke feel en look. Wil je met zekerheid voor de juiste keuze gaan? De vakmensen van Diaz in de buurt van Mariekerke helpen je graag.

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Het woord gordijn wordt vaak enkel gekoppeld aan verduisterende rolgordijnen. Ook onze rolgordijnen kan je daarvoor gebruiken, maar het gaat verder dan dat. Zo kan je een rolgordijn ook gebruiken als zonwerend scherm, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Zelfs als puur decoratief stuk werkt het perfect. Ons ruime stoffenassortiment laat je toe te spelen met de verschillende mogelijkheden. Zo dient elk rolgordijn in jouw Mariekerkse woning z'n eigen specifieke functie.

Onze verdeler in de buurt van Mariekerke: expert in rolgordijnen

Al onze producten zijn verkrijgbaar op de webshop van Diaz. Toch raden we je aan om eens langs te komen bij de verdeler nabij Mariekerke. Een rolgordijn kiezen doe je immers niet zomaar. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze laat zich begeleiden door onze interieurspecialisten. Zij staan al jaren in het vak en weten perfect wat je nodig hebt! Ze delen tips met je en reiken informatie aan. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw stijl. Een rolgordijn dat er écht toe doet in jouw woning in Mariekerke. Je bent meer dan welkom bij je dichtstbijzijnde verdeler!

Onze winkels in de buurt