gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen kopen in Lummen: de investering meer dan waard

Diaz rolgordijnen in Lummen: gezelligheid en functionaliteit in één

Op zoek naar rolgordijnen in Lummen? We nodigen je met veel plezier uit bij één van onze verkooppunten. Wij zijn al heel wat jaren dé expert in raamdecoratie. De rolgordijnen zijn één van onze populairste artikelen. Da's niet verwonderlijk. Bij het inkleden van je huis in Lummen vormen ze de finishing touch! Je creëert er extra gezelligheid en privacy mee wanneer jij dat wil. Dankzij het brede stoffengamma en de mogelijkheid tot automatische bediening, stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Voor advies bij het kiezen van het perfecte rolgordijn kan je terecht bij onze experten in de buurt van Lummen.

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Het woord gordijn koppelen we vaak enkel aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen bieden je die functie, maar het gaat verder dan dat. Zo kan een rolgordijn ook van pas komen in kantoorruimtes, als zonwerend scherm bijvoorbeeld. Of misschien zie jij het wel als puur decoratief stuk. Je merkt het al: er zijn heel wat mogelijkheden. Zo dient elk rolgordijn in jouw Lummense woning z’n eigen specifieke functie. lichtdoorlatende rolgordijnen eetkamer

Soorten stoffen

Iedere ruimte van je Lummense woonst is anders. Daarom kan je bij de verdeler van onze rolgordijnen nabij Lummen een uitgebreid gamma van stofkeuze terugvinden. Een leefruimte vraagt immers om lichtdoorlatend materiaal, terwijl je in de slaapkamer misschien eerder zal kiezen voor verduisterende rolgordijnen. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren beschikbaar en daarnaast zijn sommige stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen sneller vies durven worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen stijl. Wil je met zekerheid voor de juiste keuze gaan? De vakmensen van Diaz in de buurt van Lummen helpen je graag.

Kies voor optimaal comfort met automatische bediening

Is handmatige bediening niks voor jou? Daar kunnen we inkomen. Met onze automatische bediening gaat het een pak gemakkelijker. Kies voor batterijgestuurde of elektrische bediening en geniet zo van ultiem comfort. Tegenwoordig kan je zelfs gebruikmaken van je telefoon! Met apps als Google Home, Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd bij de hand. Gemakkelijk, veilig én snel. transparante rolgordijnen living

Made in Belgium

Wij van Diaz staan erop dat kwaliteit primeert. Vandaar de keuze om onze producten in België te laten produceren. De kwaliteit van onze materialen kan zo nog beter worden nagegaan. Diaz gaat voor producten van eigen makelij met een stevig kwaliteitslabel.

Prijs-kwaliteit: een gebalanceerde verhouding

Wij van Diaz leveren enkel producten van goede kwaliteit af. Wat we daarmee precies bedoelen? We werken met producten uit verschillende prijsklassen. Ons assortiment gaat van low budget tot de iets duurdere producten. Tot de duurdere categorieën behoren onder andere bepaalde stoffen en elektrische aandrijvingen. Binnen elke reeks blijft ons doel hetzelfde: kwaliteit leveren. Elk product wordt dan ook vol toewijding gemaakt door interieurspecialisten. Met onze rolgordijnen kan je jarenlang genieten van sfeer en gezelligheid in jouw Lummense woonst.

Onze verdeler in de buurt van Lummen: rolgordijnenexpert

Via de webshop zijn de meeste van onze producten te verkrijgen. Handig! Maar toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Lummen. Een rolgordijn kiezen doe je immers niet zomaar. Om zeker te zijn van de juiste keuze, helpen onze interieurprofessionals je graag verder. Zij hebben jarenlange ervaring en weten perfect wat jij nodig hebt. Ze reiken je informatie aan waar je zelf misschien nog niet eerder aan dacht. Zo ga je zeker naar huis met het juiste product. Een rolgordijn dat er in jouw woning in Lummen écht toe doet. Vind je dichtstbijzijnde verdeler en kom langs!

Onze winkels in de buurt