Diaz rolgordijnen in Lichtaart: geschikt voor elke ruimte van je woning

Rolgordijnen van Diaz Lichtaart: functionaliteit en gezelligheid in één

Een rolgordijn kopen in Lichtaart? Dan kunnen onze verdelers je vast op weg helpen. Al heel wat jaren is Diaz expert in raamdecoratie. Eén van onze populairste artikelen? De rolgordijnen! Da's niet verwonderlijk. Ze zijn de finishing touch bij het inkleden van je huis in Lichtaart. Je creëert er extra privacy en gezelligheid mee wanneer jij dat wil. Er is een breed gamma aan stoffen beschikbaar en ook automatische bediening is een optie. Zo stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze vakkenners in de buurt van Lichtaart geven je maar al te graag keuze-advies!

Functie van het rolgordijn: dat bepaal jij!

Het woord gordijn linken we vaak enkel aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen kan je inzetten om te verduisteren, maar het gaat verder dan dat. Zo kan je een rolgordijn ook inzetten als zonwerend scherm, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Of misschien zijn rolgordijnen voor jou wel puur decoratief. Zoals je merkt, zijn er heel wat mogelijkheden. Zo krijgt elk rolgordijn in jouw woning z’n eigen specifieke functie. lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Stofsoorten

Iedere ruimte in je woning is anders ingedeeld. Daarom biedt de verdeler van onze rolgordijnen nabij Lichtaart een uitgebreid gamma van stofkeuze aan. Een slaapkamer vraagt immers om verduisterend materiaal, terwijl je in de leefruimte misschien eerder zal kiezen voor lichtdoorlatende rolgordijnen. Onze rolgordijnen zijn beschikbaar in meerdere kleuren en daarnaast kan je sommige stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk reinigen. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen al snel vuil worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen unieke look en feel. Wil je zeker zijn van de juiste keuze? Onze vakmensen in de buurt van Lichtaart weten wat je nodig hebt.

Optimaal comfort met automatische bediening

Zie je het niet zitten om je rolgordijnen handmatig te bedienen? Daar hebben we begrip voor. Automatische bediening is de ideale oplossing voor jou. Je kan kiezen voor elektrische of batterijgestuurde bediening. Je kan het besturingssysteem zelfs downloaden op je gsm. Met apps als Alexa en Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening van je rolgordijnen altijd binnen handbereik. Een gemakkelijke, snelle én veilige oplossing! transparante rolgordijnen living

Made in Belgium

Wij van Diaz staan erop dat kwaliteit primeert. Daarom produceren we onze producten in België. Daardoor kunnen we de kwaliteit grondiger en sneller controleren. In tegenstelling tot onze concurrenten, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.

Prijs-kwaliteit: een uitgebalanceerde verhouding

Wij van Diaz streven ernaar om enkel kwaliteitsproducten af te leveren. Wat dat concreet betekent? Wij werken volgens verschillende prijseenheden. In ons gamma kan je zowel lowbudgetproducten als iets duurdere artikels terugvinden. Denk bijvoorbeeld aan duurdere stoffen of elektrische aandrijvingen. En toch blijft ons doel voor elk budget gelijk: kwaliteit afleveren. Elk product laten we dan ook maken door gemotiveerde vakkenners. Zo zorgen onze rolgordijnen jarenlang voor gezelligheid en sfeer in je woonst.

Onze verdeler in de buurt van Lichtaart: rolgordijnenexpert

De meeste Diaz-producten zijn te verkrijgen via de webshop. Toch raden we je aan om eens langs te komen bij de verdeler nabij Lichtaart. Een rolgordijn kies je immers niet zomaar uit. Om zeker te zijn van de juiste keuze, helpen onze vakmannen je graag verder. Zij staan al jaren in het vak en weten perfect wat je nodig hebt! Ze reiken je suggesties aan waar je zelf misschien nog niet eerder aan dacht. Je gaat gegarandeerd naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw smaak en behoeftes. Een rolgordijn dat het verschil maakt voor jouw huis in Lichtaart. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler verwelkomen je met open armen!

Onze winkels in de buurt