gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Lebbeke? De investering waard!

Rolgordijnen van Diaz Lebbeke: functionaliteit en gezelligheid in één

Je rolgordijnen kopen in Lebbeke? Met veel plezier nodigen we je uit bij onze verdelers. Al een hele tijd is Diaz expert in rolgordijnen, jaloezieën en duo rolgordijnen op maat. Rolgordijnen behoren tot één van onze populairste producten. Dat komt niet als een verrassing voor ons. Ze vormen de kers op de taart bij het inkleden van je huis. Ze creëren extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, kan je het gordijn volledig afstemmen op jouw voorkeuren. Onze experten in de buurt van Lebbeke zorgen ervoor dat je met het perfecte rolgordijn naar huis gaat.

Stofsoorten

De verschillende ruimtes in je Lebbeekse woning hebben elk hun eigen functie. Daarom kan je bij de verdeler van onze rolgordijnen nabij Lebbeke een uitgebreid assortiment van stofkeuze terugvinden. Een slaapkamer vraagt immers om verduisterende rolgordijnen, terwijl je in de leefruimte misschien eerder zal kiezen voor lichtdoorlatend materiaal. Onze rolgordijnen op maat zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk te reinigen. Da's handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen sneller vies durven worden. Elk rolgordijn heeft z'n eigen feel en look. Nog twijfels over wat voor jou de beste keuze is? De Diaz-experten in de buurt van Lebbeke weten wat je nodig hebt.
lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Bij het woord gordijn denken we vaak enkel aan het verduisterende rolgordijnen. Ook onze rolgordijnen kan je inzetten om te verduisteren, maar het gaat verder dan dat. Zo kan je een rolgordijn ook gebruiken als zonwerend scherm, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Of misschien zet jij ze wel in als puur decoratief stuk. Je merkt het al: er zijn heel wat mogelijkheden. Zo krijgt elk rolgordijn in jouw Lebbeekse woonst z'n eigen specifieke functie.

Prijs-kwaliteit: een gebalanceerde verhouding

Diaz levert enkel producten van goede kwaliteit af. Wat we daarmee bedoelen? Wij hebben verschillende prijstakken in de aanbieding. Ons assortiment gaat van low budget tot de iets duurdere producten. Denk bijvoorbeeld aan elektrische aandrijvingen of duurdere stoffen. Binnen elke reeks blijft ons doel gelijk: kwaliteit afleveren. Elk product laten we dan ook maken door toegewijde interieurspecialisten. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je Lebbeekse woonst jarenlang voor gezelligheid en sfeer.
transparante rolgordijnen living

Op Belgische bodem gemaakt

Diaz streeft naar hoogstaande kwaliteit. Daarom kiezen we ervoor om onze rolgordijnen te produceren in België. De kwaliteit van onze materialen kan zo nog beter worden nagegaan. Diaz gaat voor producten van eigen makelij met een stevig kwaliteitslabel.

Kies voor optimaal comfort: rolgordijnen met automatische bediening

Geen zin om je rolgordijnen in Lebbeke handmatig te moeten bedienen? Daar hebben we begrip voor. Automatische bediening biedt je de oplossing. Je kan kiezen voor batterijgestuurde of elektrische bediening. Het kan zelfs met je telefoon! Hou de bediening altijd binnen handbereik met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz. Gemakkelijk, veilig én snel.

Onze verdeler in de buurt van Lebbeke: rolgordijnenexpert

Veel van onze producten zijn te koop via de webshop. Maar toch nodigen we je graag uit bij onze verdeler nabij Lebbeke. Een rolgordijn kies je immers niet zomaar uit. Om de juiste keuze te garanderen, helpen onze vakmensen je graag verder. Zij hebben jarenlange ervaring en weten perfect wat jij nodig hebt. Ze reiken je informatie aan waar je zelf misschien nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw noden. Een rolgordijn dat écht het verschil maakt voor jouw woning in Lebbeke. Je dichtstbijzijnde verdeler verwelkomt je met open armen!

Onze winkels in de buurt