gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Langemark-Poelkapelle? Een sterk staaltje maatwerk!

Rolgordijnen van Diaz Langemark-Poelkapelle: functionaliteit en gezelligheid in één

Wil je graag rolgordijnen kopen in Langemark-Poelkapelle? Dan kunnen onze verdelers je vast op weg helpen. Diaz mag zichzelf al heel wat jaren expert noemen in rolgordijnen, jaloezieën en duo rolgordijnen op maat. Eén van onze populairste artikelen? De rolgordijnen! Da's geen verrassing. Bij het inkleden van je woning vormen ze de finishing touch! Ze zorgen voor extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Van stof tot bediening (handmatig of automatisch): jij stemt het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze specialisten in de buurt van Langemark-Poelkapelle geven je maar al te graag keuze-advies!

Soorten stoffen

Iedere ruimte in je Langemark-Poelkapelse woning is anders ingedeeld. Daarom kan je bij de verdeler van onze rolgordijnen nabij Langemark-Poelkapelle een uitgebreid stoffenassortiment terugvinden. Een leefruimte vraagt immers om lichtdoorlatend materiaal, terwijl je in de slaapkamer misschien eerder zal kiezen voor verduisterende rolgordijnen. Onze rolgordijnen op maat zijn in meerdere kleuren beschikbaar en daarnaast zijn sommige stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor ruimtes waarin de stoffen wat sneller vuil worden: de badkamer of keuken bijvoorbeeld. Elk rolgordijn heeft z'n eigen look en feel. Nog twijfels over wat voor jou de beste keuze is? De specialisten in de buurt van Langemark-Poelkapelle helpen je graag.
lichtdoorlatende rolgordijnen eetkamer

Op Belgische bodem gemaakt

Diaz wil enkel hoogstaande kwaliteit opleveren. Daarom produceren we onze producten in België. Omdat we zo een direct zicht hebben op de productie, kan de kwaliteit grondiger gecontroleerd worden. In tegenstelling tot onze concurrenten, gaan wij voor producten van eigen makelij met een stevig kwaliteitslabel.

Jij bepaalt hoe je je rolgordijn gebruikt

Bij het woord gordijn denken we vaak enkel aan het verduisterende rolgordijnen. Ook onze rolgordijnen bieden je die functie, maar het gaat verder dan dat. Het is perfect mogelijk om je rolgordijnen te gebruiken als zonwerend screen, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Of misschien zet jij ze wel in als puur decoratief stuk. Zoals je merkt, zijn er heel wat mogelijkheden. Geef op die manier elk rolgordijn in jouw Langemark-Poelkapelse huis een eigen specifieke functie
roze rolgordijnen bureau

Optimaal comfort: rolgordijnen met automatische bediening

Het beu om je rolgordijnen in Langemark-Poelkapelle handmatig te moeten bedienen? Dat snappen we maar al te goed. Onze elektrische rolgordijnen maken het je een pak makkelijker. Je kan kiezen voor elektrische of batterijgestuurde bediening. Het kan zelfs met je telefoon! Met apps als Google Home, Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd binnen handbereik. Snel, gemakkelijk én veilig.

Prijs-kwaliteit: een eerlijke verhouding

Voor elk product dat we afleveren streven we de beste kwaliteit na. Wat dat betekent? Wij bieden verschillende prijstakken aan. In ons assortiment kan je lowbudgetproducten terugvinden, maar ook iets duurdere artikels. De prijs verschilt naargelang de stofkeuze en eventuele toevoeging van elektrische aandrijving. Hoe dan ook, ons doel blijft altijd hetzelfde: kwaliteit opleveren. Elk product laten we dan ook maken door gemotiveerde vakmensen. Zo zorgen onze rolgordijnen heel wat jaren voor sfeer en gezelligheid in je Langemark-Poelkapelse woonst.

Onze verdeler in de buurt van Langemark-Poelkapelle: rolgordijnenexpert

Je vindt al onze producten via de webshop van Diaz. Maar toch nodigen we je graag uit bij onze verdeler nabij Langemark-Poelkapelle. Een rolgordijn kies je immers niet zomaar. Wie echt zeker wil zijn van de goede keuze, kan beroep doen op één van onze interieurkenners. Zij hebben jarenlange ervaring en weten perfect wat jij nodig hebt. Ze reiken je informatie aan waar je zelf misschien nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw noden. Een rolgordijn dat er écht toe doet in jouw woning in Langemark-Poelkapelle. Vind je dichtstbijzijnde verdeler en kom langs!

Onze winkels in de buurt