gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Kruishoutem? De investering waard!

Rolgordijnen van Diaz Kruishoutem: functionaliteit en gezelligheid in één

Rolgordijnen kopen in Kruishoutem? Met veel plezier nodigen we je uit bij onze verdelers. Al een hele tijd is Diaz expert in rolgordijnen, jaloezieën en duo rolgordijnen op maat. Eén van onze populairste artikelen zijn de rolgordijnen. Da's niet verwonderlijk. Ze zijn de finishing touch bij het inkleden van je woonst. Ze creëren extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Dankzij het brede stoffenassortiment en de mogelijkheid tot automatische bediening, stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze vakmensen in de buurt van Kruishoutem helpen je maar al te graag verder bij het uitkiezen van een geschikt rolgordijn.

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Het woord gordijn doet ons vaak enkel denken aan het verduisteren van een ruimte. Onze rolgordijnen bieden je ook die optie, maar er is meer. Het is perfect mogelijk om je rolgordijnen te gebruiken als zonwerend screen, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Of misschien zijn rolgordijnen voor jou wel puur decoratief. Er is dus heel wat mogelijk. Zo geef je elk rolgordijn in jouw Kruishoutemse woning een eigen specifieke functie.
verduisterende rolgordijnen living

Rolgordijnen met automatische bediening voor ultiem comfort

Het beu om je rolgordijnen in Kruishoutem handmatig te moeten bedienen? Da's begrijpelijk. Elektrische rolgordijnen zijn de ideale oplossing voor jou. Je hebt de keuze uit batterijgestuurde of elektrische bediening, waardoor je overal geniet van optimaal comfort. Je kan het besturingssysteem zelfs downloaden op je gsm. Met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd binnen handbereik. Veilig, snel én gemakkelijk.

Verschillende stofkeuze

Iedere ruimte in je Kruishoutemse huis heeft zijn eigen indeling. Daarom wordt er door onze verdeler nabij Kruishoutem een uitgebreid assortiment van stoffen aangeboden. Voor een slaapkamer kies je immers verduisterende rolgordijnen, terwijl de leefruimte misschien eerder vraagt om lichtdoorlatend materiaal. Onze rolgordijnen op maat zijn beschikbaar in meerdere kleuren en sommige stoffen zoals de screendoeken zijn afwasbaar. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen wat sneller vies worden. Elk rolgordijn heeft z'n eigen feel en look. Wil je zeker zijn van de juiste keuze? Onze Diaz-experten in de buurt van Kruishoutem helpen je graag.
transparante rolgordijnen living

Samengesteld op Belgische bodem

Diaz streeft de beste kwaliteit na. Daarom laten we al onze rolgordijnen produceren in België. Daardoor kunnen we de kwaliteit sneller en grondiger controleren. Diaz gaat voor producten van eigen makelij met een stevig kwaliteitslabel.

Prijs-kwaliteit: een uitgebalanceerde verhouding

Wij van Diaz leveren enkel producten van goede kwaliteit af. Wat we daarmee bedoelen? Wij werken volgens verschillende prijscategorieën. In ons assortiment kan je lowbudgetproducten terugvinden, maar ook iets duurdere artikels. Denk bijvoorbeeld aan elektrische aandrijvingen of duurdere stoffen. Ons doel blijft binnen eender welke prijsklasse onveranderd: kwaliteit leveren. Elk product is dan ook samengesteld door gemotiveerde vakmannen. Zo zorgen onze rolgordijnen jarenlang voor gezelligheid en sfeer in je Kruishoutemse woonst.

Onze verdeler in de buurt van Kruishoutem: expert in rolgordijnen

Al onze producten kan je verkrijgen via de webshop van Diaz. Maar toch nodigen we je graag uit bij onze verdeler nabij Kruishoutem. Een rolgordijn uitkiezen doe je immers niet zomaar. Om de juiste keuze te garanderen, helpen onze interieurspecialisten je graag verder. Zij hebben jarenlange ervaring en weten perfect wat jij nodig hebt. Ze delen tips met je en reiken informatie aan. Je gaat gegarandeerd naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw stijl en behoeftes. Een rolgordijn dat voor jouw woonst in Kruishoutem écht het verschil maakt. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler zullen je met open armen verwelkomen!

Onze winkels in de buurt