Diaz rolgordijnen in Kortrijk-Dutsel voor elke ruimte en elk budget

Diaz rolgordijnen in Kortrijk-Dutsel: gezelligheid en functionaliteit in één

Een rolgordijn kopen in Kortrijk-Dutsel? Dan ben je bij onze verdelers aan het goede adres. Al een hele tijd is Diaz expert in raamdecoratie. De rolgordijnen zijn één van onze populairste producten. Voor ons geen verrassing. Ze vormen de finishing touch bij de inkleding van je woning in Kortrijk-Dutsel. Ze creëren extra privacy en gezelligheid wanneer jij dat wil. Dankzij het brede stoffengamma en de mogelijkheid tot automatische bediening, stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze experten in de buurt van Kortrijk-Dutsel zorgen ervoor dat je met het perfecte rolgordijn naar huis gaat.

Gemaakt op Belgische bodem

Voor Diaz is kwaliteit een belangrijke troef. Daarom kiezen we ervoor om onze rolgordijnen te produceren in België. Omdat we zo een direct zicht hebben op de productie, kan de kwaliteit grondiger gecontroleerd worden. In tegenstelling tot onze concurrenten in Tsjechië of Polen, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij. lichtdoorlatende rolgordijnen eetkamer

Prijs-kwaliteit: een mooie verhouding

Diaz streeft ernaar enkel goede kwaliteit af te leveren. Wat dat betekent? Wij bieden je verschillende prijsklassen aan. Ons gamma bevat zowel lowbudgetproducten als iets duurdere, geavanceerde artikels. Bepaalde stoffen en de eventuele toevoeging van elektrische aandrijving zijn onder andere factoren die de prijs beïnvloeden. En toch houden we binnen elk budget onveranderd doel voor ogen: kwaliteit opleveren. Elk product is dan ook vervaardigd door gedreven interieurkenners. Zo zorgen onze rolgordijnen heel wat jaren voor sfeer en gezelligheid in je woonst.

Kies voor ultiem comfort met automatische bediening

Het beu om je rolgordijnen handmatig te moeten bedienen? Daar hebben we begrip voor. Met onze automatische bediening maak je het jezelf een pak gemakkelijker. Kies voor batterijgestuurde of elektrische bediening en geniet zo van ultiem comfort. Besturing lukt zelfs met je telefoon! Hou de bediening altijd binnen handbereik met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz. Snel, gemakkelijk én veilig. transparante rolgordijnen living

Verschillende stoffen

De verschillende ruimtes in je woning hebben elk hun eigen functie. Daarom wordt er door onze verdeler nabij Kortrijk-Dutsel een uitgebreid gamma van stofsoorten aangeboden. Voor een slaapkamer kies je immers verduisterende rolgordijnen, terwijl de leefruimte misschien eerder vraagt om lichtdoorlatend materiaal. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen wat sneller vuil worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen unieke look en feel. Wil je zeker zijn van de juiste keuze? Onze Diaz-experten in de buurt van Kortrijk-Dutsel helpen je graag.

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Het woord gordijn linken we vaak enkel aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen kan je daarvoor gebruiken, maar het gaat verder dan dat. Zo kan je een rolgordijn ook inzetten als zonwerend scherm, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Of misschien zie jij het wel als puur decoratief stuk. Zoals je merkt, zijn er heel wat mogelijkheden. Zo komt de specifieke functie voor elk rolgordijn in jouw woonst tot zijn recht.

Onze verdeler in de buurt van Kortrijk-Dutsel: rolgordijnenexpert

Via de webshop van Diaz zijn al onze producten te verkrijgen. Maar toch nodigen we je graag uit bij onze verdeler nabij Kortrijk-Dutsel. Een rolgordijn uitkiezen doe je immers niet zomaar. Voor de beste keuze kan je altijd een beroep doen op onze vakmannen. Zij staan al jaren in het vak en weten perfect wat je nodig hebt! Ze reiken je informatie aan en delen tips met je. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw stijl en behoeftes. Een rolgordijn dat voor jouw woning in Kortrijk-Dutsel het verschil maakt. Hier vind je je dichtstbijzijnde verdeler. Kom gerust langs!

Onze winkels in de buurt