Diaz rolgordijnen kopen in Kortrijk: de investering meer dan waard

Diaz rolgordijnen in Kortrijk: gezelligheid en functionaliteit in één

Wil je graag rolgordijnen kopen in Kortrijk? Dan kunnen onze verdelers je vast op weg helpen. Al heel wat jaren zijn we dé expert in raamdecoratie. De rolgordijnen zijn één van onze populairste artikelen. Da's geen verrassing. Ze vormen de kers op de taart bij het inkleden van je woning in Kortrijk. Daarnaast zorgen ze voor extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Voor het kiezen van het perfecte rolgordijn in de buurt van Kortrijk helpen onze experten je graag verder.

Op Belgische bodem samengesteld

Voor Diaz is kwaliteit een belangrijke troef. Daarom kiezen we ervoor om onze rolgordijnen te produceren op Belgische bodem. Daardoor kunnen we de kwaliteit grondiger en sneller controleren. In tegenstelling tot onze concurrenten, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij. verduisterende rolgordijnen living

Stofsoorten

Iedere ruimte in je Kortrijkse woonst heeft zijn eigen functie. Daarom kan je voor een uitgebreid assortiment van stofkeuze bij onze verdeler nabij Kortrijk terecht. Een slaapkamer vraagt immers om verduisterend materiaal, terwijl je in de leefruimte misschien eerder zal kiezen voor lichtdoorlatende rolgordijnen. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk te reinigen. Handig voor je badkamer of keuken, waar de stoffen wat sneller vies worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen feel en look. Twijfel je nog over de juiste keuze? Onze experten in de buurt van Kortrijk helpen je graag.

Functie van het rolgordijn: dat bepaal jij!

Het woord gordijn koppelen we vaak enkel aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen bieden je die functie, maar het gaat verder dan dat. Zo kan een rolgordijn ook van pas komen in kantoorruimtes, als zonwerend scherm bijvoorbeeld. Zelfs als puur decoratief stuk werkt het perfect. De ruime stofkeuze biedt je dus heel wat mogelijkeden. Geef op die manier elk rolgordijn in jouw Kortrijkse woonst een eigen specifieke functie roze rolgordijnen bureau

Prijs-kwaliteit: een eerlijke verhouding

Diaz levert enkel producten van goede kwaliteit af. Wat dat precies wil zeggen? We werken met producten uit verschillende prijseenheden. In ons gamma vind je zowel lowbudgetproducten als iets duurdere artikels terug. Tot de duurdere categorie behoren onder andere elektrische aandrijvingen en bepaalde stoffen. Binnen elke reeks blijft ons doel gelijk: kwaliteit leveren. Elk product is dan ook samengesteld door toegewijde interieurprofessionals. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je Kortrijkse woonst heel wat jaren voor gezelligheid en sfeer.

Optimaal comfort met automatische bediening

Is handmatige bediening niks voor jou? Dat begrijpen we. Met onze automatische bediening maak je het jezelf een pak gemakkelijker. Je kan kiezen voor batterijgestuurde of elektrische bediening. Of wat dacht je van een besturingssysteem via je telefoon? Met apps als Alexa en Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening van je rolgordijnen altijd binnen handbereik. Gemakkelijk, snel én veilig.

Onze verdeler in de buurt van Kortrijk: expert in rolgordijnen

De meeste Diaz-producten zijn te verkrijgen via de webshop. En toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Kortrijk. Een rolgordijn kiezen doe je immers niet zomaar. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze kan zich laten begeleiden door één van onze vakmannen. Dankzij hun jarenlange ervaring weten zij precies wat je nodig hebt! Ze reiken je suggesties aan waar je zelf misschien nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw smaak. Een rolgordijn dat er écht toe doet in jouw woonst in Kortrijk. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler zullen je met open armen verwelkomen!

Onze winkels in de buurt