Diaz rolgordijnen in Kortessem voor elke ruimte en elk budget

Diaz rolgordijnen in Kortessem: gezelligheid en functionaliteit in één

Op zoek naar rolgordijnen in Kortessem? Met veel plezier nodigen we je uit bij onze verdelers. Wij zijn al heel wat jaren dé expert in raamdecoratie. Eén van onze populairste producten? De rolgordijnen! Da's niet verwonderlijk. Ze zijn de finishing touch bij de inkleding van je huis in Kortessem. Daarnaast zorgen ze voor extra privacy wanneer jij dat wil. Van stof tot bediening (handmatig of automatisch): jij stemt het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze specialisten in de buurt van Kortessem geven je maar al te graag keuze-advies!

Verschillende stofsoorten

De verschillende ruimtes in je Kortessemse woning hebben elk hun eigen functie. Daarom wordt er door onze verdeler nabij Kortessem een uitgebreid assortiment van stofkeuze aangeboden. Een leefruimte vraagt immers om lichtdoorlatend materiaal, terwijl je in de slaapkamer misschien eerder zal kiezen voor verduisterende rolgordijnen. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren beschikbaar en daarnaast zijn sommige stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor ruimtes waarin de stoffen wat sneller vuil worden: de keuken of badkamer bijvoorbeeld. Elk rolgordijn heeft z’n eigen uitstraling. Zit je nog met twijfels over de juiste keuze? Onze specialisten in de buurt van Kortessem helpen je graag. lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Automatische bediening voor optimaal comfort

Geen zin om je rolgordijnen telkens handmatig te bedienen? Dat begrijpen we maar al te goed. Met onze automatische bediening gaat het een pak gemakkelijker. Je kan kiezen voor elektrische of batterijgestuurde bediening. Het kan zelfs met je telefoon! Met apps als Google Home, Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd bij de hand. Een gemakkelijke, snelle én veilige oplossing!

Functie van het rolgordijn: dat bepaal je zelf!

Het woord gordijn wordt vaak enkel gelinkt aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen bieden je die functie, maar het gaat verder dan dat. Zo kan je een rolgordijn ook inzetten als zonwerend scherm, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Of misschien zie jij ze wel gewoon als puur decoratief stuk. Zoals je merkt, zijn er heel wat mogelijkheden. Op die manier geef je elk rolgordijn in jouw Kortessemse woonst een eigen specifieke functie. elektrische rolgordijnen living

Gemaakt op Belgische bodem

Wij van Diaz staan erop dat kwaliteit primeert. Daarom kiezen we ervoor om onze rolgordijnen te produceren op Belgische bodem. Omdat we zo een direct zicht hebben op de productie, kunnen we de kwaliteit grondiger controleren. In tegenstelling tot veel van onze concurrenten, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.

Prijs-kwaliteit: een uitgebalanceerde verhouding

Wij van Diaz leveren enkel producten van goede kwaliteit af. Wat we daarmee precies bedoelen? Wij bieden verschillende prijstakken aan. Ons gamma bevat zowel lowbudgetproducten als iets duurdere, geavanceerde artikels. De prijs verschilt naar gelang de stofkeuze en eventuele toevoeging van elektrische aandrijving. Ons doel blijft binnen eender welke prijsklasse gelijk: kwaliteit leveren. Elk product wordt dan ook vol toewijding samengesteld door interieurprofessionals. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je Kortessemse woonst jarenlang voor sfeer en gezelligheid.

Onze verdeler in de buurt van Kortessem: rolgordijnenexpert

De meeste Diaz-producten zijn te verkrijgen via de webshop. En toch bevelen we het warm aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Kortessem. Een rolgordijn kan je immers niet zomaar kiezen. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze kan zich laten begeleiden door één van onze interieurkenners. Dankzij hun jarenlange ervaring, weten zij perfect wat jij nodig hebt. Ze reiken je informatie aan waar je zelf misschien nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw noden. Een rolgordijn dat voor jouw woonst in Kortessem écht het verschil maakt. Je dichtstbijzijnde verdeler verwelkomt je met open armen!

Onze winkels in de buurt