gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Koekelare? Een sterk staaltje maatwerk!

Diaz rolgordijnen in Koekelare: gezelligheid en functionaliteit in één

Wil je graag rolgordijnen kopen in Koekelare? Met veel plezier nodigen we je uit bij onze verdelers. Al heel wat jaren is Diaz expert in rolgordijnen, jaloezieën en duo rolgordijnen op maat. Rolgordijnen zijn één van onze populairste producten. Voor ons geen verrassing. Ze vormen de finishing touch bij het inkleden van je woonst. Ze creëren extra privacy en gezelligheid wanneer jij dat wil. Dankzij het brede stoffenassortiment en de mogelijkheid tot automatische bediening, stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze vakmensen in de buurt van Koekelare geven je maar al te graag advies over de beste gordijnkeuze!

Op Belgische bodem samengesteld

Diaz staat erop dat haar producten van hoogstaande kwaliteit zijn. Vandaar de keuze om onze producten in België te produceren. Omdat we zo een direct zicht hebben op de productie, kunnen we de kwaliteit grondiger controleren. Diaz gaat voor producten met een stevig kwaliteitslabel van eigen makelij.
lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Het woord gordijn wordt vaak enkel gekoppeld aan verduisterende rolgordijnen. Ook onze rolgordijnen kan je daarvoor gebruiken, maar da's niet alles. Een rolgordijn is bijvoorbeeld perfect te gebruiken als zonwerend scherm! Of misschien zie jij het wel als een puur decoratiestuk. Je merkt het al: er zijn heel wat mogelijkheden. Zo geef je elk rolgordijn in jouw Koekelaarse woning een eigen specifieke functie.

Rolgordijnen met automatische bediening voor optimaal comfort

Is handmatige bediening niks voor jou? Dat begrijpen we. Elektrische rolgordijnen zijn de ideale oplossing voor jou. Je hebt de keuze uit batterijgestuurde of elektrische bediening, waardoor je overal geniet van ultiem comfort. Besturing lukt zelfs met je telefoon! Met apps als Google Home, Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd bij de hand. Veilig, gemakkelijk én snel.
elektrische rolgordijnen living

Verschillende stofsoorten

Iedere ruimte in je Koekelaarse huis is anders. Daarom biedt onze verdeler van rolgordijnen nabij Koekelare een uitgebreid assortiment van stofsoorten aan. Voor een leefruimte kies je meestal voor een lichtdoorlatende variant, terwijl een slaapkamer misschien eerder vraagt om een verduisterend rolgordijn. Onze rolgordijnen op maat zijn beschikbaar in meerdere kleuren en sommige stoffen zoals de screendoeken zijn afwasbaar. Handig voor je badkamer of keuken, waar de stoffen wat sneller vies worden. Elk rolgordijn heeft z'n eigen look en feel. Nog twijfels over wat voor jou de beste keuze is? Onze vakmensen in de buurt van Koekelare helpen je graag.

Prijs-kwaliteit: een eerlijke verhouding

Diaz levert enkel producten van goede kwaliteit af. Wat we daarmee willen zeggen? Wij bieden verschillende prijsklassen aan. In ons assortiment kan je lowbudgetproducten terugvinden, maar ook iets duurdere artikels. Denk bijvoorbeeld aan elektrische aandrijvingen of duurdere stoffen. En toch blijft ons doel voor elk budget gelijk: kwaliteit afleveren. Toegewijde interieurspecialisten maken elk product dan ook met de nodige zorg. Zo zorgen onze rolgordijnen in je Koekelaarse woonst heel wat jaren voor sfeer en gezelligheid.

Onze verdeler in de buurt van Koekelare: expert in rolgordijnen

Veel van onze producten zijn te koop via de webshop. Maar toch nodigen we je graag uit bij onze verdeler nabij Koekelare. Een rolgordijn valt immers niet zomaar uit te kiezen. Voor de beste keuze kan je altijd een beroep doen op onze vakmannen. Dankzij hun inzichten weten zij precies wat jij nodig hebt. Misschien reiken ze je wel suggesties aan waar je zelf nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw behoeftes en stijl. Een rolgordijn dat écht het verschil maakt voor jouw huis in Koekelare. Vind je dichtstbijzijnde verdeler en kom langs!

Onze winkels in de buurt