gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Kluizen? Da’s een knap staaltje maatwerk

Rolgordijnen van Diaz Kluizen: functionaliteit en gezelligheid in één

Op zoek naar rolgordijnen voor je huis in Kluizen? Dan kan je zeker terecht bij onze verdelers. Wij zijn al heel wat jaren dé expert in rolgordijnen en jaloezieën op maat. Eén van onze populairste producten? De rolgordijnen! Da’s niet verwonderlijk. Ze vormen de kers op de taart bij het inkleden van je woning in Kluizen. Daarnaast zorgen ze voor extra privacy wanneer jij dat wil. Dankzij het brede stoffenassortiment en de mogelijkheid tot automatische bediening, stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze vakmensen in de buurt van Kluizen geven je maar al te graag advies over de beste gordijnkeuze!

Op Belgische bodem samengesteld

Diaz streeft naar verfijnde kwaliteit. Daarom laten we al onze rolgordijnen produceren in België. Op die manier hebben we een direct zicht op de productie, waardoor we de kwaliteit snel en grondig kunnen controleren. In tegenstelling tot onze concurrenten in Tsjechië of Polen, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Bij het woord gordijn denken we vaak enkel aan het verduisterende rolgordijnen. Ook onze rolgordijnen bieden je die functie, maar het gaat verder dan dat. Zo kan je een rolgordijn ook gebruiken als zonwerend scherm, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Of misschien zet jij ze wel in als puur decoratief stuk. Zoals je merkt, zijn er heel wat opties. Elk rolgordijn in jouw Kluizense woonst krijgt zo z'n eigen specifieke functie.

Rolgordijnen met automatische bediening voor ultiem comfort

Geen zin om je rolgordijnen handmatig te moeten bedienen? Daar hebben we begrip voor. Met onze elektrische rolgordijnen maak je het jezelf een pak gemakkelijker. Je kan kiezen voor elektrische of batterijgestuurde bediening. Tegenwoordig kan je zelfs gebruikmaken van je telefoon! Met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd bij de hand. Snel, gemakkelijk én veilig.

Prijs-kwaliteit: een eerlijke verhouding

Voor elk product dat we leveren streven we de beste kwaliteit na. Wat dat nu precies wil zeggen? Wij werken volgens verschillende prijscategorieën. Ons assortiment gaat van low budget tot de iets duurdere, geavanceerde producten. Tot de duurdere categorie behoren onder andere elektrische aandrijvingen en bepaalde stoffen. En toch streven we altijd dat ene doel na: kwaliteit leveren. Elk product wordt met de nodige zorg gemaakt door gedreven interieurspecialisten. Met onze rolgordijnen kan je heel wat jaren genieten van sfeer en gezelligheid in jouw Kluizense woonst.

Stofsoorten

Iedere ruimte in je Kluizense woning is anders ingedeeld. Daarom kan je bij de verdeler van onze rolgordijnen nabij Kluizen een uitgebreid assortiment van stofkeuze terugvinden. Voor een leefruimte kies je meestal lichtdoorlatende rolgordijnen, terwijl een slaapkamer misschien eerder vraagt om verduisterend materiaal. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen sneller vuil durven worden. Elk rolgordijn heeft z'n eigen stijl. Nog twijfels over wat voor jou de beste keuze is? De Diaz-experten in de buurt van Kluizen weten wat je nodig hebt.

Onze verdeler in de buurt van Kluizen: rolgordijnenexpert

Veel van onze producten zijn te koop via de webshop. En toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Kluizen. Een rolgordijn wordt immers niet zomaar gekozen. Om zeker te zijn van de juiste keuze, helpen onze vakmannen je graag verder. Zij staan al jaren in het vak en weten perfect wat je nodig hebt! Ongetwijfeld geven ze je ideeën waar je zelf nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw noden. Een rolgordijn dat er écht toe doet in jouw woning in Kluizen. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler verwelkomen je met open armen!

Onze winkels in de buurt