gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Klein-Brabant? Da’s een knap staaltje maatwerk

Diaz rolgordijnen in Klein-Brabant: gezelligheid en functionaliteit in één

Op zoek naar rolgordijnen voor je woonst in Klein-Brabant? Dan kan je zeker terecht bij onze verdelers. Al heel wat jaren is Diaz expert in rolgordijnen, jaloezieën en duo rolgordijnen op maat. Rolgordijnen behoren tot één van onze populairste producten. Dat komt niet als een verrassing voor ons. Ze vormen de finishing touch bij het inkleden van je woonst. Ze creëren extra privacy en gezelligheid wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Voor advies bij het kiezen van het perfecte rolgordijn kan je terecht bij onze vakmensen in de buurt van Klein-Brabant.

Kies voor optimaal comfort: rolgordijnen met automatische bediening

Zie je het niet zitten om je rolgordijnen in Klein-Brabant handmatig te bedienen? Dat begrijpen we maar al te goed. Kies voor onze elektrische rolgordijnen en maak het jezelf gemakkelijk. Kies voor elektrische of batterijgestuurde bediening en geniet zo van optimaal comfort. Het besturingssysteem kan zelfs via je gsm gedownload worden. Met apps als Google Home, Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd bij de hand. Veilig, gemakkelijk én snel.
verduisterende rolgordijnen living

Op Belgische bodem vervaardigd

Diaz wil enkel verfijnde kwaliteit leveren. Daarom laten we onze rolgordijnen produceren op Belgische bodem. Omdat we zo een direct zicht hebben op de productie, kan de kwaliteit grondiger gecontroleerd worden. In tegenstelling tot onze concurrenten in Polen of Tsjechië, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.

Stofsoorten

Iedere ruimte in je woonst in Klein-Brabant heeft een andere indeling. Daarom kan je bij de verdeler van onze rolgordijnen nabij Klein-Brabant een uitgebreid assortiment van stofsoorten terugvinden. Voor een leefruimte kies je meestal lichtdoorlatend materiaal, terwijl een slaapkamer misschien eerder vraagt een rolgordijn dat verduisterend werkt. Onze rolgordijnen op maat zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk te reinigen. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen wat sneller vuil worden. Elk rolgordijn heeft z'n eigen stijl. Wil je zeker zijn van de juiste keuze? De Diaz-experten in de buurt van Klein-Brabant weten wat je nodig hebt.
transparante rolgordijnen living

Prijs-kwaliteit: een uitgebalanceerde verhouding

Diaz levert enkel producten van goede kwaliteit af. Wat dat betekent? We werken met producten uit verschillende prijscategorieën. Ons assortiment gaat van low budget tot de iets duurdere, geavanceerde producten. Denk bijvoorbeeld aan elektrische aandrijvingen of duurdere stoffen. Hoe dan ook, ons doel blijft altijd onveranderd: kwaliteit opleveren. Elk product wordt dan ook vervaardigd door toegewijde interieurspecialisten. Met onze rolgordijnen kan je heel wat jaren genieten van sfeer en gezelligheid in jouw woonst in Klein-Brabant.

Jij bepaalt hoe je je rolgordijn gebruikt

Het woord gordijn wordt vaak enkel gelinkt aan verduisterende rolgordijnen. Ook onze rolgordijnen kan je inzetten om te verduisteren, maar het gaat verder dan dat. Het is perfect mogelijk om je rolgordijnen te gebruiken als zonwerend scherm, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Of misschien zie jij het wel als puur decoratief stuk. Je merkt het al: er zijn heel wat mogelijkheden. Zo dient elk rolgordijn in jouw woning in Klein-Brabant z’n eigen specifieke functie.

Onze verdeler in de buurt van Klein-Brabant: expert in rolgordijnen

Via de webshop zijn de meeste van onze producten te verkrijgen. En toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Klein-Brabant. Een rolgordijn kiezen doe je immers niet zomaar. Om zeker te zijn van de juiste keuze, helpen onze interieurkenners je graag verder. Zij weten perfect wat je nodig hebt! Ze delen tips met je en reiken informatie aan. Zo ga je zeker naar huis met het juiste product. Een rolgordijn dat het verschil maakt voor jouw woonst in Klein-Brabant. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler verwelkomen je met open armen!

Onze winkels in de buurt