Diaz rolgordijnen in Kerniel voor elke ruimte en elk budget

Diaz rolgordijnen in Kerniel: gezelligheid en functionaliteit in één

Rolgordijnen kopen in Kerniel? Met veel plezier nodigen we je uit bij onze verdelers. Al heel wat jaren zijn we dé expert in raamdecoratie. De rolgordijnen zijn zonder twijfel één van onze populairste producten. Da’s niet verwonderlijk. Ze vormen de kers op de taart bij de inkleding van je huis in Kerniel. Ze zorgen voor extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze experten in de buurt van Kerniel geven je maar al te graag keuze-advies!

Optimaal comfort met automatische bediening

Zie je het niet zitten om je rolgordijnen handmatig te bedienen? Daar hebben we begrip voor. Kies voor onze automatische bediening en maak het jezelf gemakkelijk. Kies voor elektrische of batterijgestuurde bediening en geniet zo van ultiem comfort. Je kan het besturingssysteem zelfs downloaden op je telefoon. Met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd binnen handbereik. Veilig, gemakkelijk én snel. lichtdoorlatende rolgordijnen eetkamer

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Het woord gordijn doet ons vaak enkel denken aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen bieden je die functie, maar er is meer. Zo kan je een rolgordijn ook inzetten als zonwerend scherm, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Of misschien zie jij het wel als puur decoratief stuk. De stoffen die wij gebruiken laten je toe te spelen met verschillende opties. Op die manier geef je elk rolgordijn in jouw woning een eigen specifieke functie.

Verschillende stofsoorten

Iedere ruimte in je woning is anders ingedeeld. Daarom biedt de verdeler van onze rolgordijnen nabij Kerniel een uitgebreid assortiment van stoffen aan. Een slaapkamer vraagt immers om verduisterend materiaal, terwijl je in de leefruimte misschien eerder zal kiezen voor lichtdoorlatende rolgordijnen. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor ruimtes waarin de stoffen wat sneller vies worden: de keuken of badkamer bijvoorbeeld. Elk rolgordijn heeft z’n eigen unieke look en feel. Wil je zeker zijn van de juiste keuze? De specialisten in de buurt van Kerniel helpen je graag. transparante rolgordijnen living

Made in Belgium

Wij van Diaz staan erop dat kwaliteit primeert. Daarom produceren we onze producten in België. Daardoor kunnen we de kwaliteit grondiger en sneller controleren. In tegenstelling tot onze concurrenten, gaan wij voor producten van eigen makelij met een stevig kwaliteitslabel.

Prijs-kwaliteit: een uitgebalanceerde verhouding

Wij van Diaz leveren enkel producten van goede kwaliteit af. Wat dat wil zeggen? Wij bieden je verschillende prijseenheden aan. In ons gamma kan je zowel lowbudgetproducten als iets duurdere artikels terugvinden. Denk bijvoorbeeld aan duurdere stoffen of elektrische aandrijvingen. Hoe dan ook, ons doel blijft altijd onveranderd: kwaliteit leveren. Elk product laten we dan ook maken door toegewijde vakmensen. Zo zorgen onze rolgordijnen in je woonst heel wat jaren voor sfeer en gezelligheid.

Onze verdeler in de buurt van Kerniel: rolgordijnenexpert

Veel van onze producten zijn te koop via de webshop. En toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Kerniel. Een rolgordijn kiezen doe je immers niet zomaar. Om de juiste keuze te garanderen, helpen onze interieurspecialisten je graag verder. Zij staan al jaren in het vak en weten perfect wat je nodig hebt! Ze delen tips met je en reiken informatie aan. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw stijl. Een rolgordijn dat er écht toe doet in jouw woonst in Kerniel. Vind je dichtstbijzijnde verdeler en kom langs!

Onze winkels in de buurt