gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Kwaliteit op maat met de Diaz rolgordijnen in Kerkom-bij-Sint-Truiden

Diaz rolgordijnen in Kerkom-bij-Sint-Truiden: gezelligheid en functionaliteit in één

Zoek je rolgordijnen voor je huis in Kerkom-bij-Sint-Truiden? We nodigen je met veel plezier uit bij één van onze verkooppunten. Wij zijn al heel wat jaren dé expert in rolgordijnen, jaloezieën en duo rolgordijnen op maat. Rolgordijnen zijn één van onze populairste artikelen. Da's geen verrassing. Bij het inkleden van je woning vormen ze de finishing touch! Ze creëren extra privacy en gezelligheid wanneer jij dat wil. Dankzij het brede stoffenassortiment en de mogelijkheid tot automatische bediening, stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze vakkenners in de buurt van Kerkom-bij-Sint-Truiden geven je maar al te graag keuze-advies!

Rolgordijnen met automatische bediening voor optimaal comfort

Geen zin om je rolgordijnen in Kerkom-bij-Sint-Truiden telkens handmatig te bedienen? Daar kunnen we inkomen. Automatische bediening biedt je de oplossing. Kies voor elektrische of batterijgestuurde bediening en geniet zo van ultiem comfort. Of wat dacht je van een besturingssysteem via je telefoon? Met apps als Google Home, Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd binnen handbereik. Gemakkelijk, veilig én snel.
lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Prijs-kwaliteit: een uitgebalanceerde verhouding

Voor elk product dat we leveren streven we de beste kwaliteit na. Wat we daarmee bedoelen? Wij bieden verschillende prijsklassen aan. In ons assortiment kan je zowel lowbudgetproducten als iets duurdere producten terugvinden. De prijs verschilt naargelang de stofkeuze en eventuele toevoeging van elektrische aandrijving. En toch blijft ons doel voor elk budget gelijk: kwaliteit afleveren. Elk product wordt met de nodige zorg gemaakt door gemotiveerde interieurspecialisten. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je Kerkom-bij-Sint-Truidense woonst jarenlang voor gezelligheid en sfeer.

Soorten stoffen

De verschillende ruimtes in je Kerkom-bij-Sint-Truidense huis hebben elk hun eigen functie. Daarom kan je bij de verdeler van onze rolgordijnen nabij Kerkom-bij-Sint-Truiden een uitgebreid stoffenassortiment terugvinden. Voor een leefruimte kies je meestal voor een lichtdoorlatende variant, terwijl een slaapkamer misschien eerder vraagt om een verduisterend rolgordijn. Onze rolgordijnen op maat zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk te reinigen. Da's handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen sneller vuil durven worden. Elk rolgordijn heeft z'n eigen feel en look. Nog twijfels over wat voor jou de beste keuze is? De Diaz-experten in de buurt van Kerkom-bij-Sint-Truiden weten wat je nodig hebt.
roze rolgordijnen bureau

Samengesteld op Belgische bodem

Diaz levert enkel hoge kwaliteit af. Daarom kiezen we ervoor om onze rolgordijnen te produceren op Belgische bodem. De kwaliteit van onze materialen kan zo nog beter worden nagegaan. In tegenstelling tot onze concurrenten in Tsjechië of Polen, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Het woord gordijn linken we vaak enkel aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen kan je daarvoor gebruiken, maar da's niet alles. Een rolgordijn kan je bijvoorbeeld perfect gebruiken als zonwerend screen! Zelfs als puur decoratief stuk werkt het perfect. Ons ruime stoffenassortiment laat je toe te spelen met de verschillende opties. Zo geef je elk rolgordijn in jouw Kerkom-bij-Sint-Truidense woonst een eigen specifieke functie.

Onze verdeler in de buurt van Kerkom-bij-Sint-Truiden: expert in rolgordijnen

Al onze producten zijn verkrijgbaar op de webshop van Diaz. Maar toch nodigen we je graag uit bij onze verdeler nabij Kerkom-bij-Sint-Truiden. Een rolgordijn valt immers niet zomaar uit te kiezen. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze kan zich altijd laten helpen door onze interieurprofessionals. Dankzij hun jarenlange ervaring weten zij precies wat je nodig hebt! Ze reiken je informatie aan en delen tips met je. Je gaat gegarandeerd naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw smaak en behoeftes. Een rolgordijn dat voor jouw woning in Kerkom-bij-Sint-Truiden het verschil maakt. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler verwelkomen je met open armen!

Onze winkels in de buurt