Diaz rolgordijnen kopen in Kerkom: de investering meer dan waard

Rolgordijnen van Diaz Kerkom: functionaliteit en gezelligheid in één

Wil je graag rolgordijnen kopen in Kerkom? Met veel plezier nodigen we je uit bij onze verdelers. Al heel wat jaren is Diaz expert in raamdecoratie. Vooral de rolgordijnen trekken heel wat aandacht. Da's geen verrassing. Ze vormen de kers op de taart bij het inkleden van je woning in Kerkom. Ze creëren extra privacy en gezelligheid wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, kan je het gordijn volledig afstemmen op jouw voorkeuren. Voor het kiezen van het perfecte rolgordijn kunnen onze vakkenners in de buurt van Kerkom je zeker verder helpen.

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Het woord gordijn koppelen we vaak enkel aan het verduisteren van een ruimte. Onze rolgordijnen bieden je ook die optie, maar er is meer. Het is perfect mogelijk om je rolgordijnen in te zetten als zonwerend screen, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Zelfs als puur decoratief stuk werkt het perfect. Er zijn dus heel wat mogelijkheden. Elk rolgordijn in jouw huis krijgt zo z’n eigen specifieke functie. lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Gemaakt op Belgische bodem

Diaz wil enkel hoge kwaliteit leveren. Daarom produceren we onze producten in België. Daardoor kunnen we de kwaliteit sneller en grondiger controleren. Diaz gaat voor producten met een stevig kwaliteitslabel van eigen makelij.

Verschillende stoffen

Iedere ruimte in je huis heeft een andere indeling. Daarom kan je voor een uitgebreid assortiment van stofkeuze bij onze verdeler nabij Kerkom terecht. Een leefruimte vraagt immers om lichtdoorlatende rolgordijnen, terwijl je in de slaapkamer misschien eerder zal kiezen voor verduisterend materiaal. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk te reinigen. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen sneller vies durven worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen kwaliteiten. Twijfel je nog over de juiste keuze? Onze specialisten in de buurt van Kerkom weten wat je nodig hebt. transparante rolgordijnen living

Kies voor ultiem comfort met automatische bediening

Ben je het beu om je rolgordijnen telkens handmatig te moeten bedienen? Dat begrijpen we. Automatische bediening biedt je de oplossing. Kies voor batterijgestuurde of elektrische bediening en geniet zo van optimaal comfort. Of wat dacht je van een besturingssysteem via je telefoon? Met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd bij de hand. Gemakkelijk, snel én veilig.

Prijs-kwaliteit: een eerlijke verhouding

Wij van Diaz leveren enkel producten van goede kwaliteit af. Wat dat betekent? We werken met producten uit verschillende prijseenheden. Ons gamma gaat van low budget tot de iets duurdere producten. De prijs verschilt naar gelang de stofkeuze en eventuele toevoeging van elektrische aandrijving. Ons doel blijft binnen eender welke prijsklasse hetzelfde: kwaliteit opleveren. Toegewijde interieurprofessionals maken elk product dan ook met de nodige zorg. Met onze rolgordijnen kan je jarenlang genieten van sfeer en gezelligheid in jouw woonst.

Onze verdeler in de buurt van Kerkom: rolgordijnenexpert

Via de webshop van Diaz zijn al onze producten te verkrijgen. Toch raden we je sterk aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Kerkom. Een rolgordijn wordt immers niet zomaar gekozen. Wie echt zeker wil zijn van de goeie keuze, kan beroep doen op één van onze vakmannen. Zij hebben jarenlange ervaring en weten perfect wat jij nodig hebt. Ze reiken je informatie aan waar je zelf misschien nog niet eerder aan dacht. Je gaat gegarandeerd naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw behoeftes en smaak. Een rolgordijn dat voor jouw huis in Kerkom het verschil maakt. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler zullen je met open armen verwelkomen!

Onze winkels in de buurt