Diaz rolgordijnen in Kerkhove voor elke ruimte en elk budget

Diaz rolgordijnen in Kerkhove: gezelligheid en functionaliteit in één

Ben je van plan rolgordijnen te kopen in Kerkhove? Dan ben je bij onze verdelers aan het goede adres. Al heel wat jaren is Diaz expert in raamdecoratie. De rolgordijnen zijn zonder twijfel één van onze populairste artikelen. Dat komt niet als een verrassing voor ons. Ze vormen de finishing touch bij de inkleding van je huis in Kerkhove. Ze creëren extra privacy en gezelligheid wanneer jij dat wil. Van stof tot bediening (handmatig of automatisch): jij stemt het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze specialisten in de buurt van Kerkhove helpen je maar al te graag verder bij het uitkiezen van een geschikt rolgordijn.

Kies voor ultiem comfort met automatische bediening

Geen zin om je rolgordijnen telkens handmatig te bedienen? Daar kunnen we inkomen. Onze automatische bediening maakt het je een pak gemakkelijker. Je kan kiezen voor elektrische of batterijgestuurde bediening. Of wat dacht je van een besturingssysteem via je telefoon? Met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd binnen handbereik. Snel, gemakkelijk én veilig. lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Functie van het rolgordijn: dat bepaal je zelf!

Bij het woord gordijn wordt vaak enkel gedacht aan het verduisteren van een ruimte. Uiteraard bieden onze rolgordijnen je ook die functie, maar het gaat verder dan dat. Zo kan een rolgordijn perfect ingezet worden als zonwerend screen, bijvoorbeeld in kantoorruimtes! Of misschien zie jij het wel als een puur decoratiestuk. Er is dus heel wat mogelijk. Zo krijgt elk rolgordijn in jouw huis z’n eigen specifieke functie.

Prijs-kwaliteit: een eerlijke verhouding

Wij van Diaz leveren enkel producten van goede kwaliteit af. Wat dat betekent? Wij werken met verschillende prijsklassen. Ons assortiment gaat van low budget tot de iets duurdere, geavanceerde producten. Denk bijvoorbeeld aan duurdere stoffen of elektrische aandrijvingen. Ons doel blijft binnen eender welke prijsklasse onveranderd: kwaliteit afleveren. Elk product laten we dan ook maken door gedreven vakmannen. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je woonst heel wat jaren voor gezelligheid en sfeer. roze rolgordijnen bureau

Verschillende stofsoorten

Iedere ruimte in je woonst is anders ingedeeld. Daarom kan je bij de verdeler van onze rolgordijnen nabij Kerkhove een uitgebreid gamma van stofsoorten terugvinden. Voor een slaapkamer kies je immers verduisterende rolgordijnen, terwijl de leefruimte misschien eerder vraagt om lichtdoorlatend materiaal. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor je badkamer of keuken, waar de stoffen wat sneller vies worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen feel en look. Wil je met zekerheid voor de juiste keuze gaan? De vakkenners in de buurt van Kerkhove helpen je graag.

Made in Belgium

Wij van Diaz staan erop dat kwaliteit primeert. Daarom laten we al onze rolgordijnen produceren in België. Omdat we zo een direct zicht hebben op de productie, kunnen we de kwaliteit grondiger controleren. Diaz gaat voor producten van eigen makelij met een stevig kwaliteitslabel.

Onze verdeler in de buurt van Kerkhove: expert in rolgordijnen

De meeste Diaz-producten zijn te verkrijgen via de webshop. Toch raden we je sterk aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Kerkhove. Een rolgordijn kies je immers niet zomaar. Om de juiste keuze te garanderen, helpen onze vakmannen je graag verder. Zij weten perfect wat je nodig hebt! Ongetwijfeld reiken ze je informatie aan waar je misschien zelf nog niet eerder aan dacht. Zo ga je zeker naar huis met het juiste product. Een rolgordijn dat voor jouw woning in Kerkhove het verschil maakt. Je bent meer dan welkom bij je dichtstbijzijnde verdeler!

Onze winkels in de buurt