gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Kemzeke? Een sterk staaltje maatwerk!

Rolgordijnen van Diaz Kemzeke: functionaliteit en gezelligheid in één

Op zoek naar rolgordijnen voor je woonst in Kemzeke? Je bent meer dan welkom bij onze verdelers. Wij zijn al heel wat jaren dé expert in rolgordijnen, jaloezieën en duo rolgordijnen op maat. De rolgordijnen zijn zonder twijfel één van onze populairste producten. Da's niet verwonderlijk. Ze vormen de finishing touch bij het inkleden van je huis. Daarnaast zorgen ze voor extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, kan het gordijn volledig worden afgestemd op jouw voorkeuren. Onze specialisten in de buurt van Kemzeke zorgen ervoor dat je met het perfecte rolgordijn naar huis gaat.

Gemaakt op Belgische bodem

Diaz wil enkel hoogstaande kwaliteit leveren. Vandaar de keuze om onze producten in België te laten produceren. Omdat we zo een direct zicht hebben op de productie, kan de kwaliteit grondiger gecontroleerd worden. Diaz gaat voor producten van eigen makelij met een stevig kwaliteitslabel.
lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Rolgordijnen met automatische bediening voor optimaal comfort

Wil je je rolgordijnen in Kemzeke liever niet handmatig bedienen? Dat begrijpen we. Met onze elektrische rolgordijnen maak je het jezelf een pak gemakkelijker. Er is keuze uit elektrische of batterijgestuurde bediening. Besturing lukt zelfs met je telefoon! Met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd bij de hand. Veilig, gemakkelijk én snel.

Functie van het rolgordijn: dat bepaal je zelf!

Bij het woord gordijn wordt vaak enkel gedacht aan verduisterende rolgordijnen. Ook onze rolgordijnen kan je inzetten om te verduisteren, maar het gaat verder dan dat. Een rolgordijn is bijvoorbeeld perfect te gebruiken als zonwerend scherm! Of misschien zet jij ze wel in als puur decoratief stuk. Er is dus heel wat mogelijk. Zo geef je elk rolgordijn in jouw Kemzeekse woonst een eigen specifieke functie.
transparante rolgordijnen living

Verschillende stoffen

Iedere ruimte van je Kemzeekse huis is anders. Daarom wordt er bij onze verdeler nabij Kemzeke een uitgebreid assortiment van stofsoorten aangeboden. Een leefruimte vraagt immers om lichtdoorlatend materiaal, terwijl je in de slaapkamer misschien eerder zal kiezen voor een verduisterend rolgordijn. Onze rolgordijnen op maat zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk te reinigen. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen sneller vies durven worden. Elk rolgordijn heeft z'n eigen feel en look. Zit je nog met twijfels over de juiste keuze? Onze Diaz-experten in de buurt van Kemzeke helpen je graag.

Prijs-kwaliteit: een gebalanceerde verhouding

Diaz streeft ernaar enkel goede kwaliteit af te leveren. Wat we daarmee bedoelen? We werken met producten uit verschillende prijsklassen. In ons assortiment vind je zowel lowbudgetproducten als iets duurdere producten terug. Denk bijvoorbeeld aan elektrische aandrijvingen of duurdere stoffen. En toch streven we altijd dat ene doel na: kwaliteit afleveren. We zorgen er dan ook voor dat elk product geproduceerd wordt door gedreven vakkenners. Zo zorgen onze rolgordijnen in je Kemzeekse woonst heel wat jaren voor sfeer en gezelligheid.

Onze verdeler in de buurt van Kemzeke: expert in rolgordijnen

Via de webshop zijn de meeste van onze producten te verkrijgen. Maar toch nodigen we je graag uit bij onze verdeler nabij Kemzeke. Een rolgordijn kies je immers niet zomaar. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze laat zich begeleiden door onze interieurkenners. Zij staan al jaren in het vak en weten perfect wat je nodig hebt! Ze delen tips met je en reiken informatie aan. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw behoeftes. Een rolgordijn dat voor jouw huis in Kemzeke het verschil maakt. Vind je dichtstbijzijnde verdeler en kom langs!

Onze winkels in de buurt