Diaz rolgordijnen in Kemmel voor elke ruimte en elk budget

Diaz rolgordijnen in Kemmel: gezelligheid en functionaliteit in één

Ben je van plan rolgordijnen te kopen in Kemmel? Dan kunnen onze verdelers je vast op weg helpen. Al heel wat jaren mag Diaz zichzelf expert noemen in raamdecoratie. Rolgordijnen zijn één van onze populairste artikelen. Dat verbaast ons niet. Ze zijn de finishing touch bij de inkleding van je woning in Kemmel. Ze zorgen voor extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, kan je het gordijn volledig afstemmen op jouw voorkeuren. Onze vakkenners in de buurt van Kemmel zorgen ervoor dat je met het perfecte rolgordijn naar huis gaat.

Made in Belgium

Diaz levert enkel hoogstaande kwaliteit af. Vandaar de keuze om onze producten in België te laten produceren. Op die manier hebben we een direct zicht op de productie, waardoor we de kwaliteit snel en nauwgezet kunnen controleren. In tegenstelling tot onze concurrenten, gaan wij voor producten van eigen makelij met een stevig kwaliteitslabel. lichtdoorlatende rolgordijnen eetkamer

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Bij het woord gordijn denken we vaak enkel aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen bieden je die functie, maar er is meer. Zo kan je een rolgordijn ook inzetten als zonwerend scherm, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Misschien zie jij rolgordijnen wel gewoon als puur decoratief. Er zijn dus heel wat mogelijkheden. Op die manier geef je elk rolgordijn in jouw woonst een eigen specifieke functie.

Optimaal comfort met automatische bediening

Geen zin om je rolgordijnen telkens handmatig te bedienen? Daar hebben we begrip voor. Met onze automatische bediening gaat het een pak gemakkelijker. Je hebt de keuze uit batterijgestuurde of elektrische bediening, waardoor je overal geniet van optimaal comfort. Het besturingssysteem kan zelfs via je gsm gedownload worden. Met apps als Alexa en Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening van je rolgordijnen altijd binnen handbereik. Gemakkelijk, veilig én snel. roze rolgordijnen bureau

Prijs-kwaliteit: een eerlijke verhouding

Diaz levert enkel producten van goede kwaliteit af. Wat we daarmee willen zeggen? We bieden producten uit verschillende prijseenheden aan. Ons gamma gaat van low budget tot de iets duurdere producten. Denk bijvoorbeeld aan duurdere stoffen of elektrische aandrijvingen. Ons doel blijft binnen eender welke prijsklasse hetzelfde: kwaliteit opleveren. Toegewijde vakkenners maken elk product dan ook met de nodige zorg. Zo zorgen onze rolgordijnen in je woonst jarenlang voor sfeer en gezelligheid.

Stofsoorten

Iedere ruimte in je woning heeft zijn eigen indeling. Daarom kan je voor een uitgebreid assortiment van stofsoorten bij onze verdeler nabij Kemmel terecht. Een leefruimte vraagt immers om lichtdoorlatende rolgordijnen, terwijl je in de slaapkamer misschien eerder zal kiezen voor verduisterend materiaal. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Da's handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen sneller vies durven worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen kwaliteiten. Wil je met zekerheid voor de juiste keuze gaan? Onze vakkenners in de buurt van Kemmel weten waar je nood aan hebt.

Onze verdeler in de buurt van Kemmel: expert in rolgordijnen

Via de webshop zijn de meeste van onze producten te verkrijgen. Toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Kemmel. Een rolgordijn wordt immers niet zomaar gekozen. Voor de beste keuze kan je altijd een beroep doen op onze vakmensen. Dankzij hun jarenlange ervaring weten zij precies wat je nodig hebt! Ze reiken je informatie aan waar je zelf misschien nog niet eerder aan dacht. Je gaat gegarandeerd naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw smaak en noden. Een rolgordijn dat écht het verschil maakt voor jouw huis in Kemmel. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler verwelkomen je met open armen!

Onze winkels in de buurt