gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

De rolgordijnen van Diaz in Keerbergen, da’s uniek maatwerk

Rolgordijnen van Diaz Keerbergen: functionaliteit en gezelligheid in één

Wil je graag rolgordijnen kopen in Keerbergen? Met veel plezier nodigen we je uit bij onze verdelers. Wij zijn al heel wat jaren dé expert in rolgordijnen, jaloezieën en duo rolgordijnen op maat. Eén van onze populairste producten? De rolgordijnen! Voor ons geen verrassing. Ze vormen de kers op de taart bij het inkleden van je woning. Je creëert er extra privacy en gezelligheid mee wanneer jij dat wil. Er is een breed assortiment van stoffen beschikbaar en ook automatische bediening is een optie. Zo stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Voor het kiezen van het perfecte rolgordijn in de buurt van Keerbergen helpen onze vakkenners je graag verder.

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Bij het woord gordijn denken we vaak enkel aan het verduisterende rolgordijnen. Ook onze rolgordijnen bieden je die functie, maar het gaat verder dan dat. Een rolgordijn kan je bijvoorbeeld perfect gebruiken als zonwerend scherm! Of misschien zet jij ze wel in als puur decoratief stuk. Er zijn dus heel wat mogelijkheden. Zo geef je elk rolgordijn in jouw Keerbergse woonst een eigen specifieke functie.
lichtdoorlatende rolgordijnen eetkamer

Rolgordijnen met automatische bediening voor optimaal comfort

Ben je het beu om je rolgordijnen in Keerbergen telkens handmatig te moeten bedienen? Daar hebben we begrip voor. Kies voor onze elektrische rolgordijnen en maak het jezelf gemakkelijk. Er is keuze uit elektrische of batterijgestuurde bediening. Je kan het besturingssysteem zelfs downloaden op je telefoon. Met apps als Google Home, Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd binnen handbereik. Gemakkelijk, veilig én snel.

Prijs-kwaliteit: een eerlijke verhouding

Diaz streeft de beste kwaliteit na in elk product dat afgeleverd wordt. Wat dat betekent? We werken met producten uit verschillende prijstakken. In ons assortiment vind je zowel lowbudgetproducten als iets duurdere artikelen terug. De prijs verschilt naargelang de stofkeuze en eventuele toevoeging van elektrische aandrijving. En toch houden we binnen elk budget onveranderd doel voor ogen: kwaliteit leveren. Elk product is dan ook geproduceerd door toegewijde vakmannen. Zo zorgen onze rolgordijnen heel wat jaren voor gezelligheid en sfeer in je Keerbergse woonst.
elektrische rolgordijnen living

Made in Belgium

Voor Diaz is kwaliteit een belangrijke troef. Vandaar de keuze om onze producten in België te laten produceren. Omdat we zo een direct zicht hebben op de productie, kunnen we de kwaliteit grondiger controleren. Diaz gaat voor producten van eigen makelij met een stevig kwaliteitslabel.

Verschillende stofsoorten

De verschillende ruimtes in je Keerbergse woonst hebben elk hun eigen functie. Daarom biedt de verdeler van onze rolgordijnen nabij Keerbergen een uitgebreid assortiment van stoffen aan. Voor een slaapkamer kies je immers verduisterende rolgordijnen, terwijl de leefruimte misschien eerder vraagt om lichtdoorlatend materiaal. Onze rolgordijnen op maat zijn beschikbaar in meerdere kleuren en daarnaast kan je sommige stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk reinigen. Handig voor ruimtes waarin de stoffen wat sneller vies worden: de keuken of badkamer bijvoorbeeld. Elk rolgordijn heeft z'n eigen kwaliteiten. Wil je met zekerheid voor de juiste keuze gaan? Onze specialisten in de buurt van Keerbergen helpen je graag.

Onze verdeler in de buurt van Keerbergen: rolgordijnenexpert

Al onze producten kan je verkrijgen via de webshop van Diaz. Handig! Maar toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Keerbergen. Een rolgordijn uitkiezen doe je immers niet zomaar. Om de juiste keuze te garanderen, helpen onze interieurkenners je graag verder. Zij weten perfect wat je nodig hebt! Ze delen tips met je en reiken informatie aan. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw noden en smaak. Een rolgordijn dat het verschil maakt voor jouw huis in Keerbergen. Vind je dichtstbijzijnde verdeler en kom langs!

Onze winkels in de buurt