Diaz rolgordijnen in Kalmthout voor elke ruimte en elk budget

Rolgordijnen van Diaz Kalmthout: functionaliteit en gezelligheid in één

Op zoek naar rolgordijnen in Kalmthout? Dan kan je zeker terecht bij onze verdelers. Diaz mag zichzelf al heel wat jaren expert noemen in raamdecoratie. De rolgordijnen zijn één van onze populairste producten. Dat komt niet als een verrassing voor ons. Ze zijn de finishing touch bij het inkleden van je woonst in Kalmthout. Je creëert er extra gezelligheid en privacy mee wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Voor het kiezen van het perfecte rolgordijn in de buurt van Kalmthout helpen onze specialisten je graag verder.

Stofsoorten

Iedere ruimte in je Kalmthoutse huis heeft zijn eigen functie. Daarom biedt onze verdeler van rolgordijnen nabij Kalmthout een uitgebreid assortiment van stofsoorten aan. Voor een leefruimte kies je meestal lichtdoorlatend materiaal, terwijl een slaapkamer misschien eerder vraagt om verduisterende gordijnen. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk te reinigen. Handig voor ruimtes waarin de stoffen wat sneller vies worden: de badkamer of keuken bijvoorbeeld. Elk rolgordijn heeft z’n eigen feel en look. Zit je nog met twijfels over de juiste keuze? Onze experten in de buurt van Kalmthout helpen je graag. lichtdoorlatende rolgordijnen eetkamer

Made in Belgium

Wij van Diaz staan erop dat kwaliteit primeert. Vandaar de keuze om onze producten in België te laten produceren. Daardoor kunnen we de kwaliteit grondiger en sneller controleren. In tegenstelling tot onze concurrenten in Polen of Tsjechië, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.

Prijs-kwaliteit: een mooie verhouding

Diaz streeft ernaar enkel goede kwaliteit af te leveren. Wat dat nu precies betekent? Wij werken met verschillende prijsklassen. In ons assortiment kan je zowel lowbudgetproducten als iets duurdere artikels terugvinden. De prijs hangt onder andere af van de stofkeuze en eventuele toevoeging van elektrische aandrijving. En toch blijft ons doel voor elk budget gelijk: kwaliteit leveren. We zorgen er dan ook voor dat elk product vervaardigd wordt door toegewijde interieurprofessionals. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je Kalmthoutse woonst heel wat jaren voor gezelligheid en sfeer. roze rolgordijnen bureau

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Het woord gordijn koppelen we vaak enkel aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen kan je inzetten om te verduisteren, maar het gaat verder dan dat. Een rolgordijn is bijvoorbeld perfect in te zetten als zonwerend scherm! Of misschien zijn rolgordijnen voor jou wel puur decoratief. Ons ruime stoffengamma laat je toe te spelen met de verschillende mogelijkheden. Zo krijgt elk rolgordijn in jouw Kalmthoutse huis z’n eigen specifieke functie.

Optimaal comfort met automatische bediening

Geen zin om je rolgordijnen telkens handmatig te bedienen? Dat begrijpen we. Automatische bediening biedt je de oplossing. Er is keuze uit elektrische of batterijgestuurde bediening. Tegenwoordig kan je zelfs gebruikmaken van je telefoon! Met apps als Google Home, Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd bij de hand. Een gemakkelijke, snelle én veilige oplossing!

Onze verdeler in de buurt van Kalmthout: expert in rolgordijnen

Via de webshop zijn de meeste van onze producten te verkrijgen. En toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Kalmthout. Een rolgordijn kiezen doe je immers niet zomaar. Voor de beste keuze kan je altijd een beroep doen op onze interieurkenners. Dankzij hun jarenlange ervaring weten zij precies wat je nodig hebt! Ze reiken je suggesties aan waar je zelf misschien nog niet eerder aan dacht. Je gaat gegarandeerd naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw stijl en noden. Een rolgordijn dat het verschil maakt voor jouw huis in Kalmthout. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler zullen je met open armen verwelkomen!

Onze winkels in de buurt