gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Itterbeek? Een sterk staaltje maatwerk!

Rolgordijnen van Diaz Itterbeek: functionaliteit en gezelligheid in één

Op zoek naar rolgordijnen voor je woonst in Itterbeek? Je bent meer dan welkom bij onze verdelers. Al heel wat jaren zijn we dé expert in rolgordijnen, jaloezieën en duo rolgordijnen op maat. De rolgordijnen zijn zonder twijfel één van onze populairste artikelen. Da’s niet verwonderlijk. Ze zijn de finishing touch bij de inkleding van je woning. Ze zorgen voor extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Je stemt het gordijn trouwens volledig af op jouw voorkeuren. Er is voldoende stofkeuze en ook automatische bediening kan voorzien worden. Onze experten in de buurt van Itterbeek helpen je maar al te graag verder bij het uitkiezen van een geschikt rolgordijn.

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Het woord gordijn doet ons vaak enkel denken aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen kan je inzetten om te verduisteren, maar het gaat verder dan dat. Zo kan een rolgordijn ook van pas komen in kantoorruimtes, als zonwerend screen bijvoorbeeld. Of misschien zie jij ze wel gewoon als puur decoratief stuk. Ons ruime stoffenassortiment laat je toe te spelen met de verschillende mogelijkheden. Zo geef je elk rolgordijn in jouw Itterbeekse woonst een eigen specifieke functie.
lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Optimaal comfort: rolgordijnen met automatische bediening

Wil je je rolgordijnen in Itterbeek liever niet handmatig bedienen? Daar kunnen we inkomen. Met onze elektrische rolgordijnen maak je het jezelf een pak gemakkelijker. Kies voor elektrische of batterijgestuurde bediening en geniet zo van optimaal comfort. Besturing lukt zelfs met je telefoon! Met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd bij de hand. Snel, gemakkelijk én veilig.

Stofsoorten

Iedere ruimte in je Itterbeekse huis heeft zijn eigen indeling. Daarom kan je voor een uitgebreid assortiment van stofkeuze bij onze verdeler nabij Itterbeek terecht. Voor een leefruimte kies je meestal voor een lichtdoorlatende variant, terwijl een slaapkamer misschien eerder vraagt om een verduisterend rolgordijn. Onze rolgordijnen op maat zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen wat sneller vies worden. Elk rolgordijn heeft z'n eigen uitstraling. Twijfel je nog over de juiste keuze? De Diaz-experten in de buurt van Itterbeek weten wat je nodig hebt.
elektrische rolgordijnen living

Prijs-kwaliteit: een eerlijke verhouding

Diaz streeft ernaar enkel goede kwaliteit af te leveren. Wat we daarmee precies bedoelen? We bieden producten uit verschillende prijseenheden aan. In ons assortiment kan je zowel lowbudgetproducten als iets duurdere artikelen terugvinden. Tot de duurdere categorieën behoren onder andere bepaalde stoffen en elektrische aandrijvingen. Ons doel blijft binnen eender welke prijsklasse onveranderd: kwaliteit opleveren. Elk product wordt met de nodige zorg vervaardigd door gemotiveerde vakkenners. Zo zorgen onze rolgordijnen in je Itterbeekse woonst jarenlang voor sfeer en gezelligheid.

Samengesteld op Belgische bodem

Diaz levert enkel hoge kwaliteit af. Vandaar de keuze om onze producten in België te produceren. De kwaliteit kan zo nog sneller en grondiger gecontroleerd worden. Diaz gaat voor producten van eigen makelij met een stevig kwaliteitslabel.

Onze verdeler in de buurt van Itterbeek: rolgordijnenexpert

Veel van onze producten zijn te koop via de webshop. Toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Itterbeek. Een rolgordijn kiezen doe je immers niet zomaar. Om zeker te zijn van de juiste keuze, helpen onze interieurkenners je graag verder. Zij hebben jarenlange ervaring en weten perfect wat jij nodig hebt. Ongetwijfeld reiken ze je informatie aan waar je misschien zelf nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw behoeftes. Een rolgordijn dat er in jouw huis in Itterbeek écht toe doet. Vind je dichtstbijzijnde verdeler en kom langs!

Onze winkels in de buurt