gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

De rolgordijnen van Diaz in Iddergem, da’s uniek maatwerk

Rolgordijnen van Diaz Iddergem: functionaliteit en gezelligheid in één

Zoek je rolgordijnen voor je woonst in Iddergem? Dan kan je zeker terecht bij onze verdelers. Diaz is al heel wat jaren expert in rolgordijnen, jaloezieën en duo rolgordijnen op maat. Eén van onze populairste artikelen? De rolgordijnen! Da’s niet verwonderlijk. Ze zijn de finishing touch bij het inkleden van je woning. Je creëert er extra privacy en gezelligheid mee wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, kan je het gordijn volledig afstemmen op jouw voorkeuren. Voor het kiezen van het perfecte rolgordijn in de buurt van Iddergem helpen onze vakmensen je graag verder.

Verschillende stofkeuze

Iedere ruimte van je Iddergemse woning is anders. Daarom kan je voor een uitgebreid assortiment van stofkeuze bij onze verdeler nabij Iddergem terecht. Voor een leefruimte kies je meestal voor een lichtdoorlatende variant, terwijl een slaapkamer misschien eerder vraagt om een verduisterend rolgordijn. Onze rolgordijnen op maat zijn beschikbaar in meerdere kleuren en sommige stoffen zoals de screendoeken zijn afwasbaar. Handig voor ruimtes waarin de stoffen wat sneller vuil worden: de badkamer of keuken bijvoorbeeld. Elk rolgordijn heeft z'n eigen kwaliteiten. Wil je met zekerheid voor de juiste keuze gaan? Onze vakkenners in de buurt van Iddergem helpen je graag.
verduisterende rolgordijnen living

Kies voor optimaal comfort: rolgordijnen met automatische bediening

Geen zin om je rolgordijnen in Iddergem telkens handmatig te bedienen? Dat begrijpen we. Automatische bediening biedt je de oplossing. Kies voor elektrische of batterijgestuurde bediening en geniet zo van ultiem comfort. Je kan het besturingssysteem zelfs downloaden op je gsm. Met apps als Google Home, Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd binnen handbereik. Snel, gemakkelijk én veilig.

Gemaakt op Belgische bodem

Diaz streeft naar verfijnde kwaliteit. Vandaar de keuze om onze producten in België te produceren. Omdat we zo een direct zicht hebben op de productie, kan de kwaliteit grondiger gecontroleerd worden. In tegenstelling tot onze concurrenten, gaan wij voor producten van eigen makelij met een stevig kwaliteitslabel.
transparante rolgordijnen living

Prijs-kwaliteit: een uitgebalanceerde verhouding

Diaz levert enkel producten van goede kwaliteit af. Wat dat concreet betekent? Wij hebben verschillende prijstakken in de aanbieding. Ons assortiment gaat van low budget tot iets duurdere, geavanceerde producten. Denk bijvoorbeeld aan duurdere stoffen of elektrische aandrijvingen. Ons doel blijft binnen eender welke prijsklasse hetzelfde: kwaliteit leveren. Elk product laten we dan ook maken door toegewijde interieurspecialisten. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je Iddergemse woonst jarenlang voor gezelligheid en sfeer.

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Bij het woord gordijn denken we vaak enkel aan het verduisterende rolgordijnen. Ook onze rolgordijnen kan je inzetten om te verduisteren, maar het gaat verder dan dat. Een rolgordijn is bijvoorbeeld perfect te gebruiken als zonwerend scherm! Of misschien zie jij ze wel gewoon als puur decoratief stuk. De stoffen die wij gebruiken laten je toe te spelen met verschillende mogelijkheden. Geef op die manier elk rolgordijn in jouw Iddergemse woning een eigen specifieke functie

Onze verdeler in de buurt van Iddergem: rolgordijnenexpert

Al onze producten kan je verkrijgen via de webshop van Diaz. Maar toch nodigen we je graag uit bij onze verdeler nabij Iddergem. Een rolgordijn kiezen doe je immers niet zomaar. Voor de beste keuze kan je altijd een beroep doen op onze vakmensen. Zij weten perfect wat je nodig hebt! Ongetwijfeld geven ze je ideeën waar je zelf nog niet eerder aan dacht. Je gaat gegarandeerd naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw noden en smaak. Een rolgordijn dat het verschil maakt voor jouw huis in Iddergem. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler zullen je met open armen verwelkomen!

Onze winkels in de buurt