gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Hundelgem? Da’s een knap staaltje maatwerk

Rolgordijnen van Diaz Hundelgem: functionaliteit en gezelligheid in één

Op zoek naar rolgordijnen voor je woning in Hundelgem? Dan kunnen onze verdelers je vast op weg helpen. Al heel wat jaren zijn we dé expert in rolgordijnen, jaloezieën en duo rolgordijnen op maat. Rolgordijnen zijn één van onze populairste producten. Voor ons geen verrassing. Ze zijn de finishing touch bij het inkleden van je huis. Je creëert er extra privacy en gezelligheid mee wanneer jij dat wil. Van stof tot bediening (handmatig of automatisch): jij stemt het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze specialisten in de buurt van Hundelgem geven je maar al te graag keuze-advies!

Optimaal comfort: rolgordijnen met automatische bediening

Het beu om je rolgordijnen in Hundelgem handmatig te moeten bedienen? Daar hebben we begrip voor. Onze elektrische rolgordijnen maken het je een pak gemakkelijker. Kies voor batterijgestuurde of elektrische bediening en geniet zo van optimaal comfort. Of wat dacht je van een besturingssysteem via je telefoon? Met apps als Google Home, Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd binnen handbereik. Een gemakkelijke, snelle én veilige oplossing!
verduisterende rolgordijnen living

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Bij het woord gordijn wordt vaak enkel gedacht aan verduisterende rolgordijnen. Ook onze rolgordijnen bieden je die functie, maar het gaat verder dan dat. Zo kan een rolgordijn perfect gebruikt worden als zonwerend screen, bijvoorbeeld in kantoorruimtes! Zelfs als puur decoratief stuk werkt het perfect. Er is dus heel wat mogelijk. Zo dient elk rolgordijn in jouw Hundelgemse woning z'n eigen specifieke functie.

Verschillende stofsoorten

Iedere ruimte in je Hundelgemse woning heeft een andere indeling. Daarom kan je bij de verdeler van onze rolgordijnen nabij Hundelgem een uitgebreid stoffenassortiment terugvinden. Een leefruimte vraagt immers om lichtdoorlatend materiaal, terwijl je in de slaapkamer misschien eerder zal kiezen voor verduisterende rolgordijnen. Onze rolgordijnen op maat zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk te reinigen. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen al snel vies worden. Elk rolgordijn heeft z'n eigen unieke look en feel. Twijfel je nog over de juiste keuze? Onze experten in de buurt van Hundelgem weten wat je nodig hebt.
roze rolgordijnen bureau

Prijs-kwaliteit: een uitgebalanceerde verhouding

Voor elk product dat we leveren streven we de beste kwaliteit na. Wat dat nu precies wil zeggen? Wij werken volgens verschillende prijsklassen. In ons assortiment vind je zowel lowbudgetproducten als iets duurdere artikelen terug. Tot de duurdere categorie behoren onder andere elektrische aandrijvingen en bepaalde stoffen. Kwaliteit leveren blijft hoe dan ook onze prioriteit, ongeacht de prijsklasse. Elk product wordt dan ook vol toewijding vervaardigd door interieurprofessionals. Zo zorgen onze rolgordijnen heel wat jaren voor gezelligheid en sfeer in je Hundelgemse woonst.

Samengesteld op Belgische bodem

Diaz streeft naar hoge kwaliteit. Daarom laten we al onze rolgordijnen produceren in België. Daardoor kunnen we de kwaliteit grondiger en sneller controleren. In tegenstelling tot onze concurrenten, gaan wij voor producten van eigen makelij met een stevig kwaliteitslabel.

Onze verdeler in de buurt van Hundelgem: rolgordijnenexpert

Je vindt al onze producten via de webshop van Diaz. Toch raden we je aan om eens langs te komen bij de verdeler nabij Hundelgem. Een rolgordijn uitkiezen doe je immers niet zomaar. Om zeker te zijn van de juiste keuze, helpen onze interieurspecialisten je graag verder. Zij hebben jarenlange ervaring en weten perfect wat jij nodig hebt. Ze reiken je informatie aan waar je zelf misschien nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw behoeftes en stijl. Een rolgordijn dat voor jouw woonst in Hundelgem écht het verschil maakt. Je bent meer dan welkom bij je dichtstbijzijnde verdeler!

Onze winkels in de buurt