gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Huizingen? De investering waard!

Rolgordijnen van Diaz Huizingen: functionaliteit en gezelligheid in één

Op zoek naar rolgordijnen voor je woning in Huizingen? Dan ben je bij onze verdelers aan het goede adres. Diaz is al heel wat jaren expert in rolgordijnen, jaloezieën en duo rolgordijnen op maat. Rolgordijnen behoren tot één van onze populairste producten. Voor ons geen verrassing. Ze vormen de finishing touch bij het inkleden van je woonst. Daarnaast zorgen ze voor extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Dankzij het brede stoffenassortiment en de mogelijkheid tot automatische bediening, stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze specialisten in de buurt van Huizingen geven je maar al te graag keuze-advies!

Prijs-kwaliteit: een mooie verhouding

Wij van Diaz streven ernaar om enkel kwaliteitsproducten af te leveren. Wat dat nu precies wil zeggen? Wij bieden je verschillende prijsklassen aan. Ons assortiment gaat van low budget tot de iets duurdere producten. Tot de duurdere categorie behoren onder andere elektrische aandrijvingen en bepaalde stoffen. Binnen elke reeks blijft ons doel gelijk: kwaliteit opleveren. Elk product wordt dan ook vol toewijding vervaardigd door vakmensen. Zo zorgen onze rolgordijnen in je Huizingense woonst jarenlang voor sfeer en gezelligheid.
lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Soorten stoffen

Iedere ruimte in je Huizingense woning heeft zijn eigen indeling. Daarom wordt er door onze verdeler nabij Huizingen een uitgebreid assortiment van stofkeuze aangeboden. Een slaapkamer vraagt immers om verduisterende rolgordijnen, terwijl je in de leefruimte misschien eerder zal kiezen voor lichtdoorlatend materiaal. Onze rolgordijnen op maat zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor ruimtes waarin de stoffen wat sneller vies worden: de badkamer of keuken bijvoorbeeld. Elk rolgordijn heeft z'n eigen unieke look en feel. Wil je met zekerheid kiezen? De specialisten in de buurt van Huizingen helpen je graag.

Kies voor optimaal comfort: rolgordijnen met automatische bediening

Zie je het niet zitten om je rolgordijnen in Huizingen handmatig te bedienen? Da's begrijpelijk. Onze elektrische rolgordijnen maken het je een pak makkelijker. Kies voor elektrische of batterijgestuurde bediening en geniet zo van optimaal comfort. Het kan zelfs met je telefoon! Met apps als Google Home, Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd bij de hand. Snel, gemakkelijk én veilig.
elektrische rolgordijnen living

Jij bepaalt hoe je je rolgordijn gebruikt

Het woord gordijn wordt vaak enkel gekoppeld aan verduisterende rolgordijnen. Ook onze rolgordijnen kan je daarvoor gebruiken, maar het gaat verder dan dat. Een rolgordijn is bijvoorbeeld perfect te gebruiken als zonwerend scherm! Of misschien zie jij het wel als puur decoratief stuk. Er is dus heel wat mogelijk. Zo komt de specifieke functie voor elk rolgordijn in jouw Huizingense woonst tot zijn recht.

Samengesteld op Belgische bodem

Diaz wil enkel verfijnde kwaliteit leveren. Daarom kiezen we ervoor om onze rolgordijnen te produceren op Belgische bodem. De kwaliteit kan zo nog sneller en grondiger gecontroleerd worden. Diaz gaat voor producten van eigen makelij met een stevig kwaliteitslabel.

Onze verdeler in de buurt van Huizingen: rolgordijnenexpert

Al onze producten kan je verkrijgen via de webshop van Diaz. Maar toch nodigen we je graag uit bij onze verdeler nabij Huizingen. Een rolgordijn kies je immers niet zomaar uit. Wie echt zeker wil zijn van de goede keuze, kan beroep doen op één van onze vakmensen. Zij hebben jarenlange ervaring en weten perfect wat jij nodig hebt. Misschien reiken ze je wel suggesties aan waar je zelf nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw stijl. Een rolgordijn dat écht het verschil maakt voor jouw woning in Huizingen. Hier vind je je dichtstbijzijnde verdeler. Kom gerust langs!

Onze winkels in de buurt