Diaz rolgordijnen kopen in Diaz Hollebeke: een waardevolle investering

Diaz rolgordijnen in Hollebeke: gezelligheid en functionaliteit in één

Zoek je rolgordijnen voor je woning in Hollebeke? We nodigen je met veel plezier uit bij één van onze verkooppunten. Al heel wat jaren zijn we dé expert in raamdecoratie. Rolgordijnen zijn één van onze populairste artikelen. Dat komt niet als een verrassing voor ons. Bij het inkleden van je woonst in Hollebeke vormen ze de finishing touch! Ze zorgen voor extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Van stof tot bediening (handmatig of automatisch): jij stemt het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze experten in de buurt van Hollebeke zorgen ervoor dat je met het perfecte rolgordijn naar huis gaat.

Prijs-kwaliteit: een gebalanceerde verhouding

Wij van Diaz leveren enkel producten van goede kwaliteit af. Wat dat wil zeggen? Wij bieden verschillende prijscategorieën aan. Ons assortiment gaat van low budget tot de iets duurdere producten. Tot de duurdere categorie behoren onder andere elektrische aandrijvingen en bepaalde stoffen. Ons doel blijft binnen eender welke prijsklasse gelijk: kwaliteit leveren. Elk product wordt met de nodige zorg vervaardigd door toegewijde interieurspecialisten. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je woonst jarenlang voor gezelligheid en sfeer. lichtdoorlatende rolgordijnen eetkamer

Soorten stoffen

Iedere ruimte in je woonst is anders. Daarom biedt de verdeler van onze rolgordijnen nabij Hollebeke een uitgebreid gamma van stofkeuze aan. Een slaapkamer vraagt immers om verduisterend materiaal, terwijl je in de leefruimte misschien eerder zal kiezen voor lichtdoorlatende rolgordijnen. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen al snel vuil worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen kwaliteiten. Nog twijfels bij je keuze? Onze Diaz-experten in de buurt van Hollebeke helpen je graag.

Optimaal comfort met automatische bediening

Wil je je rolgordijnen liever niet handmatig bedienen? Da's begrijpelijk. Onze automatische bediening maakt het je een pak gemakkelijker. Kies voor elektrische of batterijgestuurde bediening en geniet zo van optimaal comfort. Het besturingssysteem kan zelfs via je gsm gedownload worden. Met apps als Alexa en Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening van je rolgordijnen altijd binnen handbereik. Snel, gemakkelijk én veilig. elektrische rolgordijnen living

Gemaakt op Belgische bodem

Diaz wil enkel hoogstaande kwaliteit opleveren. Daarom produceren we onze producten in België. De kwaliteit kan zo nog sneller en grondiger gecontroleerd worden. Diaz gaat voor producten met een stevig kwaliteitslabel van eigen makelij.

Functie van het rolgordijn: dat bepaal je zelf!

Het woord gordijn linken we vaak enkel aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen kan je daarvoor gebruiken, maar da's niet alles. Zo kan een rolgordijn perfect ingezet worden als zonwerend screen, bijvoorbeeld in kantoorruimtes! Of misschien zijn rolgordijnen voor jou wel puur decoratief. Zoals je merkt, zijn er heel wat mogelijkheden. Zo dient elk rolgordijn in jouw woonst z’n eigen specifieke functie.

Onze verdeler in de buurt van Hollebeke: rolgordijnenexpert

Via de webshop van Diaz zijn al onze producten te verkrijgen. En toch bevelen we het warm aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Hollebeke. Een rolgordijn valt immers niet zomaar uit te kiezen. Om zeker te zijn van de juiste keuze, helpen onze interieurprofessionals je graag verder. Dankzij hun jarenlange ervaring weten zij precies wat je nodig hebt! Ongetwijfeld reiken ze je informatie aan waar je misschien zelf nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw noden en stijl. Een rolgordijn dat voor jouw huis in Hollebeke écht het verschil maakt. Hier vind je je dichtstbijzijnde verdeler. Kom gerust langs!

Onze winkels in de buurt