Diaz rolgordijnen kopen in Henis: de investering meer dan waard

Rolgordijnen van Diaz Henis: functionaliteit en gezelligheid in één

Op zoek naar rolgordijnen in Henis? Dan kunnen onze verdelers je vast op weg helpen. Al heel wat jaren is Diaz expert in raamdecoratie. Vooral de rolgordijnen trekken heel wat aandacht. Voor ons geen verrassing. Ze zijn de finishing touch bij het inkleden van je woonst in Henis. Ze zorgen voor extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Voor advies bij het kiezen van het perfecte rolgordijn kan je terecht bij onze specialisten in de buurt van Henis.

Functie van het rolgordijn: dat bepaal je zelf!

Het woord gordijn linken we vaak enkel aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen bieden je die functie, maar er is meer. Een rolgordijn is bijvoorbeld perfect in te zetten als zonwerend screen! Of misschien zijn rolgordijnen voor jou wel puur decoratief. Ons ruime stoffengamma laat je toe te spelen met de verschillende opties. Zo geef je elk rolgordijn in jouw woonst een eigen specifieke functie. lichtdoorlatende rolgordijnen eetkamer

Prijs-kwaliteit: een mooie verhouding

Diaz levert enkel producten van goede kwaliteit af. Wat we daarmee willen zeggen? We bieden producten uit verschillende prijstakken aan. In ons gamma kan je zowel lowbudgetproducten als iets duurdere artikels terugvinden. Tot de duurdere categorieën behoren onder andere bepaalde stoffen en elektrische aandrijvingen. En toch houden we binnen elk budget gelijk doel voor ogen: kwaliteit leveren. We zorgen er dan ook voor dat elk product gemaakt wordt door toegewijde vakkenners. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je woonst heel wat jaren voor gezelligheid en sfeer.

Optimaal comfort met automatische bediening

Wil je je rolgordijnen liever niet handmatig bedienen? Daar kunnen we inkomen. Met onze automatische bediening maak je het jezelf een pak gemakkelijker. Er is keuze uit elektrische of batterijgestuurde bediening. Het besturingssysteem kan zelfs via je gsm gedownload worden. Met apps als Alexa en Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening van je rolgordijnen altijd binnen handbereik. Snel, gemakkelijk én veilig. roze rolgordijnen bureau

Made in Belgium

Diaz levert enkel verfijnde kwaliteit af. Daarom kiezen we ervoor om onze rolgordijnen te produceren in België. Daardoor kunnen we de kwaliteit grondiger en sneller controleren. In tegenstelling tot onze concurrenten, gaan wij voor producten van eigen makelij met een stevig kwaliteitslabel.

Soorten stoffen

Iedere ruimte in je woning heeft een andere indeling. Daarom kan je voor een uitgebreid gamma van stofsoorten bij onze verdeler nabij Henis terecht. Een slaapkamer vraagt immers om verduisterend materiaal, terwijl je in de leefruimte misschien eerder zal kiezen voor lichtdoorlatende rolgordijnen. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk te reinigen. Da's handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen sneller vies durven worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen look en feel. Twijfel je nog over de juiste keuze? De vakkenners in de buurt van Henis helpen je graag.

Onze verdeler in de buurt van Henis: expert in rolgordijnen

Via de webshop van Diaz zijn al onze producten te verkrijgen. Toch raden we je aan om eens langs te komen bij de verdeler nabij Henis. Een rolgordijn uitkiezen doe je immers niet zomaar. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze kan zich laten begeleiden door één van onze interieurprofessionals. Zij staan al jaren in het vak en weten perfect wat je nodig hebt! Ongetwijfeld geven ze je ideeën waar je zelf nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw noden. Een rolgordijn dat voor jouw woning in Henis het verschil maakt. Kom gerust langs bij je dichtstbijzijnde verdeler!

Onze winkels in de buurt