Diaz rolgordijnen kopen in Hendrieken: de investering meer dan waard

Rolgordijnen van Diaz Hendrieken: functionaliteit en gezelligheid in één

Ben je van plan rolgordijnen te kopen in Hendrieken? We nodigen je met veel plezier uit bij één van onze verkooppunten. Diaz is al heel wat jaren expert in raamdecoratie. Vooral de rolgordijnen trekken heel wat aandacht. Da's niet verwonderlijk. Ze zijn de finishing touch bij de inkleding van je woning in Hendrieken. Daarnaast zorgen ze voor extra privacy wanneer jij dat wil. Er is een breed gamma aan stoffen beschikbaar en ook automatische bediening is een optie. Zo stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze specialisten in de buurt van Hendrieken geven je maar al te graag advies over de beste gordijnkeuze!

Optimaal comfort met automatische bediening

Geen zin om je rolgordijnen handmatig te moeten bedienen? Daar hebben we begrip voor. Onze automatische bediening maakt het je een pak gemakkelijker. Kies voor batterijgestuurde of elektrische bediening en geniet zo van ultiem comfort. Het besturingssysteem kan zelfs via je gsm gedownload worden. Met apps als Google Home, Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd binnen handbereik. Snel, gemakkelijk én veilig. lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Made in Belgium

Diaz levert enkel verfijnde kwaliteit af. Vandaar de keuze om onze producten in België te produceren. Op die manier hebben we een direct zicht op de productie, waardoor we de kwaliteit snel en grondig kunnen controleren. In tegenstelling tot onze concurrenten, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.

Functie van het rolgordijn: dat bepaal je zelf!

Het woord gordijn wordt vaak enkel gelinkt aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen bieden je die functie, maar er is meer. Zo kan je een rolgordijn ook inzetten als zonwerend screen, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Of misschien zet jij ze wel in als puur decoratief stuk. Je merkt het al: er zijn heel wat opties. Op die manier geef je elk rolgordijn in jouw huis een eigen specifieke functie. roze rolgordijnen bureau

Prijs-kwaliteit: een uitgebalanceerde verhouding

Wij van Diaz streven ernaar om enkel producten van goede kwaliteit af te leveren. Wat dat concreet betekent? Wij bieden je verschillende prijscategorieën aan. In ons assortiment kan je zowel lowbudgetproducten als iets duurdere artikels terugvinden. Tot de duurdere categorie behoren onder andere elektrische aandrijvingen en bepaalde stoffen. En toch houden we binnen elk budget gelijk doel voor ogen: kwaliteit afleveren. Elk product wordt met de nodige zorg gemaakt door gedreven vakmensen. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je woonst jarenlang voor gezelligheid en sfeer.

Verschillende stoffen

Iedere ruimte in je huis heeft zijn eigen functie. Daarom wordt er bij onze verdeler nabij Hendrieken een uitgebreid gamma van stofsoorten aangeboden. Een leefruimte vraagt immers om lichtdoorlatende rolgordijnen, terwijl je in de slaapkamer misschien eerder zal kiezen voor verduisterend materiaal. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen wat sneller vuil worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen kwaliteiten. Nog twijfels bij je keuze? Onze Diaz-experten in de buurt van Hendrieken helpen je graag.

Onze verdeler in de buurt van Hendrieken: rolgordijnenexpert

Via de webshop zijn de meeste van onze producten te verkrijgen. En toch bevelen we het warm aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Hendrieken. Een rolgordijn kan je immers niet zomaar kiezen. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze kan zich altijd laten helpen door onze vakmannen. Zij hebben jarenlange ervaring en weten perfect wat jij nodig hebt. Ze reiken je informatie aan waar je zelf misschien nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw behoeftes en stijl. Een rolgordijn dat écht het verschil maakt voor jouw huis in Hendrieken. Vind je dichtstbijzijnde verdeler en kom langs!

Onze winkels in de buurt