gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Hemiksem? Een sterk staaltje maatwerk!

Rolgordijnen van Diaz Hemiksem: functionaliteit en gezelligheid in één

Zoek je rolgordijnen voor je woning in Hemiksem? Je bent meer dan welkom bij onze verdelers. Al een hele tijd is Diaz expert in rolgordijnen en jaloezieën op maat. Vooral de rolgordijnen trekken heel wat aandacht. Voor ons geen verrassing. Bij het inkleden van je huis in Hemiksem vormen ze de finishing touch! Ze creëren extra privacy en gezelligheid wanneer jij dat wil. Van stof tot bediening (handmatig of automatisch): jij stemt het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze vakmensen in de buurt van Hemiksem geven je maar al te graag advies over de beste gordijnkeuze!

Rolgordijnen met automatische bediening voor ultiem comfort

Wil je je rolgordijnen liever niet handmatig bedienen? Daar hebben we begrip voor. Met onze elektrische rolgordijnen gaat het een pak gemakkelijker. Je hebt de keuze uit elektrische of batterijgestuurde bediening, waardoor je overal geniet van ultiem comfort. Tegenwoordig kan je zelfs gebruikmaken van je telefoon! Met apps als Alexa en Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening van je rolgordijnen altijd binnen handbereik. Snel, gemakkelijk én veilig.

Made in Belgium

Diaz wil enkel hoogstaande kwaliteit leveren. Daarom kiezen we ervoor om onze rolgordijnen te produceren in België. Op die manier hebben we een direct zicht op de productie, waardoor we de kwaliteit snel en grondig kunnen controleren. Diaz gaat voor producten van eigen makelij met een stevig kwaliteitslabel.

Prijs-kwaliteit: een uitgebalanceerde verhouding

Voor elk product dat we opleveren streven we de beste kwaliteit na. Wat dat precies wil zeggen? Wij bieden verschillende prijsklassen aan. In ons assortiment vind je zowel lowbudgetproducten als iets duurdere artikels terug. De prijs hangt onder andere af van de stofkeuze en eventuele toevoeging van elektrische aandrijving. Ons doel blijft binnen eender welke prijsklasse hetzelfde: kwaliteit opleveren. Elk product laten we dan ook maken door toegewijde interieurkenners. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je Hemiksemse woonst heel wat jaren voor gezelligheid en sfeer.

Verschillende stofkeuze

Iedere ruimte in je Hemiksemse woonst heeft zijn eigen functie. Daarom wordt er door onze verdeler nabij Hemiksem een uitgebreid assortiment van stofsoorten aangeboden. Een leefruimte vraagt immers om lichtdoorlatend materiaal, terwijl je in de slaapkamer misschien eerder zal kiezen voor verduisterende rolgordijnen. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren beschikbaar en daarnaast zijn sommige stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor je badkamer of keuken, waar de stoffen wat sneller vies worden. Elk rolgordijn heeft z'n eigen kwaliteiten. Nog twijfels bij je keuze? De Diaz-experten in de buurt van Hemiksem weten wat je nodig hebt.

Functie van het rolgordijn: dat bepaal je zelf!

Het woord gordijn wordt vaak enkel gelinkt aan verduisterende rolgordijnen. Onze rolgordijnen bieden je ook die optie, maar er is meer. Zo kan een rolgordijn perfect gebruikt worden als zonwerend screen, bijvoorbeeld in kantoorruimtes! Of misschien zie jij het wel als puur decoratief stuk. Zoals je merkt, zijn er heel wat opties. Zo geef je elk rolgordijn in jouw Hemiksemse huis een eigen specifieke functie.

Onze verdeler in de buurt van Hemiksem: rolgordijnenexpert

Veel van onze producten zijn te koop via de webshop. Toch raden we je aan om eens langs te komen bij de verdeler nabij Hemiksem. Een rolgordijn wordt immers niet zomaar gekozen. Wie echt zeker wil zijn van de goede keuze, kan beroep doen op één van onze interieurspecialisten. Dankzij hun jarenlange ervaring weten zij precies wat je nodig hebt! Ze reiken je suggesties aan waar je zelf misschien nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw stijl. Een rolgordijn dat het verschil maakt voor jouw woonst in Hemiksem. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler verwelkomen je met open armen!

Onze winkels in de buurt