Diaz rolgordijnen kopen in Diaz Guigoven: een waardevolle investering

Diaz rolgordijnen in Guigoven: gezelligheid en functionaliteit in één

Op zoek naar rolgordijnen in Guigoven? We nodigen je met veel plezier uit bij één van onze verkooppunten. Diaz mag zichzelf al heel wat jaren expert noemen in raamdecoratie. Rolgordijnen zijn één van onze populairste producten. Da’s niet verwonderlijk. Bij het inkleden van je woning in Guigoven vormen ze de finishing touch! Ze creëren extra privacy en gezelligheid wanneer jij dat wil. Er is een breed gamma aan stoffen beschikbaar en ook automatische bediening is een optie. Zo stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Voor advies bij het kiezen van het perfecte rolgordijn kan je terecht bij onze vakmensen in de buurt van Guigoven.

Functie van het rolgordijn: dat bepaal je zelf!

Bij het woord gordijn wordt vaak enkel gedacht aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen bieden je die functie, maar er is meer. Zo kan je een rolgordijn ook inzetten als zonwerend scherm, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Misschien zie jij rolgordijnen wel gewoon als puur decoratief. Ons ruime stoffengamma laat je toe te spelen met de verschillende opties. Op die manier geef je elk rolgordijn in jouw huis een eigen specifieke functie. lichtdoorlatende rolgordijnen eetkamer

Optimaal comfort met automatische bediening

Ben je het beu om je rolgordijnen telkens handmatig te moeten bedienen? Dat snappen we maar al te goed. Met onze automatische bediening maak je het jezelf een pak gemakkelijker. Je kan kiezen voor batterijgestuurde of elektrische bediening. Je kan het besturingssysteem zelfs downloaden op je telefoon. Hou de bediening altijd binnen handbereik met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz. Snel, gemakkelijk én veilig.

Gemaakt op Belgische bodem

Wij van Diaz staan erop dat kwaliteit primeert. Daarom kiezen we ervoor om onze rolgordijnen te produceren in België. De kwaliteit kan zo nog sneller en grondiger gecontroleerd worden. In tegenstelling tot onze concurrenten in Polen of Tsjechië, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij. elektrische rolgordijnen living

Verschillende stofsoorten

Iedere ruimte in je huis is anders. Daarom wordt er bij onze verdeler nabij Guigoven een uitgebreid assortiment van stofsoorten aangeboden. Voor een leefruimte kies je meestal lichtdoorlatende rolgordijnen, terwijl een slaapkamer misschien eerder vraagt om verduisterend materiaal. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen al snel vuil worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen kwaliteiten. Wil je met zekerheid voor de juiste keuze gaan? Onze vakmensen in de buurt van Guigoven helpen je graag.

Prijs-kwaliteit: een eerlijke verhouding

Voor elk product dat we afleveren streven we de beste kwaliteit na. Wat dat concreet betekent? Wij werken met verschillende prijscategorieën. Ons assortiment gaat van low budget tot de iets duurdere producten. De prijs verschilt naar gelang de stofkeuze en eventuele toevoeging van elektrische aandrijving. Ons doel blijft binnen eender welke prijsklasse hetzelfde: kwaliteit leveren. Elk product is dan ook geproduceerd door gedreven vakmensen. Zo zorgen onze rolgordijnen jarenlang voor sfeer en gezelligheid in je woonst.

Onze verdeler in de buurt van Guigoven: rolgordijnenexpert

Al onze producten zijn te verkrijgen op de webshop van Diaz. Toch raden we je aan om eens langs te komen bij de verdeler nabij Guigoven. Een rolgordijn kies je immers niet zomaar uit. Wie echt zeker wil zijn van de goeie keuze, kan beroep doen op één van onze interieurkenners. Dankzij hun jarenlange ervaring, weten zij perfect wat jij nodig hebt. Ongetwijfeld reiken ze je informatie aan waar je misschien zelf nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw noden. Een rolgordijn dat voor jouw woning in Guigoven het verschil maakt. Je dichtstbijzijnde verdeler verwelkomt je met open armen!

Onze winkels in de buurt