gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

De rolgordijnen van Diaz in Grote-Spouwen, da’s uniek maatwerk

Diaz rolgordijnen in Grote-Spouwen: gezelligheid en functionaliteit in één

Op zoek naar rolgordijnen in Grote-Spouwen? Je bent meer dan welkom bij onze verdelers. Al heel wat jaren zijn we dé expert in rolgordijnen en jaloezieën op maat. Eén van onze populairste producten zijn de rolgordijnen. Da's niet verwonderlijk. Ze vormen de kers op de taart bij de inkleding van je huis in Grote-Spouwen. Ze zorgen voor extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Er is een breed assortiment van stoffen beschikbaar en ook automatische bediening is een optie. Zo stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Voor het kiezen van het perfecte rolgordijn in de buurt van Grote-Spouwen helpen onze specialisten je graag verder.

Prijs-kwaliteit: een eerlijke verhouding

Voor elk product dat we afleveren streven we de beste kwaliteit na. Wat we daarmee willen zeggen? Wij werken volgens verschillende prijsklassen. In ons assortiment kan je lowbudgetproducten terugvinden, maar ook iets duurdere artikels. Tot de duurdere categorie behoren onder andere elektrische aandrijvingen en bepaalde stoffen. En toch streven we altijd dat ene doel na: kwaliteit afleveren. Elk product wordt dan ook vol toewijding geproduceerd door vakmannen. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je Grote-Spouwense woonst jarenlang voor gezelligheid en sfeer.
verduisterende rolgordijnen living

Op Belgische bodem gemaakt

Diaz staat erop dat haar producten van verfijnde kwaliteit zijn. Daarom laten we onze rolgordijnen produceren op Belgische bodem. De kwaliteit kan zo nog sneller en grondiger gecontroleerd worden. Diaz gaat voor producten met een stevig kwaliteitslabel van eigen makelij.

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Het woord gordijn wordt vaak enkel gekoppeld aan verduisterende rolgordijnen. Ook onze rolgordijnen kan je inzetten om te verduisteren, maar het gaat verder dan dat. Zo kan een rolgordijn ook van pas komen in kantoorruimtes, als zonwerend screen bijvoorbeeld. Of misschien zie jij het wel als puur decoratief stuk. De ruime stofkeuze biedt je dus heel wat mogelijkheden. Zo geef je elk rolgordijn in jouw Grote-Spouwense huis een eigen specifieke functie.
roze rolgordijnen bureau

Optimaal comfort: rolgordijnen met automatische bediening

Het beu om je rolgordijnen handmatig te moeten bedienen? Dat begrijpen we. Met onze elektrische rolgordijnen gaat het een pak gemakkelijker. Kies voor elektrische of batterijgestuurde bediening en geniet zo van ultiem comfort. Het besturingssysteem kan zelfs via je gsm gedownload worden. Met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd bij de hand. Veilig, gemakkelijk én snel.

Verschillende stofsoorten

Iedere ruimte van je Grote-Spouwense woning is anders. Daarom kan je bij de verdeler van onze rolgordijnen nabij Grote-Spouwen een uitgebreid assortiment van stoffen terugvinden. Een slaapkamer vraagt immers om verduisterend materiaal, terwijl je in de leefruimte misschien eerder zal kiezen voor lichtdoorlatende rolgordijnen. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk te reinigen. Da's handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen sneller vuil durven worden. Elk rolgordijn heeft z'n eigen feel en look. Wil je met zekerheid voor de juiste keuze gaan? De specialisten in de buurt van Grote-Spouwen helpen je graag.

Onze verdeler in de buurt van Grote-Spouwen: expert in rolgordijnen

Veel van onze producten zijn te koop via de webshop. Maar toch nodigen we je graag uit bij onze verdeler nabij Grote-Spouwen. Een rolgordijn wordt immers niet zomaar gekozen. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze laat zich begeleiden door onze vakmensen. Dankzij hun jarenlange ervaring weten zij precies wat je nodig hebt! Ze reiken je informatie aan waar je zelf misschien nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw stijl. Een rolgordijn dat voor jouw huis in Grote-Spouwen het verschil maakt. Je bent meer dan welkom bij je dichtstbijzijnde verdeler!

Onze winkels in de buurt