gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Groot-Gelmen? Da’s kwaliteit voor elk budget

Rolgordijnen van Diaz Groot-Gelmen: functionaliteit en gezelligheid in één

Je rolgordijnen kopen in Groot-Gelmen? Je bent meer dan welkom bij onze verdelers. Al heel wat jaren is Diaz expert in rolgordijnen, jaloezieën en duo rolgordijnen op maat. Eén van onze populairste artikelen? De rolgordijnen! Da's geen verrassing. Bij het inkleden van je woonst vormen ze de finishing touch! Ze creëren extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Voor het kiezen van het perfecte rolgordijn in de buurt van Groot-Gelmen helpen onze vakmensen je graag verder.

Verschillende stofsoorten

Iedere ruimte van je Groot-Gelmense huis is anders. Daarom kan je bij de verdeler van onze rolgordijnen nabij Groot-Gelmen een uitgebreid stoffenassortiment terugvinden. Een slaapkamer vraagt immers om een verduisterend rolgordijn, terwijl je in de leefruimte misschien eerder zal kiezen voor een lichtdoorlatende stof. Onze rolgordijnen op maat zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor ruimtes waarin de stoffen wat sneller vuil worden: de keuken of badkamer bijvoorbeeld. Elk rolgordijn heeft z'n eigen kwaliteiten. Twijfel je nog over de juiste keuze? De Diaz-experten in de buurt van Groot-Gelmen weten wat je nodig hebt.
lichtdoorlatende rolgordijnen eetkamer

Rolgordijnen met automatische bediening voor optimaal comfort

Geen zin om je rolgordijnen in Groot-Gelmen handmatig te moeten bedienen? Dat snappen we maar al te goed. Met onze elektrische rolgordijnen gaat het een pak gemakkelijker. Je kan kiezen voor batterijgestuurde of elektrische bediening. Je kan het besturingssysteem zelfs downloaden op je telefoon. Met apps als Google Home, Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd binnen handbereik. Een gemakkelijke, snelle én veilige oplossing!

Prijs-kwaliteit: een mooie verhouding

Diaz levert enkel producten van goede kwaliteit af. Wat dat nu precies wil zeggen? Wij bieden verschillende prijsklassen aan. In ons assortiment vind je zowel lowbudgetproducten als iets duurdere producten terug. Denk bijvoorbeeld aan duurdere stoffen of elektrische aandrijvingen. En toch houden we binnen elk budget onveranderd doel voor ogen: kwaliteit afleveren. Elk product wordt dan ook vol toewijding gemaakt door interieurkenners. Zo zorgen onze rolgordijnen in je Groot-Gelmense woonst heel wat jaren voor sfeer en gezelligheid.
roze rolgordijnen bureau

Gemaakt op Belgische bodem

Diaz streeft de beste kwaliteit na. Daarom produceren we onze producten in België. Daardoor kunnen we de kwaliteit sneller en grondiger controleren. In tegenstelling tot veel van onze concurrenten, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.

Jij bepaalt hoe je je rolgordijn gebruikt

Bij het woord gordijn denken we vaak enkel aan het verduisterende rolgordijnen. Ook onze rolgordijnen kan je daarvoor gebruiken, maar da's niet alles. Zo kan een rolgordijn perfect gebruikt worden als zonwerend scherm, bijvoorbeeld in kantoorruimtes! Of misschien zet jij ze wel in als puur decoratief stuk. De stoffen die wij gebruiken laten je toe te spelen met verschillende opties. Zo dient elk rolgordijn in jouw Groot-Gelmense huis z'n eigen specifieke functie.

Onze verdeler in de buurt van Groot-Gelmen: expert in rolgordijnen

Veel van onze producten zijn te koop via de webshop. Maar toch nodigen we je graag uit bij onze verdeler nabij Groot-Gelmen. Een rolgordijn kies je immers niet zomaar. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze kan zich laten begeleiden door één van onze interieurspecialisten. Zij staan al jaren in het vak en weten perfect wat je nodig hebt! Ze reiken je informatie aan en delen tips met je. Je gaat gegarandeerd naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw smaak en noden. Een rolgordijn dat zonder twijfel het verschil maakt in jouw woonst in Groot-Gelmen. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler zullen je met open armen verwelkomen!

Onze winkels in de buurt