gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Groot-Gelmen? Da’s kwaliteit voor elk budget

Rolgordijnen van Diaz Groot-Gelmen: functionaliteit en gezelligheid in één

Op zoek naar rolgordijnen voor je huis in Groot-Gelmen? We nodigen je met veel plezier uit bij onze verdelers. Diaz mag zichzelf al heel wat jaren expert noemen in rolgordijnen, jaloezieën en duo rolgordijnen op maat. De rolgordijnen zijn zonder twijfel één van onze populairste artikelen. Da’s niet verwonderlijk. Ze vormen de kers op de taart bij de inkleding van je woning. Ze creëren extra privacy en gezelligheid wanneer jij dat wil. Dankzij het brede stoffenassortiment en de mogelijkheid tot automatische bediening, stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze specialisten in de buurt van Groot-Gelmen geven je maar al te graag keuze-advies!

Prijs-kwaliteit: een eerlijke verhouding

Voor elk product dat we opleveren streven we de beste kwaliteit na. Wat dat nu precies betekent? Wij hebben verschillende prijscategorieën in de aanbieding. Ons assortiment gaat van low budget tot de iets duurdere, geavanceerde producten. Tot de duurdere categorieën behoren onder andere bepaalde stoffen en elektrische aandrijvingen. En toch streven we altijd dat ene doel na: kwaliteit opleveren. Toegewijde vakmensen maken elk product dan ook met de nodige zorg. Zo zorgen onze rolgordijnen jarenlang voor sfeer en gezelligheid in je Groot-Gelmense woonst.
verduisterende rolgordijnen living

Gemaakt op Belgische bodem

Diaz levert enkel hoogstaande kwaliteit af. Daarom produceren we onze producten in België. Omdat we zo een direct zicht hebben op de productie, kan de kwaliteit grondiger gecontroleerd worden. In tegenstelling tot onze concurrenten in Tsjechië of Polen, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.

Kies voor optimaal comfort: rolgordijnen met automatische bediening

Wil je je rolgordijnen in Groot-Gelmen liever niet handmatig bedienen? Dat snappen we maar al te goed. Automatische bediening biedt je de oplossing. Je kan kiezen voor elektrische of batterijgestuurde bediening. Het besturingssysteem kan zelfs via je gsm gedownload worden. Met apps als Google Home en Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening van je rolgordijnen altijd binnen handbereik. Gemakkelijk, veilig én snel.
roze rolgordijnen bureau

Functie van het rolgordijn: dat bepaal je zelf!

Het woord gordijn doet ons vaak enkel denken aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen kan je daarvoor gebruiken, maar het gaat verder dan dat. Het is perfect mogelijk om je rolgordijnen te gebruiken als zonwerend scherm, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Of misschien zie jij het wel als een puur decoratiestuk. Zoals je merkt, zijn er heel wat opties. Elk rolgordijn in jouw Groot-Gelmense woonst krijgt zo z'n eigen specifieke functie.

Soorten stoffen

Iedere ruimte in je Groot-Gelmense woonst heeft een andere indeling. Daarom kan je bij de verdeler van onze rolgordijnen nabij Groot-Gelmen een uitgebreid stoffenassortiment terugvinden. Voor een leefruimte kies je meestal lichtdoorlatend materiaal, terwijl een slaapkamer misschien eerder vraagt een rolgordijn dat verduisterend werkt. Onze rolgordijnen op maat zijn in meerdere kleuren beschikbaar en daarnaast zijn sommige stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen wat sneller vuil worden. Elk rolgordijn heeft z'n eigen unieke look en feel. Zit je nog met twijfels over de juiste keuze? Onze specialisten in de buurt van Groot-Gelmen helpen je graag.

Onze verdeler in de buurt van Groot-Gelmen: rolgordijnenexpert

De meeste Diaz-producten zijn te verkrijgen via de webshop. En toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Groot-Gelmen. Een rolgordijn kan je immers niet zomaar kiezen. Om zeker te zijn van de juiste keuze, helpen onze interieurspecialisten je graag verder. Zij weten perfect wat je nodig hebt! Ze delen tips met je en reiken informatie aan. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw behoeftes. Een rolgordijn dat zonder twijfel het verschil maakt in jouw woonst in Groot-Gelmen. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler zullen je met open armen verwelkomen!

Onze winkels in de buurt