gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Kwaliteit op maat met de Diaz rolgordijnen in de Groene gordel

Diaz rolgordijnen in de Groene gordel: gezelligheid en functionaliteit in één

Ben je van plan rolgordijnen te kopen in de Groene gordel? We nodigen je met veel plezier uit bij onze verdelers. Diaz mag zichzelf al heel wat jaren expert noemen in rolgordijnen, jaloezieën en duo rolgordijnen op maat. De rolgordijnen zijn zonder twijfel één van onze populairste artikelen. Da's geen verrassing. Ze vormen de finishing touch bij de inkleding van je woning. Ze zorgen voor extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Dankzij het brede stoffenassortiment en de mogelijkheid tot automatische bediening, stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze experten in de buurt van Groene gordel geven je maar al te graag advies over de beste gordijnkeuze!

Rolgordijnen met automatische bediening voor ultiem comfort

Zie je het niet zitten om je rolgordijnen in de Groene gordel handmatig te bedienen? Da's begrijpelijk. Automatische bediening biedt je de oplossing. Je hebt de keuze uit batterijgestuurde of elektrische bediening, waardoor je overal geniet van optimaal comfort. Of wat dacht je van een besturingssysteem via je telefoon? Met apps als Google Home en Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening van je rolgordijnen altijd binnen handbereik. Snel, gemakkelijk én veilig.
lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Soorten stoffen

Iedere ruimte in je woning in de Groene gordel is anders. Daarom kan je voor een uitgebreid assortiment van stofkeuze bij onze verdeler nabij Groene gordel terecht. Een slaapkamer vraagt immers om verduisterende rolgordijnen, terwijl je in de leefruimte misschien eerder zal kiezen voor lichtdoorlatend materiaal. Onze rolgordijnen op maat zijn beschikbaar in meerdere kleuren en sommige stoffen zoals de screendoeken zijn afwasbaar. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen wat sneller vuil worden. Elk rolgordijn heeft z'n eigen kwaliteiten. Nog twijfels bij je keuze? De experten van Diaz in de buurt van Groene gordel helpen je graag.

Functie van het rolgordijn: dat bepaal je zelf!

Het woord gordijn wordt vaak enkel gekoppeld aan verduisterende rolgordijnen. Ook onze rolgordijnen kan je daarvoor gebruiken, maar da's niet alles. Zo kan je een rolgordijn ook gebruiken als zonwerend scherm, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Of misschien zijn rolgordijnen voor jou wel puur decoratief. De ruime stofkeuze biedt je dus heel wat mogelijkheden. Zo dient elk rolgordijn in jouw woning in de Groene gordel z’n eigen specifieke functie.
transparante rolgordijnen living

Prijs-kwaliteit: een mooie verhouding

Diaz levert enkel producten van goede kwaliteit af. Wat dat betekent? Wij hebben verschillende prijseenheden in de aanbieding. Ons assortiment gaat van low budget tot de iets duurdere, geavanceerde producten. Denk bijvoorbeeld aan duurdere stoffen of elektrische aandrijvingen. Kwaliteit opleveren blijft hoe dan ook onze prioriteit, ongeacht de prijsklasse. Elk product laten we dan ook maken door gemotiveerde vakkenners. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je woonst in de Groene gordel heel wat jaren voor sfeer en gezelligheid.

Op Belgische bodem geproduceerd

Diaz streeft de beste kwaliteit na. Daarom laten we al onze rolgordijnen produceren in België. De kwaliteit van onze materialen kan zo nog beter worden nagegaan. Diaz gaat voor producten van eigen makelij met een stevig kwaliteitslabel.

Onze verdeler in de buurt van Groene gordel: expert in rolgordijnen

Al onze producten zijn te verkrijgen op de webshop van Diaz. Maar toch nodigen we je graag uit bij onze verdeler nabij Groene gordel. Een rolgordijn valt immers niet zomaar uit te kiezen. Voor de beste keuze kan je altijd een beroep doen op onze vakmensen. Zij staan al jaren in het vak en weten perfect wat je nodig hebt! Ze reiken je informatie aan en delen tips met je. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw noden. Een rolgordijn dat er in jouw woning in de Groene gordel écht toe doet. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler verwelkomen je met open armen!

Onze winkels in de buurt