gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

De finishing touch van elke ruimte: rolgordijnen in Gors-Opleeuw

Rolgordijnen van Diaz Gors-Opleeuw: functionaliteit en gezelligheid in één

Zoek je rolgordijnen voor je woonst in Gors-Opleeuw? Dan kunnen onze verdelers je vast op weg helpen. Al heel wat jaren zijn we dé expert in rolgordijnen, jaloezieën en duo rolgordijnen op maat. De rolgordijnen zijn één van onze populairste producten. Da’s niet verwonderlijk. Ze vormen de finishing touch bij de inkleding van je huis. Daarnaast zorgen ze voor extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Voor het kiezen van het perfecte rolgordijn kunnen onze vakmensen in de buurt van Gors-Opleeuw je zeker verder helpen.

Rolgordijnen met automatische bediening voor optimaal comfort

Zie je het niet zitten om je rolgordijnen in Gors-Opleeuw handmatig te bedienen? Dat snappen we maar al te goed. Automatische bediening biedt je de oplossing. Je kan kiezen voor batterijgestuurde of elektrische bediening. Of wat dacht je van een besturingssysteem via je telefoon? Met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd bij de hand. Gemakkelijk, veilig én snel.
verduisterende rolgordijnen living

Soorten stoffen

Iedere ruimte van je Gors-Opleeuwse huis is anders. Daarom wordt er bij onze verdeler nabij Gors-Opleeuw een uitgebreid assortiment van stoffen aangeboden. Een leefruimte vraagt immers om lichtdoorlatend materiaal, terwijl je in de slaapkamer misschien eerder zal kiezen voor een verduisterend rolgordijn. Onze rolgordijnen op maat zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen al snel vies worden. Elk rolgordijn heeft z'n eigen unieke feel en look. Wil je met zekerheid voor de juiste keuze gaan? Onze vakmensen in de buurt van Gors-Opleeuw weten wat je nodig hebt.

Jij bepaalt hoe je je rolgordijn gebruikt

Het woord gordijn koppelen we vaak enkel aan het verduisteren van een ruimte. Onze rolgordijnen bieden je ook die optie, maar er is meer. Het is perfect mogelijk om je rolgordijnen te gebruiken als zonwerend screen, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Of misschien zie jij het wel als puur decoratief stuk. Er zijn dus heel wat mogelijkheden. Zo krijgt elk rolgordijn in jouw Gors-Opleeuwse huis z'n eigen specifieke functie.
transparante rolgordijnen living

Gemaakt op Belgische bodem

Diaz streeft naar verfijnde kwaliteit. Vandaar de keuze om onze producten in België te laten produceren. Omdat we zo een direct zicht hebben op de productie, kunnen we de kwaliteit grondiger controleren. In tegenstelling tot onze concurrenten in Polen of Tsjechië, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.

Prijs-kwaliteit: een eerlijke verhouding

Diaz streeft ernaar enkel goede kwaliteit af te leveren. Wat dat wil zeggen? Wij werken volgens verschillende prijstakken. Ons assortiment gaat van low budget tot de iets duurdere, geavanceerde producten. Denk bijvoorbeeld aan elektrische aandrijvingen of duurdere stoffen. Hoe dan ook, ons doel blijft altijd gelijk: kwaliteit opleveren. We zorgen er dan ook voor dat elk product vervaardigd wordt door gemotiveerde vakmannen. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je Gors-Opleeuwse woonst heel wat jaren voor gezelligheid en sfeer.

Onze verdeler in de buurt van Gors-Opleeuw: expert in rolgordijnen

Via de webshop zijn de meeste van onze producten te verkrijgen. Toch raden we je aan om eens langs te komen bij de verdeler nabij Gors-Opleeuw. Een rolgordijn kiezen doe je immers niet zomaar. Om zeker te zijn van de juiste keuze, helpen onze interieurspecialisten je graag verder. Dankzij hun jarenlange ervaring weten zij precies wat je nodig hebt! Ongetwijfeld reiken ze je informatie aan waar je misschien zelf nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw stijl. Een rolgordijn dat er écht toe doet in jouw woning in Gors-Opleeuw. Je dichtstbijzijnde verdeler verwelkomt je met open armen!

Onze winkels in de buurt