gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen is Gingelom? Da’s een knap staaltje maatwerk

Rolgordijnen van Diaz Gingelom: functionaliteit en gezelligheid in één

Wil je graag rolgordijnen kopen in Gingelom? We nodigen je met veel plezier uit bij één van onze verkooppunten. Al heel wat jaren is Diaz expert in rolgordijnen en jaloezieën op maat. Vooral de rolgordijnen trekken heel wat aandacht. Dat komt niet als een verrassing voor ons. Bij het inkleden van je huis in Gingelom vormen ze de finishing touch! Daarnaast zorgen ze voor extra privacy wanneer jij dat wil. Dankzij het brede stoffenassortiment en de mogelijkheid tot automatische bediening, stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze experten in de buurt van Gingelom helpen je maar al te graag verder bij het uitkiezen van een geschikt rolgordijn.

Prijs-kwaliteit: een uitgebalanceerde verhouding

Voor elk product dat we opleveren streven we de beste kwaliteit na. Wat dat nu precies wil zeggen? Wij bieden verschillende prijseenheden aan. Ons assortiment bevat zowel lowbudgetproducten als iets duurdere, geavanceerde artikels. Tot de duurdere categorie behoren onder andere elektrische aandrijvingen en bepaalde stoffen. En toch houden we binnen elk budget gelijk doel voor ogen: kwaliteit afleveren. Elk product wordt met de nodige zorg geproduceerd door gedreven interieurkenners. Met onze rolgordijnen kan je jarenlang genieten van sfeer en gezelligheid in jouw Gingelomse woonst. lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Gemaakt op Belgische bodem

Diaz streeft de beste kwaliteit na. Daarom kiezen we ervoor om onze rolgordijnen te produceren op Belgische bodem. De kwaliteit kan zo nog sneller en grondiger gecontroleerd worden. In tegenstelling tot onze concurrenten in Tsjechië of Polen, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.

Jij bepaalt hoe je je rolgordijn gebruikt

Bij het woord gordijn wordt vaak enkel gedacht aan verduisterende rolgordijnen. Ook onze rolgordijnen kan je daarvoor gebruiken, maar da's niet alles. Een rolgordijn is bijvoorbeeld perfect te gebruiken als zonwerend screen! Zelfs als puur decoratief stuk werkt het perfect. De ruime stofkeuze biedt je dus heel wat opties. Zo krijgt elk rolgordijn in jouw Gingelomse woonst z’n eigen specifieke functie. transparante rolgordijnen living

Kies voor ultiem comfort: rolgordijnen met automatische bediening

Het beu om je rolgordijnen handmatig te moeten bedienen? Dat begrijpen we maar al te goed. Automatische bediening biedt je de oplossing. Er is keuze uit elektrische of batterijgestuurde bediening. Het besturingssysteem kan zelfs via je gsm gedownload worden. Met apps als Google Home, Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd binnen handbereik. Snel, veilig én gemakkelijk.

Verschillende stofsoorten

Iedere ruimte in je Gingelomse huis heeft een andere indeling. Daarom wordt er door onze verdeler nabij Gingelom een uitgebreid assortiment van stofkeuze aangeboden. Voor een slaapkamer kies je immers verduisterende rolgordijnen, terwijl de leefruimte misschien eerder vraagt om lichtdoorlatend materiaal. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk te reinigen. Da's ideaal voor je keuken of badkamer, waar de stoffen sneller vies durven worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen stijl. Nog twijfels over wat voor jou de beste keuze is? De vakmensen in de buurt van Gingelom helpen je graag.

Onze verdeler in de buurt van Gingelom: rolgordijnenexpert

Veel van onze producten zijn te koop via de webshop. Toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Gingelom. Een rolgordijn uitkiezen doe je immers niet zomaar. Voor de beste keuze kan je altijd een beroep doen op onze vakmannen. Zij weten perfect wat je nodig hebt! Ze reiken je informatie aan en delen tips met je. Zo ga je zeker naar huis met het juiste product. Een rolgordijn dat er in jouw huis in Gingelom écht toe doet. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler verwelkomen je met open armen!

Onze winkels in de buurt