gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

De rolgordijnen van Diaz in Gijzelbrechtegem, da’s uniek maatwerk

Rolgordijnen van Diaz Gijzelbrechtegem: functionaliteit en gezelligheid in één

Ben je van plan rolgordijnen te kopen in Gijzelbrechtegem? Dan ben je bij onze verdelers aan het goede adres. Al heel wat jaren zijn we dé expert in rolgordijnen, jaloezieën en duo rolgordijnen op maat. De rolgordijnen zijn één van onze populairste artikelen. Da's geen verrassing. Ze vormen de kers op de taart bij het inkleden van je huis. Ze zorgen voor extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Dankzij het brede stoffenassortiment en de mogelijkheid tot automatische bediening, stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze experten in de buurt van Gijzelbrechtegem geven je maar al te graag advies over de beste gordijnkeuze!

Op Belgische bodem geproduceerd

Diaz wil enkel verfijnde kwaliteit afleveren. Daarom kiezen we ervoor om onze rolgordijnen te produceren in België. Omdat we zo een direct zicht hebben op de productie, kunnen we de kwaliteit grondiger controleren. Diaz gaat voor producten van eigen makelij met een stevig kwaliteitslabel.
verduisterende rolgordijnen living

Optimaal comfort: rolgordijnen met automatische bediening

Geen zin om je rolgordijnen in Gijzelbrechtegem handmatig te moeten bedienen? Da's begrijpelijk. Automatische bediening biedt je de oplossing. Kies voor batterijgestuurde of elektrische bediening en geniet zo van optimaal comfort. Of wat dacht je van een besturingssysteem via je telefoon? Met apps als Alexa en Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening van je rolgordijnen altijd binnen handbereik. Veilig, gemakkelijk én snel.

Prijs-kwaliteit: een uitgebalanceerde verhouding

Voor elk product dat we leveren streven we de beste kwaliteit na. Wat dat wil zeggen? Wij hebben verschillende prijscategorieën in de aanbieding. Ons assortiment gaat van low budget tot de iets duurdere producten. De prijs hangt onder andere af van de stofkeuze en eventuele toevoeging van elektrische aandrijving. En toch blijft ons doel voor elk budget hetzelfde: kwaliteit opleveren. Elk product laten we dan ook maken door gemotiveerde interieurprofessionals. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je Gijzelbrechtegemse woonst heel wat jaren voor sfeer en gezelligheid.
elektrische rolgordijnen living

Jij bepaalt hoe je je rolgordijn gebruikt

Het woord gordijn wordt vaak enkel gelinkt aan verduisterende rolgordijnen. Uiteraard bieden onze rolgordijnen je ook die functie, maar het gaat verder dan dat. Zo kan een rolgordijn ook van pas komen in kantoorruimtes, als zonwerend scherm bijvoorbeeld. Of misschien zie jij het wel als puur decoratief stuk. De ruime stofkeuze biedt je dus heel wat opties. Zo komt de specifieke functie voor elk rolgordijn in jouw Gijzelbrechtegemse woning tot zijn recht.

Verschillende stofkeuze

Iedere ruimte van je Gijzelbrechtegemse woning is anders. Daarom biedt onze verdeler van rolgordijnen nabij Gijzelbrechtegem een uitgebreid assortiment van stofsoorten aan. Een slaapkamer vraagt immers om verduisterende rolgordijnen, terwijl je in de leefruimte misschien eerder zal kiezen voor lichtdoorlatend materiaal. Onze rolgordijnen op maat zijn in meerdere kleuren beschikbaar en daarnaast zijn sommige stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor ruimtes waarin de stoffen wat sneller vuil worden: de keuken of badkamer bijvoorbeeld. Elk rolgordijn heeft z'n eigen look en feel. Wil je met zekerheid kiezen? Onze Diaz-experten in de buurt van Gijzelbrechtegem helpen je graag.

Onze verdeler in de buurt van Gijzelbrechtegem: expert in rolgordijnen

Veel van onze producten zijn te koop via de webshop. En toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Gijzelbrechtegem. Een rolgordijn valt immers niet zomaar uit te kiezen. Voor de beste keuze kan je altijd een beroep doen op onze interieurspecialisten. Zij hebben jarenlange ervaring en weten perfect wat jij nodig hebt. Ongetwijfeld reiken ze je informatie aan waar je misschien zelf nog niet eerder aan dacht. Zo ga je zeker naar huis met het juiste product. Een rolgordijn dat het verschil maakt voor jouw woning in Gijzelbrechtegem. Je bent meer dan welkom bij je dichtstbijzijnde verdeler!

Onze winkels in de buurt