gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Gerdingen? Een sterk staaltje maatwerk!

Rolgordijnen van Diaz Gerdingen: functionaliteit en gezelligheid in één

Zoek je rolgordijnen voor je woning in Gerdingen? Je bent meer dan welkom bij onze verdelers. Al een hele tijd is Diaz expert in rolgordijnen en jaloezieën op maat. De rolgordijnen zijn één van onze populairste artikelen. Da's geen verrassing. Bij het inkleden van je huis in Gerdingen vormen ze de finishing touch! Daarnaast zorgen ze voor extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Er is een breed assortiment van stoffen beschikbaar en ook automatische bediening is een optie. Zo stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze vakkenners in de buurt van Gerdingen geven je maar al te graag advies over de beste gordijnkeuze!

Soorten stoffen

Iedere ruimte in je Gerdingense huis is anders. Daarom kan je bij de verdeler van onze rolgordijnen nabij Gerdingen een uitgebreid stoffenassortiment terugvinden. Een slaapkamer vraagt immers om verduisterende rolgordijnen, terwijl je in de leefruimte misschien eerder zal kiezen voor lichtdoorlatend materiaal. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk te reinigen. Da's ideaal voor je keuken of badkamer, waar de stoffen sneller vuil durven worden. Elk rolgordijn heeft z'n eigen stijl. Wil je met zekerheid kiezen? Onze specialisten in de buurt van Gerdingen weten wat je nodig hebt.
lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Prijs-kwaliteit: een mooie verhouding

Voor elk product dat we opleveren streven we de beste kwaliteit na. Wat dat betekent? Wij hebben verschillende prijseenheden in de aanbieding. Ons assortiment gaat van low budget tot de iets duurdere, geavanceerde producten. Denk bijvoorbeeld aan elektrische aandrijvingen of duurdere stoffen. Ons doel blijft binnen eender welke prijsklasse onveranderd: kwaliteit leveren. Elk product wordt dan ook vol toewijding samengesteld door vakmensen. Met onze rolgordijnen kan je heel wat jaren genieten van sfeer en gezelligheid in jouw Gerdingense woonst.

Made in Belgium

Diaz wil enkel verfijnde kwaliteit opleveren. Daarom kiezen we ervoor om onze rolgordijnen te produceren in België. Op die manier hebben we een direct zicht op de productie, waardoor we de kwaliteit snel en uitvoerig kunnen controleren. In tegenstelling tot onze concurrenten in Tsjechië of Polen, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.
elektrische rolgordijnen living

Optimaal comfort: rolgordijnen met automatische bediening

Geen zin om je rolgordijnen telkens handmatig te bedienen? Dat snappen we. Met onze elektrische rolgordijnen gaat het een pak gemakkelijker. Je hebt de keuze uit batterijgestuurde of elektrische bediening, waardoor je overal geniet van optimaal comfort. Of wat dacht je van een besturingssysteem via je telefoon? Met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd bij de hand. Een gemakkelijke, snelle én veilige oplossing!

Jij bepaalt hoe je je rolgordijn gebruikt

Het woord gordijn wordt vaak enkel gelinkt aan verduisterende rolgordijnen. Ook onze rolgordijnen kan je daarvoor gebruiken, maar het gaat verder dan dat. Een rolgordijn is bijvoorbeeld perfect te gebruiken als zonwerend screen! Misschien zie jij rolgordijnen wel gewoon als puur decoratief. De ruime stofkeuze biedt je dus heel wat mogelijkheden. Zo dient elk rolgordijn in jouw Gerdingense woonst z'n eigen specifieke functie.

Onze verdeler in de buurt van Gerdingen: expert in rolgordijnen

Via de webshop zijn de meeste van onze producten te verkrijgen. Maar toch nodigen we je graag uit bij onze verdeler nabij Gerdingen. Een rolgordijn kan je immers niet zomaar kiezen. Om zeker te zijn van de juiste keuze, helpen onze interieurkenners je graag verder. Dankzij hun jarenlange ervaring, weten zij perfect wat jij nodig hebt. Ongetwijfeld reiken ze je informatie aan waar je misschien zelf nog niet eerder aan dacht. Je gaat gegarandeerd naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw smaak en behoeftes. Een rolgordijn dat het verschil maakt voor jouw huis in Gerdingen. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler zullen je met open armen verwelkomen!

Onze winkels in de buurt